|
|
![]() Аlександр бесполезно, общался - говорит что ничего не знает, надо уточнять у какого-то сотрудника, а его нету и связаться с ним нельзя... короче все покрыто мраком
![]()
![]() Re: ПромінвестбанкЗ травня для моєї контори новий бздик від Промінвестбанку. Задіяно, в односторонньому порядку, дискримінаційні умови по поточному рахунку.
Якщо щоденний залишок меньше 50000, то додатково банк списує 100 грн./місяць. Причому я можу або згодитися або розірвати договір рахунку. Не знаю які там у цього ненажерливого банку клієнти-товстопузи, що тримають недоторканний безкоштовний депозит задля незрозуміло для чого, але збоку це виглядає як дискримінація тих, для кого 50000 не зайві, або ж, висловлюючись путінською мовою "с паршивой овци - хоть шерсті клок". Піду посварюся, як минулого разу, коли намагалися втулити абонплату 450 грн., тоді як скрізь максимум 120, але ймовірніше що 20-річне співробітництво із збожеволівшим банком буде припинено. ![]() А я сьогодні остаточно розпрощався з банком. Депозити трьохрічні повернули (95% від початкової ставки 14% у валюті й 25% у гривні). Вони мали б закінчитися в листопаді, але не звик бути меценатом для банків й платити по 50 грн за кожен рахунок з 5 депозитів й кожен з трьох картрахунків. Стосовно поточних рахунків, які три роки тому відкривав під проценти, то їх банк трансформував у картрахунки. Обнулив три картки і закрив картрахунки. Прощай, ПІБ! До тебе не повернусь НІКОЛИ!
![]() vladvlas
Вони самі достеменно не знають( не хочуть знати? лукавлять), але при мені вимушено попрощались троє клієнтів. Я так зрозумів, що банк взяв курс на товстосумів - більше 50 тис грн. Хоча працівниця банку зізналась, що бояться того дня, коли депозитники й пенсіонери отримають "листи щастя" з новими тарифами, які днями почнуть розсилати. ![]() 50 грн/мес с каждого счетаБарышня, на Софиевской, которая "главная" по Визе, подтвердила, что 50 грн/мес будет браться с каждого счета
![]() Перекинуть по телефону (колцентр) с основной Визы на карту-виртуон доллары, как тут некоторые советовали, нельзя. ![]() Барышня, на Софиевской, которая "главная" по Визе, подтвердила, что 50 грн/мес будет браться с каждого счета
![]() Upd: Та же барышня через пару дней открестилась от своих слов и честно призналась, что на самом деле она не знает точно. И никто не знает точно. Конкретика якобы будет с первого сентября. Перекинуть по телефону (колцентр) с основной Визы на карту-виртуон доллары, как тут некоторые советовали, нельзя. Востаннє редагувалось vladvlas в П'ят 06 лип, 2012 10:57, всього редагувалось 1 раз.
|
|