Я розумію і багато в чому поділяю ваші емоції. Але ж не можна перекладати відповідальність на Майдан за все, що відбулося в країні. Люди не збідніли через Майдан, люди збідніли, бо за роки правління януковича він та його кліка вкрали колосальні суми і загнали Україну в боргову яму. Майдан просто дозволив зупинити цю жахливу спіраль. Майдан дав шанс кожному українцю на якусь іншу долю, ніж жити на подачки (від держави / від роботодавця / від банки). Хтось цим шансом, дасть бог, скористається. Комусь, на жаль, не вдасться. Але принаймні спробувати вартує.
Шансом уже пользуются по полной. Главное, чтобы вера не ослабевала
Баблонавт написав:Мда. Единственное, что мне интересно в Вас - это вопрос о том, чего в Вас больше - циничной лжи, или абсолютной профнепригодности? Или это у Вас такой "букет современной власти"?
Грустно и смешно. Вы ведь нашли неплохой источник - чего ж Вы так позоритесь? Если взялись работать с одним источником - работайте с ним! По Вашей же ссылке (http://bankirsha.com/kolichestvo-bankov ... ankov.html) процент закрывшихся банков и кредитных организаций будет 190/923=20,5% или указанная мною пятая часть. Кстати, если бы Вы прочитали статью (хотя для Вас это явно лишнее - Вам хватает "патриотизма"), то увидели бы, что авторы используют ту же методику расчёта, что и я. С учётом того, что закрытие небанковских кредитных учреждений идёт интенсивнее, чем банков, процент закрывшихся банков ниже указанной пятой части, о чём я и писал.
Ви написали 348 слів повної фігні. Для чого? Починаючи з січня 2014 до сьогодні в РФ збанкрутіло 239 банків , і я дав джерело з повним списком збанкрутілих російських банків за цей період (http://www.banki.ru/banks/memory/?PAGEN_1=5) Тому 239/923 = 25,9%. Інша таблиця, на яку посилаєтесь ви, містить лише дані на кінець 2015 року, а відтак не включає банки, збанкрутілі в 2016 році. Як той же Внєшпромбанк.
Я написав лише те, що написав. Видома украинська журналистка, яка пiд час Майдану була в центрi уваги дойшла до тями и написала що вiйни на Донбасi могло и не бути. Вона виникла штучно. И назвала винних. В дiйсностi вона принизила людську гиднисть винних., назвав тими словами. А тепер я бажаю висловити моi власні погляди - - особисто я не проти Майдану и одночасно не за Майдан. Тому и кажу лише правду. Майдан був iсторичною подiею, але не мав визнакiв революцii. Майдан не змінив системи, а лише прiзвища керiвникiв. А втрачений Крим, війна на Донбасі, багато вбитих и скалічених людей, вiдкат економiки Украiни до рiвня бiдноi Африканскoi республiки, багато чого поганого ще, то и е наслiдки Майдана. Моя правда не всiх тут задовольнiть - тому я бажаю весь час мовчати. И при цьому я добре розумiю - я i ще багато інших розумних и освічених громадян Украiни е заручниками ситуацii.
А до майдана мы были на уровне богатой Африканской республики?