|
МР Банк (Сбербанк) - режим ліквідації |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 26 січ, 2011 11:56
Хто скаже, що піар? Вкладники, яким цікаво знати найсвіжішу інформацію? навряд... Конкуренти? то нехай собі говорять... Начальство? мало б хвалити за оперативність інформування громадськості... Наглядові органи? можуть (і то навряд) причепитися лише в разі введення в оману...
Факт залишається фактом: банк не попереджає і навіть постфактум не інформує про зміни ставок по депо.
-
ГорН
-
-
- Подякував: 99 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 січ, 2011 12:03
ГорН написав:Хто скаже, що піар? Вкладники, яким цікаво знати найсвіжішу інформацію? навряд... Конкуренти? то нехай собі говорять... Начальство? мало б хвалити за оперативність інформування громадськості... Наглядові органи? можуть (і то навряд) причепитися лише в разі введення в оману...
Факт залишається фактом: банк не попереджає і навіть постфактум не інформує про зміни ставок по депо.
Мне в пятницу звонила манагер мол собираются ставки пересматривать в сторону понижения.....но я не придал этому значения.
-
lov2108
-
-
- Подякував: 51 раз.
- Подякували: 122 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 січ, 2011 12:16
Мабуть, менеджер до Вас дуже добре ставиться. Мені, наприклад, ніхто не дзвонив. І це непотрібно, якщо політика банку передбачає таке інформування всіх зацікавлених осіб, а не лише особливих клієнтів.
-
ГорН
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 січ, 2011 12:29
ГорН написав:Хто скаже, що піар? Вкладники, яким цікаво знати найсвіжішу інформацію? навряд... Конкуренти? то нехай собі говорять... Начальство? мало б хвалити за оперативність інформування громадськості... Наглядові органи? можуть (і то навряд) причепитися лише в разі введення в оману...
На сайте именно здесь - это трактовалось бы как пиар.
А постом выше ответ на вашу реплику что мол банк не информирует...
Тем более что изменения ставок касались только НОВЫХ вкладов, так что заранее это и не делается вообще-то...
ПыСы. Кстати действующих вкладчиков обзвонили лично почти всех и предложили так сказать варианты действий. Это как раз внимание к вкладчикам и есть, хотя формально банк не обязан этого делать...
-
rashpil
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 26 січ, 2011 12:41
rashpil написав:
А постом выше ответ на вашу реплику что мол банк не информирует... Тем более что изменения ставок касались только НОВЫХ вкладов, так что заранее это и не делается вообще-то...
Я саме про це: не всі банки керуються принципом "заранее это и не делается вообще-то" - є такі банки, які попереджають. Їхня політика така, у Сбєру інша. Кожний робить так, як вважає за доцільне. Але такий принцип - не інформувати про зміни ставок, не попереджати про зниження, оголошувати лише про акції - відображує і втілює політику банку.
Здається, саме Ви заохочували писати про недоліки? Так от моя думка (підкреслюю: моя думка), що це напрямок, який потребує вдосконалення. Це буде банку на користь - більша прозорість, прогнозованість, більша довіра клієнтів.
-
ГорН
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 січ, 2011 19:09
 Спасибо, без всякого юмора спасибо
Просто ни в одном банке насколько я знаю не затевают просто так массовую рекламную компанию при очередном изменении ставок. Дорого это и хлопотно. А действующих клиентов обязательно проинформировали
Просто я не совсем понял как по Вашему мнению это должно быть...
-
rashpil
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 26 січ, 2011 20:59
rashpil написав::) Спасибо, без всякого юмора спасибо Просто ни в одном банке насколько я знаю не затевают просто так массовую рекламную компанию при очередном изменении ставок. Дорого это и хлопотно. А действующих клиентов обязательно проинформировали Просто я не совсем понял как по Вашему мнению это должно быть...
Як приклад можу назвати Дельту. Вони повідомляють за кілька днів про зниження ставок. Причому для нових депо. І зазначають, що зміни не вплинуть на вже укладені договори. І цей банк не поодинокий. Саме після того, як я прочитав про зниження, то вирішив не відкладати "на потім" оформлення депозитів - і банку добре, і мені добре.
І це не масова компанія - просто інформація на офіційному сайті банку в розділі новин (саме про це я писав у першому пості, який Вам не сподобався). І я радий, справді радий, що зумів Вас насмішити. І Вам добра!
-
ГорН
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 січ, 2011 21:03
rashpil написав::) Спасибо, без всякого юмора спасибо А действующих клиентов обязательно проинформировали
А що означає діючих клієнтів? Я є діючим клієнтом, але мене не інформували. Чи в банку діє правило "клієнт клієнту рознь"?
-
ГорН
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 січ, 2011 21:04
rashpil написав:Просто я не совсем понял как по Вашему мнению это должно быть...
Например, так:
-
sola
-
-
- Подякував: 492 раз.
- Подякували: 505 раз.
-
-
Профіль
-
-