Если в моей стране для победы над упырями надо походить месяц и повыковыривать деньги - я похожу. Это не самая большая плата...
|
|
![]() Re: VAB БанкНе пойму почему не перевложить деньги на новый срок? Ну не отдают же все равно! Теряете и проценты, и нервы, и время.
![]() Тут в ветке оф. представитель ВАБа писал, что суммируются бонусы за пополнения до и после 17 марта. У меня в отделении работник ВАБа сказал, что за второе пополнение бонус не получу. После моего упоминания разговора на ветке, спросил по аське у технарей из Киева, и с их слов подтвердил что таки должны быть оба бонуса, т.е. суммируются. А там видно будет. Отдавали по тысяче (под возмущения народа, чего-то ожидавшего 10000), доллары не давали вовсе.
![]() Андрій-клієнт
Яке правильно, що водять податок на депозит??? В нас "долар зїдає гривню", ми не Європа і не треба все прирівнювати - а там платять, а я теж готова платити, то і сама плати!!! Ви явно не маєте депозиту, в податкові працюєте??? Розглянем наглядний приклад - я відкрив депозит, річна інфляція, ріст цін на продукти, енергоресури, ризик банку (БББ).... і ще багато негативних факторів які знижують ефективність моїх вкладень-депозиту! І ще я заробив ці гроші офіційно працюючи на роботі, отримуючи зарплату - який податок, який податок на депозит?????? Може податоком декому по мозгах включити!!! Уважаемый, я плачю ВСЕ налоги начиная с 1991 года, когда начала свою трудовую деятельность. Всегда имела БЕЛУЮ зарплату. И депозиты имею очень приличные и доход от которых сравним с доходом пана Яценюка. Так вот я считала и считаю, что налоги платить нужно, чтобы было кому Родину защищать, например. А не собирать подаяние посылая СМС-ки на 565. И еще, вы же собираетесь в Европу? Правда? А там плятят налог на пассивные доходы! Так, что вам придется заплатить, как и мне.
![]() Уважаемый, я плачю ВСЕ налоги начиная с 1991 года, когда начала свою трудовую деятельность. Всегда имела БЕЛУЮ зарплату. И депозиты имею очень приличные и доход от которых сравним с доходом пана Яценюка. Так вот я считала и считаю, что налоги платить нужно, чтобы было кому Родину защищать, например. А не собирать подаяние посылая СМС-ки на 565. И еще, вы же собираетесь в Европу? Правда? А там плятят налог на пассивные доходы! Так, что вам придется заплатить, как и мне.[/quote]
Ви точно податківець. І у вас не "біла" зарплата, якщо ви говорите, що не рівня по грошах Яценюку, адже такі гроші "чесною працею" не заробиш - взятки, відкати і не дуріть голови людям про свої чесно-заробленні гроші!!! Моя думка про Європу - ні в Росію, ні в Європу!!! Нам просто треба "господаря", люди в нас працьовиті, і розвивати свою економіку, адже ресурси в нас одні з найбагатших в Європі - газ, залізна руда, уранові руди, чорноземи та інші.... Я з вами не можу спільної думки найти....
![]() Re: VAB Банкждем следующего года ![]() у вас старая информация. этот налог вводят с 1 июля сего года. принято 29.03. ![]() Андрій-клієнт&Eva Braun
От власне чи насправді депозит приносить прибуток? При девальвації 50 % маємо втрати, а девальвація такого або вищого рівня відбувається у нас не вперше. Хоча номінально к-ть гривні якби збільшується і відповідно буде нараховуватись податок. З подібним стикався на початку 90-х в бізнесі, коли фактично обігові кошти внаслідок інфляції різко зменшувались, але податок нараховувався і платився. Тому як на мене, щоби не угробити банківську систему та економіку, якщо рівень девальвації вищий за % по депозиту, ніякого податку. Не говорячи вже про надійність банків, зокрему ВАБу.
|
|