МР Банк (Сбербанк) - режим ліквідації

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 148149150151152 ... 660>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

МР Банк (Сбербанк) - режим ліквідації 3.1 5 380
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
28%
105
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
9%
34
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
13%
50
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
27%
102
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
23%
89
Всього голосів : 380
Повідомлення Додано: Сер 08 тра, 2013 16:26

Watcher написав: Это как бонус к зарплатному проекту. Что за паранойя??? :-)

Ну а если я не хочу никаких бонусов...просто не хочу... :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 тра, 2013 16:31

Re: Сбербанк Росії

Козак-характерник написав:Ну а если я не хочу никаких бонусов...просто не хочу

А вы возьмите и потом подайте заявку на изменение лимита в ноль :) Я не подавал, но думаю что это возможно :)

В результате и волки будут сыты (выполнят свои планы по впариванию) и вы при своих принципах останетесь :)
avm

Подякував: 107 раз.
Подякували: 82 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 тра, 2013 16:35

Re: Сбербанк Росії

Козак-характерник написав:я со сбером не дружу...но если человек просто не хочет...и все тут.. Не получать...ни заявки писать...просто не получать ненужную услуг

ну не знаю :)
знаете, приватовские инициативы такие заразительные :)
avm

Подякував: 107 раз.
Подякували: 82 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 тра, 2013 16:37

avm написав:
ну не знаю :)
знаете, приватовские инициативы такие заразительные :)

Отож...все в Таежный союз к совковым стандартам! :mrgreen: -Иди есть! -Не хочу! -А я у тебя забыл спросить..хочешь ты или нет... :mrgreen:
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 тра, 2013 11:32

Як отримати кредит: тестування Сбербанку Росії

Пропонуємо до обговорення:
FINANCE.UA продовжує серію матеріалів про те, як зараз йдуть справи з отриманням кредиту

Дивися повний текст Як отримати кредит на 5 тис. грн: тестування українських банків (Сбербанк Росії).
Адмiнiстратор
Адміністратор Форуму

Подякував: 19 раз.
Подякували: 139 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 тра, 2013 20:05

Адмiнiстратор написав:Пропонуємо до обговорення:
FINANCE.UA продовжує серію матеріалів про те, як зараз йдуть справи з отриманням кредиту

Дивися повний текст Як отримати кредит на 5 тис. грн: тестування українських банків (Сбербанк Росії).

Вообще, от такого тестирования мало толку - оно малоинформативное. Вот если бы ваша журналистка действительно получила бы кредит - было бы очень интересно сравнить какие бумаги затребовал банк, какие вопросы задавались (ну чисто поржать, типа в курсе ли ваша кошка, что такой огромный кредит в 5тыс берете), сколько времени на это ушло и за сколько заходов в банк. Ну и дали ли в итоге кредит или нет.
Warhead

Подякував: 347 раз.
Подякували: 67 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 тра, 2013 20:21

anna_sbrf написав:
  Warhead написав:Выдали мне корпоративную карточку и имя моё на ней написано вот так: VOLODUMUR. Спросил почему так извратили, ответ: у нас самая правильная программа и она сама перекодирует имена в транслит, изменить это никак нельзя. Вот почему-то паспортный стол, а также Дельта, ВАБ и даже Идея считают иначе - на их карточках написано правильно VOLODYMYR, а у них (Сбербанк РФ) - видите ли самая умная программа. С продавщицей карточек(по-другому их нельзя назвать) чуть истерика не случилась, когда я спросил почему "самая правильная программа" в фамилии эту же самую буковку перекодировала по-другому, для фамилии и имени - разные правила транслитерации и алгоритмы??

Добрый день, уважаемый Warhead. Для того, чтобы банк мог разобраться в описанной Вами ситуации, сообщите, пожалуйста, Ваши Ф.И.О. и контактные данные для связи с Вами. Вы можете сообщить данную информацию на электронный адрес банка mnenie@sbrf.com.ua или позвонив по телефону Контакт-центра 0-800-5-03-033 (бесплатно со станционарных телефонов на территории Украины) или 044-954-15-15. Ваше обращение обязательно будет рассмотрено.

А смысл? Разберитесь со своей супервумной программой, в которой даже изменить транслитерацию принудительно нельзя, вон еще человек ANDRII тоже об этом же пишет.
Да и неправильное написание имени - это вообще такая мелочь по сравнению с остальными приколами банка. Нет никакого желания даже жаловаться куда-то, отбили напрочь всякую охоту вообще иметь дела с этим банком, вспоминаю об этом как страшный сон, ужос тихий, летящий на крыльях ночи.
Warhead

Подякував: 347 раз.
Подякували: 67 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 тра, 2013 09:19

Кредитна картка

ЯЧитатель
Точно підмічено, можливо тут без злого умислу, але із кредитними картками (КК) потрібно бути дуже обережним. Була зав"язка з Надра банком ще до кризи, що також втулив КК до зарплатної, а потім з клієнта, що не користувався КК, кожного місяця справно знімав кошти з КК за її обслуговування, нараховував %% за користування кредитом вже на нараховані кошти за обслуговування КК, знімав штрафи за непогашення кредиту по КК, що виник за зняті кошти за обслуговування КК. Зрозуміло, що клієнта не було повідомлено про заборгованість за кредитом по КК, а десь через рік-півтора йому прийшов лист щастя від колекторів, дзвінки і смс-ки також від них, але відбилися, хоча нервів було втрачено багато.
Тому будьте обережні із нав"язаними КК!!!ПС. КК також до зарплати дарував і ПриватБанк, але історія з нею не була такою сумною - достатньо було віддати на відділенні нерозкритий конверт з КК, і ніяких додаткових питань зі сторони працівників банку не виникало ні щодо комісійних, ні щодо %%.
muk

Повідомлення Додано: Пон 13 тра, 2013 09:32

Warhead

Як я розумію російська транслітерація латинських літер відрізняється від української, а СБ видно використовує продукт материнського банку от і все.
muk

Повідомлення Додано: Вів 14 тра, 2013 09:35

muk написав:ЯЧитатель
Точно підмічено, можливо тут без злого умислу, але із кредитними картками (КК) потрібно бути дуже обережним. Була зав"язка з Надра банком ще до кризи, що також втулив КК до зарплатної, а потім з клієнта, що не користувався КК, кожного місяця справно знімав кошти з КК за її обслуговування, нараховував %% за користування кредитом вже на нараховані кошти за обслуговування КК, знімав штрафи за непогашення кредиту по КК, що виник за зняті кошти за обслуговування КК. Зрозуміло, що клієнта не було повідомлено про заборгованість за кредитом по КК, а десь через рік-півтора йому прийшов лист щастя від колекторів, дзвінки і смс-ки також від них, але відбилися, хоча нервів було втрачено багато.
Тому будьте обережні із нав"язаними КК!!!ПС. КК також до зарплати дарував і ПриватБанк, але історія з нею не була такою сумною - достатньо було віддати на відділенні нерозкритий конверт з КК, і ніяких додаткових питань зі сторони працівників банку не виникало ні щодо комісійних, ні щодо %%.

На самом деле клиенту просто надо обращать внимание на то, что он подписывает. В описанной Вами ситуации сложно винить банк, ведь если сразу обратить внимание на условия, на которых выдается карта, то сразу можно было бы понять, что они Вас не устраивают и отказаться от нее. Я, например, был бы только рад получить от банка кредитную карту просто так, не предоставляя никаких доп.документов и залогов и не доказывая свою способность гасить кредит. Мало ли, может и пригодиться…
Pro100r

Подякував: 4 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

#<1 ... 148149150151152 ... 660>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор