wolt450 написав:Депо "Щодня" під 27% на 4м таки йде на індивідуальній основі. На сайті його не буде. Оформити можна до 14.01
Одразу 27%?) Яка мінімалка і максимальна сума? Пролонгація можлива? Розказуйте,будь ласка)
Щоб відкрити, треба отримати СМС від банку. 1000гр, з поповненням, 27%, без пролонгації, по закінченню першого місяця можна розірвати без втрат. Мабуть, Фондом не гарантується
Alexanderman написав:У мене завтра закінчується невеличкий депо в гривнях (30 тис.грн). З банку-ні дзвіночка, сидять як руді миши, мабуть святкують Новий рік. Підскажіть, який вид депо далі відкрити і на який термін? Дякую
wolt450 Все гарантується. Хитро зроблено. Фонд ж не знає, що смс отримали Ви, я та ще тисяча клієнтів. А депозит пройшов формальні процедури затвердження. Принаймні, по паперах там комар носа не підточить. Тому, як тепер кажуть молоді, не партися. Інша справа, якби Ви були інсайдером і Вам, та ще кільком особам відкрили депозит під 50%, що призвело до краху банку, то тоді - так, Фонд не гарантує повернення. А тому не переймайтеся. З наступаючими Новиром Роком і Різдвом Христовим!.
DIV я в ризикові операції звик вкладатися, а хтось може вляпатися А Щодня таки був давніше, а зараз офіційно нема ВАБ викарабкується потрохи, вже й обвалісти десь пропали
Alexanderman написав:У мене завтра закінчується невеличкий депо в гривнях (30 тис.грн). З банку-ні дзвіночка, сидять як руді миши, мабуть святкують Новий рік. Підскажіть, який вид депо далі відкрити і на який термін? Дякую
Добрый день! Поспешите сегодня получить возможность оформить «Новокодний 2013» (www.vab.ua/rus/personal/deposits_cash/p ... ovokodniy/) - зайдите на сайт по ссылке ask.vab.ua/discount и сгенерируйте себе код, который можно использовать сегодня и с первых рабочих дней следующего года.
Советуем так же уточнить условия пролонгации Вашего вклада. Возможно, они не менее интересные, чем действующие акционные вклады.
deneg net написав:Главное, чтобы потом не получилось так: Стаття 26. Гарантії за вкладом 4. Фонд не відшкодовує кошти: 7) розміщені на вклад особою, яка на індивідуальній основі отримує від банку проценти за вкладом на більш сприятливих договірних умовах, ніж звичайні, або має інші фінансові привілеї від банку; Не юрист, точно утверждать не буду, но, кто хочет открыть такой депо, лучше проконсультируйтесь в ФГ. Удачи.
Добрый день! Под «индивидуальными условиями» имеется в виду предложение клиентам, утвержденное банком стандартом продукта. Предложение распространяется на клиентов, отвечающим критериям, официально оглашенным на сайте и являются «звичайними» в трактовании ФГВФЛ. Таким образом, Банк делает предложение определенному сегменту клиентов и такие вклады гарантируются ФГВФЛ.
DIV написав:wolt450 Все гарантується. Хитро зроблено. Фонд ж не знає, що смс отримали Ви, я та ще тисяча клієнтів. А депозит пройшов формальні процедури затвердження. Принаймні, по паперах там комар носа не підточить. Тому, як тепер кажуть молоді, не партися. Інша справа, якби Ви були інсайдером і Вам, та ще кільком особам відкрили депозит під 50%, що призвело до краху банку, то тоді - так, Фонд не гарантує повернення. А тому не переймайтеся. З наступаючими Новиром Роком і Різдвом Христовим!.
А як банк вибирає кому відправляти СМС. Мені ще не прийшла:(