Hotab написав:Ну і позначають скільки СО викине . Але зараз це навіть в квитках на літак вказують.
На квитках вказують, але у Lufthansa(можливо ще у когось) існують спеціальні тарифи https://www.lufthansa.com/gr/en/green-fare де ти можеш зробити внесок у майбутнє, до 2050 року перейти на карбон-нейтральне паливо. Тобто літаки будуть літать на біоетанолі? Квитки green дорожчі, ніж звичайні.
New-fuel-efficient aircraft, the use of Sustainable Aviation Fuels (SAF)
Якось купив квитки австрійської залізниці, де було написано шо залізниця мені дякує шо я не поїхав власним автомобілем, не викинувши 270 кг CO2. https://infrastruktur.oebb.at/en/compan ... lectricity Мало того, в деяких країнах існують тарифи, де вказано наприклад 50% електрики вроблено з викопного палива, 50% з відновновлюваних джерел- ціна наприклад 20 тугриків за 1 кіловат, з 10% викопного та 90% зеленої- 25 тугриків, уся електрика з відновновлюваних джерел- 30 тугриків. Причому, провода тіж самі, шо й у сусідів.
Просто дивлюсь на ціни з боку пенсіонерів, чи вчителів...
Щось в тебе тролінг слабенький
І для чого мені та ВО, щоб потім, як ти - аеродроми підмітати?
Я от без ВО, наприклад, сьогодні за годину заробив 800грн. А буває, що за 20-40хв - 500-600грн. А якщо я б хотів так працювати 8год/день і 6днів/тиждень, то напевно Бандерлог би завив про несправедливо малі зарплати в зоні БД!
Але моя стратегія/мрія працювати 3-4дні на тиждень! І я, як можу, так і наближую її до реальності!
Успіх написав:А якщо я б хотів так працювати 8год/день і 6днів/тиждень, то напевно Бандерлог би завив про несправедливо малі зарплати в зоні БД!
та я і так вию.) Хоть в мене все і норм. Но народ продовжують общипувати. Наприклад, зара познімали в багатьох доплати за управління військами в зоні бд. (50т) так що зара начмед бригади і нач інженерної служби мають доплату лиш +30. Хоч і сидять рядом з начрозвідки. общипування тіки начиналось з мойщиків снарядів. А тепер питання на засипку, нач інженерної служби на якому будівництво інженерних споруд недодані йому 20т може сам собі додати?
Я от без ВО, наприклад, сьогодні за годину заробив 800грн. А буває, що за 20-40хв - 500-600грн. А якщо я б хотів так працювати 8год/день і 6днів/тиждень, то
То у тебе б не було стільки роботи.
щоб потім, як ти - аеродроми підмітати?
Так а що поганого в підмітанні аеродрому, якщо за день роботи платять 450 дол? Ти чужі унітази за викликом чистиш від тампонів невже дорожче? 20 дол за годину?? Так це смішні гроші.
Успіх написав:Я от без ВО, наприклад, сьогодні за годину заробив 800грн. Але моя стратегія/мрія працювати 3-4дні на тиждень!
800 за годину це нормально, але якщо працюєш годину в день і більше роботи нема... Напевно ти працюєш фізично, чи здатен ти будеш працювать фізично через 5-10 років? Плюс ти не хочеш чуть шо тобі радять. Шо та як, в якому напрямку потрібно рухатись тебе теж це не цікавить. Тому так: Миші плакали, колосись...
Успіх написав:Я от без ВО, наприклад, сьогодні за годину заробив 800грн. А буває, що за 20-40хв - 500-600грн.
На исповеди: - Грешна, батюшка. Гордыня одолела. Как прохожу мимо зеркала, не могу не остановиться и не полюбоваться, какая я красивая. - Иди с миром, дочь моя. Это не гордыня. Это заблуждение.
800 за годину це нормально, але якщо працюєш годину в день і більше роботи нема...
Ну десь так воно і виглядає, разові шабашки по оголошенню, за годину 800.. але час туди/назад доїхати , разом з обладнанням. Це мінус паливо і ресурс авто. І запросто може бути це єдиний виклик за день. Тоді що? 25 за місяць?? Мінус паливо і ресурс авто?? Ну ясно що полуниця по 170 буде дорогою.
Проте пафосу ж, наче 8 годин в айті по 20 дол за годину відпрацьовує)) А не по одному унітазу в день від тампону чи памперсу звільняє))