IMPRINTER написав:Анкету-опитувальник можна заповнити у найближчому відділенні ПАТ «Промінвестбанк» або завантажити тут
Я так понимаю, шо лучше заполнить эту анкету на компе, да и сохранить её -- через год ОПЯТЬ понадобится Хотяяяя, мож за год шото новенькое придумают Придумали б хотя бы ОДИНАКОВУЮ форму этой анкеты и выложили на сайте НБУ...а то у ФИДО одна, у ПиБа др. форма подачи инф-и
IMPRINTER написав:Анкету-опитувальник можна заповнити у найближчому відділенні ПАТ «Промінвестбанк» або завантажити тут
Я так понимаю, шо лучше заполнить эту анкету на компе, да и сохранить её -- через год ОПЯТЬ понадобится Хотяяяя, мож за год шото новенькое придумают Придумали б хотя бы ОДИНАКОВУЮ форму этой анкеты и выложили на сайте НБУ...а то у ФИДО одна, у ПиБа др. форма подачи инф-и
если бы эта бы гонтя, она же бабалера, онаже лерка-200баксов, она же лерка-говновнопостанова, она же базедова женщина, она же бабаяга лучше бы понятно свои говнопостановы писала бы .. а то все банки плод ее тупых творений понял же по разному - пишет же как Иоан Богослов - понимай как хош .. вот все тупые говноюристы госнобанков поняли по-разному - одни сказали - нам пох, если у клиета ничего не поменялох нах ему что-то обновлять если у него все как было? - другие на ковер всех вызывают (фидо, агриколь, пиреус) и в случае неявки грозят все залочить - я должен прийти подтвердить, что у меня ничего не поменялось - при чем самое абсурдное что все ж это с моих слов пишется ... вот как так можно? одна говнопостанова и все понимают ее по-разному?
Щось бентежить пункт 3 опитувальника. Ще що, цим пунктом під всі картки супостат хоче СМС інформування підключити і рубати комісійний дохід?
Квесторе_поверніться написав:Щось бентежить пункт 3 опитувальника. Ще що, цим пунктом під всі картки супостат хоче СМС інформування підключити і рубати комісійний дохід?
Ну там отсебятина от ПиБа втиснута:
Я згоден (-а), що вказаний номер мобільного телефону буде підключений до послуги СМС-інформування. Послуга надається згідно з тарифами Банку.
НБУ такого не требует точно...Предлагаю вписать тута "НЕ згоден" И вааще, хто там у ПиБа редактировал эту анкету, че низзя было сверстать красиво на два листика, небось шрифты поплыли... полюбе нуна будет самому чуток подправить
Шановні! А невже тільки мені ПІБ "не встиг у короткий останній робочий день місяця - 31.12.2015 - нарахувати відсотки на залишок по карті Дохідний" (зі слів оператора колл-центру)?
Sungsam написав:Шановні! А невже тільки мені ПІБ "не встиг у короткий останній робочий день місяця - 31.12.2015 - нарахувати відсотки на залишок по карті Дохідний" (зі слів оператора колл-центру)?
если бы эта бы гонтя, она же бабалера, онаже лерка-200баксов, она же лерка-говновнопостанова, она же базедова женщина, она же бабаяга лучше бы понятно свои говнопостановы писала бы .. а то все банки плод ее тупых творений понял же по разному - пишет же как Иоан Богослов - понимай как хош .. вот все тупые говноюристы госнобанков поняли по-разному - одни сказали - нам пох, если у клиета ничего не поменялох нах ему что-то обновлять если у него все как было? - другие на ковер всех вызывают (фидо, агриколь, пиреус) и в случае неявки грозят все залочить - я должен прийти подтвердить, что у меня ничего не поменялось - при чем самое абсурдное что все ж это с моих слов пишется ... вот как так можно? одна говнопостанова и все понимают ее по-разному?
ПИБ явно самовольничает, включая в анкету точную сумму ОБЩЕГО месячного дохода (что явно не касается банковских клерков отдельно взятого банка)
У зв’язку із вимогами Положення про здійснення банками фінансового моніторингу, затвердженим Постановою Правління Національного банку України від 26.06.2015р. №417 (далі – Постанова №417), звертаємось до всіх клієнтів – фізичних осіб з проханням відвідати найближче відділення ПАТ «Промінвестбанк» з метою уточнення інформації з ідентифікації та вивчення клієнтів (перелік відділень ПАТ «Промінвестбанк» знаходиться за цим посиланням).
При собі необхідно мати паспорт громадянина України (або інший документ, що посвідчує особу) та довідку про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (або ідентифікаційного номера згідно з Державним реєстром фізичних осіб – платників податків та інших обов’язкових платежів).
З метою оновлення вищезазначеної інформації ми просимо вас заповнити анкету-опитувальник, яку розроблено у відповідності до вимог Постанови №417. Анкету-опитувальник можна заповнити у найближчому відділенні ПАТ «Промінвестбанк» або завантажити тут, заповнити та передати у будь-яке відділення ПАТ «Промінвестбанк».
Ми вдячні вам за порозуміння та запевняємо, що отримана нами інформація буде використовуватись виключно в рамках вимог діючого законодавства України.
З повагою, ПАТ «Промінвестбанк»
А что Вы так переживаете из за какую-то анкету(шпинство)? Как белый господин из пиндостана(вашингтона) приказал так и будет. Любой банк на Украине, России, СНГ,.... который не соглашается сотрудничать добровольно-принудительно ждет наказание по американскому закону. А банки, в свою очередь, могут наказать клиента - Отказ в обслуживании, блокировка счетов.... Все банки заключили унизительное(рабское) соглашение с налоговой службой сша. А ЕС(васал сша) заключил двусторонние соглашения с налоговой службой сша. Т.е., ты мне - я тебе.