МР Банк (Сбербанк) - режим ліквідації

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 4445464748 ... 660>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

МР Банк (Сбербанк) - режим ліквідації 3.1 5 380
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
28%
105
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
9%
34
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
13%
50
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
27%
102
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
23%
89
Всього голосів : 380
Повідомлення Додано: Сер 26 січ, 2011 11:56

Хто скаже, що піар? Вкладники, яким цікаво знати найсвіжішу інформацію? навряд... Конкуренти? то нехай собі говорять... Начальство? мало б хвалити за оперативність інформування громадськості... Наглядові органи? можуть (і то навряд) причепитися лише в разі введення в оману...

Факт залишається фактом: банк не попереджає і навіть постфактум не інформує про зміни ставок по депо.
ГорН

Подякував: 99 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 січ, 2011 12:03

ГорН написав:Хто скаже, що піар? Вкладники, яким цікаво знати найсвіжішу інформацію? навряд... Конкуренти? то нехай собі говорять... Начальство? мало б хвалити за оперативність інформування громадськості... Наглядові органи? можуть (і то навряд) причепитися лише в разі введення в оману...

Факт залишається фактом: банк не попереджає і навіть постфактум не інформує про зміни ставок по депо.

Мне в пятницу звонила манагер мол собираются ставки пересматривать в сторону понижения.....но я не придал этому значения.
lov2108

Подякував: 51 раз.
Подякували: 122 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 січ, 2011 12:16

Мабуть, менеджер до Вас дуже добре ставиться. Мені, наприклад, ніхто не дзвонив. І це непотрібно, якщо політика банку передбачає таке інформування всіх зацікавлених осіб, а не лише особливих клієнтів.
ГорН

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 січ, 2011 12:29

ГорН написав:Хто скаже, що піар? Вкладники, яким цікаво знати найсвіжішу інформацію? навряд... Конкуренти? то нехай собі говорять... Начальство? мало б хвалити за оперативність інформування громадськості... Наглядові органи? можуть (і то навряд) причепитися лише в разі введення в оману...

На сайте именно здесь - это трактовалось бы как пиар.

А постом выше ответ на вашу реплику что мол банк не информирует...
Тем более что изменения ставок касались только НОВЫХ вкладов, так что заранее это и не делается вообще-то...

ПыСы. Кстати действующих вкладчиков обзвонили лично почти всех и предложили так сказать варианты действий. Это как раз внимание к вкладчикам и есть, хотя формально банк не обязан этого делать...
rashpil

Повідомлення Додано: Сер 26 січ, 2011 12:41

rashpil написав:

А постом выше ответ на вашу реплику что мол банк не информирует...
Тем более что изменения ставок касались только НОВЫХ вкладов, так что заранее это и не делается вообще-то...

Я саме про це: не всі банки керуються принципом "заранее это и не делается вообще-то" - є такі банки, які попереджають. Їхня політика така, у Сбєру інша. Кожний робить так, як вважає за доцільне. Але такий принцип - не інформувати про зміни ставок, не попереджати про зниження, оголошувати лише про акції - відображує і втілює політику банку.

Здається, саме Ви заохочували писати про недоліки? Так от моя думка (підкреслюю: моя думка), що це напрямок, який потребує вдосконалення. Це буде банку на користь - більша прозорість, прогнозованість, більша довіра клієнтів.
ГорН

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 січ, 2011 19:09

:) Спасибо, без всякого юмора спасибо :)

Просто ни в одном банке насколько я знаю не затевают просто так массовую рекламную компанию при очередном изменении ставок. Дорого это и хлопотно. А действующих клиентов обязательно проинформировали :)
Просто я не совсем понял как по Вашему мнению это должно быть...
rashpil

Повідомлення Додано: Сер 26 січ, 2011 20:59

rashpil написав::) Спасибо, без всякого юмора спасибо :)

Просто ни в одном банке насколько я знаю не затевают просто так массовую рекламную компанию при очередном изменении ставок. Дорого это и хлопотно. А действующих клиентов обязательно проинформировали :)
Просто я не совсем понял как по Вашему мнению это должно быть...

Як приклад можу назвати Дельту. Вони повідомляють за кілька днів про зниження ставок. Причому для нових депо. І зазначають, що зміни не вплинуть на вже укладені договори. І цей банк не поодинокий. Саме після того, як я прочитав про зниження, то вирішив не відкладати "на потім" оформлення депозитів - і банку добре, і мені добре.

І це не масова компанія - просто інформація на офіційному сайті банку в розділі новин (саме про це я писав у першому пості, який Вам не сподобався). І я радий, справді радий, що зумів Вас насмішити. І Вам добра!
ГорН

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 січ, 2011 21:03

rashpil написав::) Спасибо, без всякого юмора спасибо :)

А действующих клиентов обязательно проинформировали :)

А що означає діючих клієнтів? Я є діючим клієнтом, але мене не інформували. Чи в банку діє правило "клієнт клієнту рознь"?
ГорН

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 січ, 2011 21:04

rashpil написав:Просто я не совсем понял как по Вашему мнению это должно быть...

Например, так:
sola

Подякував: 492 раз.
Подякували: 505 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 січ, 2011 21:43

ГорН

Профіль

#<1 ... 4445464748 ... 660>
Форум: