|
МР Банк (Сбербанк) - режим ліквідації |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 02 гру, 2010 01:35
ГорН написав:w написав:За открытие счета к депозиту взяли 10грн.Неприятная мелочь по отношению к вкладчику со стороны такого банка.
Так, але прогрес очевидний - з мене рік тому взяли еквівалент 10 $ (80 грн.) за 2 депозитні рахунки. 
Перший раз чую, щоб за відкриття депозитних рахунків брали платню.  Хто кому гроші позичає, вкладник банку чи банк вкладнику? 
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 гру, 2010 02:10
Mirax написав:Перший раз чую, щоб за відкриття депозитних рахунків брали платню.  Хто кому гроші позичає, вкладник банку чи банк вкладнику? 
Они берут за открытие текущего счета, на который будут возвращаться депозиты. При этом для валютных таких счетов на 2 (гривневый и валютный). Но если депозитов несколько, то вроде используется один и тот же счет.
Кстати, также поступает еще один российский банк: ПИБ. Там тоже при открытии депозита идет комиссия за открытие счета.
-
Malky
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 129 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 гру, 2010 08:46
Mirax написав...
Банк бере певну суму (схоже, що залежно від відділення) за відкриття поточних рахунків, через які здійснюються всі платежі, тобто вкладник вносить гроші на депозит через такий рахунок і банк повертає йому гроші через цей рахунок. Але це одноразова плата. Далі рахунок ніби зберігається навіть тоді, коли вже немає вкладу. Доки вкладник його не закриє. Принаймні так мені пояснили в банку. Рахунки відкриваються для кожної валюти, що використовується.
-
ГорН
-
-
- Подякував: 99 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 гру, 2010 14:02
Немає ніякої необхідності в поточному рахунку, це просто євгейський заробіток банку, інші ж банки обходяться без поточного при обслуговуванні депозитів. Хочуть менше платити по депозитах, нехай знизять відсотки, а не видумують всяких фільдіперсових схемульок.
-
Mirax
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 гру, 2010 13:13
w написав:За открытие счета к депозиту взяли 10грн.Неприятная мелочь по отношению к вкладчику со стороны такого банка.
Неправильный подход. По своим наблюдениям могу сказать - в части пользования банковским сервисом наша страна это непаханый край. Очереди с 8-00 чтобы оплатить что-либо это нормально разве? Открывают счет при открытии депозита? Ок, спроси что еще с этим счетом можно делать. Что можно на него зачислять, что платить. Поверь, получишь удовольствие от общение с милой и толковой операционисткой, как минимум. Максимум ликвидируешь пробелы в знаниях о банковском сервисе. Дерзай. И пусть этот депозит будет на 0.5% меньше, чем в соседнем банке. Качество и полнота сервиса покажет кто прав. 
-
Slobozhanin
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 гру, 2010 13:17
Mirax написав:Немає ніякої необхідності в поточному рахунку, це просто євгейський заробіток банку, інші ж банки обходяться без поточного при обслуговуванні депозитів. Хочуть менше платити по депозитах, нехай знизять відсотки, а не видумують всяких фільдіперсових схемульок.
Узкое мышление. Задай вопрос операционисту - а зачем, а что я могу еще с ним сделать. Посмотри сам шире и глубже на этот вопрос. Еще несколько лет назад мобилка считалась достижением. покажи теперь детсадовского ребенка без телефона. Мы хаим свою страну, или еще кого-то. начни с себя. Заведи свои финансы влегальную сферу - банковские счета, депозиты и т.д.
-
Slobozhanin
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 гру, 2010 14:22
Mirax написав:Немає ніякої необхідності в поточному рахунку, це просто євгейський заробіток банку, інші ж банки обходяться без поточного при обслуговуванні депозитів. Хочуть менше платити по депозитах, нехай знизять відсотки, а не видумують всяких фільдіперсових схемульок.
Іноді це ще й спосіб примусового навязування карткових продуктів. Щоб потім звітувати які ж ми монстри по емітуванню карток. Це ж як при совку в кіосках союзпечаті при купівлі свіжого номера газети Вам "в нагрузку" впарюють якийсь непотріб типу газети труд за минулий місяць...
При відкритті депозиту в Марфіні наприклад, мені примусово навязали картку за 15 грв "для зарахування на неї відсотків" - інакше ж не можна. Це при тому, що скористатись нею я не зможу, бо її термін дії - 3 роки а депозит був на більший термін. Ось так широта совкового мишлєнія навязує сучасні банківські технології.
-
Viz
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 гру, 2010 14:24
Slobozhanin
Молодець, гарно виступили, можна висовувати Вас в депутати.
Viz написав:Mirax написав:Немає ніякої необхідності в поточному рахунку, це просто євгейський заробіток банку, інші ж банки обходяться без поточного при обслуговуванні депозитів. Хочуть менше платити по депозитах, нехай знизять відсотки, а не видумують всяких фільдіперсових схемульок.
Іноді це ще й спосіб примусового навязування карткових продуктів. Щоб потім звітувати які ж ми монстри по емітуванню карток. Це ж як при совку в кіосках союзпечаті при купівлі свіжого номера газети Вам "в нагрузку" впарюють якийсь непотріб типу газети труд за минулий місяць... При відкритті депозиту в Марфіні наприклад, мені примусово навязали картку за 15 грв "для зарахування на неї відсотків" - інакше ж не можна. Це при тому, що скористатись нею я не зможу, бо її термін дії - 3 роки а депозит був на більший термін. Ось так широта совкового мишлєнія навязує сучасні банківські технології.
Так тут не тільки звітування про свою неабиякість, тут закладені ще й підводні камені. Тарифи по карткових продуктах чи поточних рахунках банк може міняти в односторонньому порядку, попередньо повідомивши про це користувача, це прописано в договорі щодо РКО, ваше право від неї (картки) відмовитися чи закрити поточний рахунок до вступлення нових тарифів у дію. Але ж сробуйте відмовитися, якщо на неї зав'язали депозит, і в депозитному договорі прописали порядок повернення на картку чи поточний. Знаю Родовід таким забавляється, вводить ліміти на зняття з картки 100грн, 50грн, вводить комісії за зняття 2%, і повертає депозит на картку, і все законно, клієнт попав.
-
Mirax
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 гру, 2010 02:19
Mirax
Это Вы, воля Ваша, перегибаете. Продавец предлагает пакет (из счета и депозита). Вы решаете. Все просто. Суть не в этом.
Вы же понимаете что банки не продают деньги, деньги у всех одинаковые, банки продают сервис. Если вы ищите доходность то ком банки в принципе не Ваш выбор. Тогда Вам в КУА, ПИФы... Ищете дешевизны - Вам в кредитные союзы....
Оценивайте сервис - комфорт, скорость, радушие, традиции, репутацию, удобство, внимание к вам наконец....
Зная Сбербанк России изнутри скажу - Сбер это хороший сервис. Он стоит этих денег.
-
ole_lukoe
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 08 гру, 2010 20:41
Viz написав:Mirax написав:Немає ніякої необхідності в поточному рахунку, це просто євгейський заробіток банку, інші ж банки обходяться без поточного при обслуговуванні депозитів. Хочуть менше платити по депозитах, нехай знизять відсотки, а не видумують всяких фільдіперсових схемульок.
Іноді це ще й спосіб примусового навязування карткових продуктів. Щоб потім звітувати які ж ми монстри по емітуванню карток. Це ж як при совку в кіосках союзпечаті при купівлі свіжого номера газети Вам "в нагрузку" впарюють якийсь непотріб типу газети труд за минулий місяць... При відкритті депозиту в Марфіні наприклад, мені примусово навязали картку за 15 грв "для зарахування на неї відсотків" - інакше ж не можна. Це при тому, що скористатись нею я не зможу, бо її термін дії - 3 роки а депозит був на більший термін. Ось так широта совкового мишлєнія навязує сучасні банківські технології.
Согласен. Навязывание конкретных условий это дикость. Я знаю Приват этим балуется очень активно. Уточняйте зачем это вам и можно ли использовать в дальнейшем. Вопрос - а зачем вы согласились на карту? и почему по истечении 3 лет вы не можете ею пользоваться? Скорее всего срок действия ее лонгируется.
-
Slobozhanin
-
-
-
-
Профіль
-
-
|