DmGB написав:Слышал, вроде 15 мая планируется что-то вроде пикета у здания НБУ по поводу "работы" этого банка. Кто в курсе?
Честно говоря уже одно слово ВиЭйБи-банк стало ассоциироваться с неприличным словом..
Давно пора сжечь этих резиновых контрацептивов в Киеве!!! Они обещают одно - а результат все тот же - болт! Скотская страна с ответственностью только биомассы!!! Все остальные ни за что не отвечают!!! Полная анархия.
Ви всі плітки акумулювали. Бахматюка можна не любити, навіть ненавидіти. Але ж, даруйте, всіляку дурню нести - це вже занадто. Так, він чудовий учень Остапа Бендера, я б сказав, перевершив його. Але ж, погодьтеся, його агро- й спиртовий бізнес працює, а значить, його банки виживуть. Звісно, він взявся за старе й, як і в 2008 році, тупо не віддає гроші. Про це писав у 2010 році, за що отримував на горіхи від любителів високих відсотків. За жадібність треба відповідати. P.S. Я не злорадію - в самого є валютні депозити тут. Наразі відсотки отримую справно. А далі дасть Бог день, дасть і хліб насущний.[/quote]
Ваше право вірити у ці "плітки". балакаю з працівниками. вони ж радили як краще забрати гроші (без втрат). знаю про те як вони забирають свої зарплати-пенсії-депо, які верески-крики-погрози у відділеннях, як кажуть - знаєш значить - озброєний.
Lana P написав:VAB играет в нехорошую игру. Еще в конце апреля была проведена ими платежка, а деньги до сих пор держат у себя, и на все мои вопросы отвечают "не знаем". Буду обращаться в прокуратуру, присоединяйтесь. Мошенничество должно наказываться по закону.
вам должны 0.1% пени за каждый день задержки платежа после 3-х дней. мрожете выбивать через суд, ваши судебные издержки оплатит ваб через решение суда.
Про пеню, суд, прокуратуру, инструкции НБУ и прочее я им уже рассказала, но у них "работа такая" - не выпускать деньги. Хотя мое занудство дало все-таки свои плоды - 13го мая, с задержкой в 5 рабочих дней вместо 5го (ох уж эти майские) мои деньги все-таки поступили на счет в другой банк. Без пени, конечно, но и за то спасибо.
Керівники банку грошима на міжбанку "граються у валюту" і тримають сволочі!!! Та ж говорили що НБУ буде вести більш "тотальний" контроль за тим як банки розпоряджаються грошима рефінансу! Гроші ж дали щоб заспокоїти вкладчиків, стабілізувати ситуацію в банку дотримуючись лімітів самого НБУ. Заходив у віділення місяць тому, хотів про онлайн депозити взнати, тому що вони сволочі рекламу дають а онлайн депозити блокують - не відкривають! Слава Богу що не відкрив.... А ті собаки-власники "мутять якусь трахомудію"...