|
За що ми любимо Інвестора_К? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: Нед 28 вер, 2025 11:40
flyman написав: Investor_K написав:Троєщина
Сидить на Троєщині старий досвідчений гопник 70 років в оточенні молодняку і повчає: - Якщо ви побачите дивного лоха в кольоровому балахоні, з довгим волоссям, з посмішкою на обличчі, з торбою і гітарою за спиною - знайте, це хіпі. Битися не любить і не вміє. Таких бити можна і потрібно. - Якщо побачите дивного лоха в подертому лахмітті, брудного, із зеленим ірокезом і полтарушкою піваса- знайте, це панк. Битися любить, але не вміє. Можна сміливо бити. - Якщо ви побачите дивного лоха в шкіряній куртці з металевими б***, страшній майці і довгим чорним волоссям - знайте, це металіст. Битися не любить, але вміє. Краще не чіпати! - Якщо ви побачите дивного лоха в шкіряній куртці, камуфляжних штанах, армійських черевиках і лисого - знайте, це скінхед. Битися любить і вміє, до таких краще не підходити! - А якщо, йдучи лісом, побачите дивного лоха в кольоровому балахоні, з довгим волоссям, з посмішкою на обличчі, з торбою, гітарою за спиною і палицею в руках - це рольовик . І не дай вам бог, сцуко, переплутати його з хіпі!!!
Там, де ти це знайшов, там внизу перший же комент: «сторічний боян» Першою ознакою старості є несмішні бояністо-застарілі шутєйки-петросянчики. Флайман їх пише років з 40…
-
Hotab
-
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 2496 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
3
Додано: Нед 28 вер, 2025 12:04
Молодець, хотабе, що захищаєте Троєщину!
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 вер, 2025 19:33
Investor_K, У меня для Вас плохая новость. Вас превзошли в лаконичности: viewtopic.php?p=5893855&sid=6ac857352343aae8c6a6e386e850dd08#p5893855😁
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6481 раз.
- Подякували: 21653 раз.
-
-
Профіль
-
-
133
82
38
2
Додано: Пон 29 вер, 2025 04:18
Це обре, що є послідовники. Але мають памятати, хто був першим і хто іх вождь
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 вер, 2025 04:30
Я взагалі за те, щоб було менше слів. Має бути так. Тільки я подумав, що спина чешеться, а хотаб вже біжить до мене, щоб почухати спинку великому Інвестору Бо він - людина не слова, а діла!
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 вер, 2025 09:00
Investor_K написав:Я взагалі за те, щоб було менше слів. Має бути так. Тільки я подумав, що спина чешеться, а хотаб вже біжить до мене, щоб почухати спинку великому Інвестору Бо він - людина не слова, а діла!
щось у вас бурхлива фантазія. бійтеся своїх бажань, а то буде: - я же хотів хотаб - я же хотів спину - я же хотів почухати 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 782 раз.
- Подякували: 1656 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Пон 29 вер, 2025 10:22
Shaman написав: Investor_K написав:Я взагалі за те, щоб було менше слів. Має бути так. Тільки я подумав, що спина чешеться, а хотаб вже біжить до мене, щоб почухати спинку великому Інвестору Бо він - людина не слова, а діла!
щось у вас бурхлива фантазія. бійтеся своїх бажань, а то буде: - я же хотів хотаб - я же хотів спину - я же хотів почухати 
Що поганого у тому, що хотаб почеше спину поважній людині?
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 вер, 2025 11:46
Shaman написав: Investor_K написав:Я взагалі за те, щоб було менше слів. Має бути так. Тільки я подумав, що спина чешеться, а хотаб вже біжить до мене, щоб почухати спинку великому Інвестору Бо він - людина не слова, а діла!
І лубрікант треба ще заслужити
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
4
3
Додано: Пон 29 вер, 2025 12:52
Hotab написав: Shaman написав: Investor_K написав:Я взагалі за те, щоб було менше слів. Має бути так. Тільки я подумав, що спина чешеться, а хотаб вже біжить до мене, щоб почухати спинку великому Інвестору Бо він - людина не слова, а діла!
І лубрікант треба ще заслужити
Почесати спину шановній лдині більш плчесно ніж обслуговувати папуасів
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 вер, 2025 13:02
Investor_K Почесати спину шановній лдині більш плчесно ніж обслуговувати папуасів
Так якщо «папуас» платить гроші, а «поважна людина» (доречі поважна ким? Бо ця гілка не дала відповідь на це питання 😅) другу навіть в борг не дає 20 кгрн, то навіщо нам така душа, що за душою ні гроша..
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
4