Sungsam написав:Шановні! А невже тільки мені ПІБ "не встиг у короткий останній робочий день місяця - 31.12.2015 - нарахувати відсотки на залишок по карті Дохідний" (зі слів оператора колл-центру)?
Доброго дня. Відсоток на залишок коштів був нарахований 31.12.2015. Прохання особистим повідомленням надати Ваші дані, щоб ми могли розібратися в ситуації і Вам допомогти.
Prominvestbank Дякую, але свої відсотки я вже "побачив" на рахунку, коли скористався карткою в торгівельній мережі 03.01.2016 р. (доступу до інтернету взагалі і PIB-to-WEB зокрема у ці дні не мав - і таке буває) P.S. Дивує тільки те, що телефонував я у контакт-центр ПІБ'а приблизно о 18:00 31.12.2015 р. і Ваш оператор підтвердив, що відсотки не начислені, а в якості причини так і сказав - "не встигли через короткий робочий передноворічний день, відсотки начислять у перший робочий день після свята"
Информируем Вас о том, что Ваша платёжная карта № 5452******3637 была заблокирована специалистами Отдела мониторинга мошенничества, с целью предотвращения несанкционированных операций.
Если попытки совершить операции от 31.12.2015 были совершенны Вами, пожалуйста, обратитесь в круглосуточный Контактный Центр банка (контактны указаны ниже).
При таком обращении ПиБ устраиват допрос с пристрастием о последних операциях клиента. Меня спасает ток домашняя бюзгалтерия, т.к. выписку ПиБ готовит цельный день
Sungsam написав:Prominvestbank Дякую, але свої відсотки я вже "побачив" на рахунку, коли скористався карткою в торгівельній мережі 03.01.2016 р. (доступу до інтернету взагалі і PIB-to-WEB зокрема у ці дні не мав - і таке буває) P.S. Дивує тільки те, що телефонував я у контакт-центр ПІБ'а приблизно о 18:00 31.12.2015 р. і Ваш оператор підтвердив, що відсотки не начислені, а в якості причини так і сказав - "не встигли через короткий робочий передноворічний день, відсотки начислять у перший робочий день після свята"
Добрий день. Усім клієнтам щомісячно в останній день місяця нараховуються проценти на залишок коштів, незалежно від того, чи припадає останній день місяця на будній або святковий/вихідний день. Тому 31.12.2015 усім клієнтам були зараховані проценти на залишок коштів на рахунках.
Sungsam написав:Шановні! А невже тільки мені ПІБ "не встиг у короткий останній робочий день місяця - 31.12.2015 - нарахувати відсотки на залишок по карті Дохідний" (зі слів оператора колл-центру)?
Доброго дня. Відсоток на залишок коштів був нарахований 31.12.2015. Прохання особистим повідомленням надати Ваші дані, щоб ми могли розібратися в ситуації і Вам допомогти.
Prominvestbank Как узнать сколько начислили "проценты на остаток по карте"?
Prominvestbank Как узнать сколько начислили "проценты на остаток по карте"?
Добрый день. Для того чтобы узнать какой процент Вам был зачислен, Вы можете обратиться в круглосуточный Контактный Центр (номера телефонов: 0800215161 - звонки по Украине бесплатны, 8778 - стоимость звонков согласно тарифов мобильного оператора) или заказать выписку по карточному счёту в системе интернет - банкинга.