Примітивний, що є то є, але нічого не поробиш. Все це через невдалу шутку діда. Отак пошуткував, а дитина страждала, і дорослим ментальні проблеми нікуди не поділись
|
|
Примітивний, що є то є, але нічого не поробиш. Все це через невдалу шутку діда. Отак пошуткував, а дитина страждала, і дорослим ментальні проблеми нікуди не поділись Востаннє редагувалось Hotab в Суб 22 лис, 2025 14:06, всього редагувалось 2 разів.
Скажіть, будь ласка, на форумі це лише я граю як кішка з мишкою з хотабом, використовуючи його вразливу емоційність, чи крім мене ще є розумні люди?
Покійся з миром інцестореВін прожив нестерпне життя, заяча губа , всі били і зневажали.
Він заслужив на спокій Якби він не був трусливим, він міг віддати своє життя за Україну. Орки б боялись одного лише його вигляду зблизька Але… трусливий і жадібний. Таким ми його запамʼятаємо Re: За що ми любимо Інвестора_К?Хорошо тут описан один вертолётный дезертир
Отожравшийся в училище в конце 90х отбивными на МОИ НАЛОГИ На хер негритянский сифилисноспидозный он взгромоздится, подёргивая своими недоразвитыми(162см х94кг неспроста) кинцивкамы, а не життя виддасть Re: За що ми любимо Інвестора_К?О, мавпу з клітки через 2 тижні випустили 😅
Я оце глянув був пару разів, скажи, а чому ти весь цей час в обізянніку пробував вийти в світ? Думав святий Миколай , і отримаєш амністію? 🤣 Ні, свиноматка, від звонка до звонка!!! Але пробував, пробував)) Думав з розгоніу вибʼєш двері в клітці? Re: За що ми любимо Інвестора_К?
Я б хотів ще і кешем від тебе, навіть зараз . Але ти свиня жадна(((
Re: За що ми любимо Інвестора_К?Он сучёныш и мразь редкостная
Его надо познакомить с вагнеровцами с кувалдами Нахрустит косточками раздробленными на оскар И ещё оно с училища привыкло бегать и жаловаться начальству За что вся казарма его.. ну как Плюмбума в фильме "Беспредел" и без олии. Вы знаете что с сyкaми стучащими в местах лишения свободы делают, тем более если у них "недоразвиті кінцівки"? Востаннє редагувалось барабашов в Суб 22 лис, 2025 22:16, всього редагувалось 3 разів.
Re: За що ми любимо Інвестора_К?Ще одна цікава (але прогнозована ) риса інцестора.
Він в їжі не перебірливий. Воно то причини зрозумілі, не годували, грошей не давали, сподівались так помре. Але зараз нічого не змінилось: готовий їсти з корита Барабашова. Це огидно. Але ж іншого з таким дитинством бути не могло
|
|