Попал сегодня в банк по своим вопросам. Рядом бабушку обслужили, что называется, с превышением ожиданий. Бабушка была там, я бы ее домой отправил, старенькая, ничего не понимает еще и плохо слышит, но очень ей было нужно депозит разместить, кто-то посоветовал банк. Так вот, сотрудник ваба с ней столько времени провела и так терпимо все рассказывала, кричала, чтоб та слышала, что я бы лично уже прокричал где дверь и бегом за внуками. Респект личным качествам сотрудника.
Забрав з попередженням потужний 4+4. Віддали без проблем і ниття. З 12.09 будуть символічні зміни в ставках. Особливо не випитував, бо старі стовпчики однозначно потужніші Персонал відділення повністю помінявся, як на диво не на гірше
wolt450 написав:Забрав з попередженням потужний 4+4. Віддали без проблем і ниття. З 12.09 будуть символічні зміни в ставках. Особливо не випитував, бо старі стовпчики однозначно потужніші Персонал відділення повністю помінявся, як на диво не на гірше
Про возобновление пополнения "Растущего" не слышно ничего?
wolt450 написав:Забрав з попередженням потужний 4+4. Віддали без проблем і ниття. З 12.09 будуть символічні зміни в ставках. Особливо не випитував, бо старі стовпчики однозначно потужніші Персонал відділення повністю помінявся, як на диво не на гірше
Про возобновление пополнения "Растущего" не слышно ничего?
Не знаю, бо по строкових старих вищі ставки, і їх можна поповнювати
wolt450 Сьогодні звонили з банку, пропонували поповнювати "Зростаючий" і отримувати відповідно підвищену ставку 27 %. Можливо причина в тому, що Бахматюк купує 41 підприємство в 11 областях України, а також у Криму та Києві і терміново потрібні ресурси?
Ой+ написав:wolt450 Сьогодні звонили з банку, пропонували поповнювати "Зростаючий" і отримувати відповідно підвищену ставку 27 %. Можливо причина в тому, що Бахматюк купує 41 підприємство в 11 областях України, а також у Криму та Києві і терміново потрібні ресурси?
Ой+ Так. А ще банк швидше відкрив аукціон щедрості, який в інших зазвичай починається з жовтня. В принципі не прогадає - тепер пилососити гроші простіше, ніж в грудні.