tatop написав:Скільки думаєте фізики винесли з ПІБа за вересень і винесуть за жовтень?
думаю - втрати пасивів ПІБ за Вересень - не менше 1 млн.грн. Зараз, можливо, призупиниться витікання, оскільки відмінили комісію за зняття готівки в касі + ще підвищили % ставки по депозитам.
ponch08 написав:День начался хорошо, у соседки закончился срок евриков по вкладу. Ее обобрали в кассе за снятие. И теперь я, почему всегда я, должен?? ей найти не вороватый банк. Спасибо ПИБу за гемор, что он мне подбрасывает. ?*?;%!!!
А заодно найдите ей еще банк, в котором будут такие же высокие проценты по вкладам в евро. И заодно научите соседку считать, может, она поймет, что даже с тем, что заплатила на кассе, получила все равно больше, нежели в банке с низкими ставками.
tatop написав:Скільки думаєте фізики винесли з ПІБа за вересень і винесуть за жовтень?
За Вересень - не менше 700 млн.грн тільки депозитів, а ще - бАЧУ масове "зливання" коштів з карткових рахунків та їх масове закриття - по 100-150 чол в день відвідує найбільші відділення з цією метою - все зняти і закрити карт. рахунок (зарплатний або пенсійний). думаю - втрати пасивів ПІБ за Вересень - не менше 1 млн.грн. Зараз, можливо, призупиниться витікання, оскільки відмінили комісію за зняття готівки в касі + ще підвищили % ставки по депозитам.
Совкобанк: так по-хамськи відповідати клієнтам банку можуть лише працівники банків з совковою культурою (корпоративною чи особистою). Щось на кшталт - сам дурак! ПС 50 грн. в місяц за картку - та ну його - краще за 55 грн. в Укрексімі на три роки взяти чи в Прокредиті з 0,5% знижки за безготівкові покупки. Ну, правда, є мінус - хамства ці банки в бонус на відміну ПІБ не дають.
rkn написав:Совкобанк: так по-хамськи відповідати клієнтам банку можуть лише працівники банків з совковою культурою (корпоративною чи особистою). Щось на кшталт - сам дурак!
А платежи юрлиц как-то подозрительно стали задерживаться банком хотя-бы на денек. Пока не позвонишь и не нагремишь - средства как-то замирают в банке и не спешат двигаться. Овернайт подорожал, или просто очень деньги нужны? Как-то делать подобное не очень честно по отношению к клиентам.
ponch08 написав:День начался хорошо, у соседки закончился срок евриков по вкладу. Ее обобрали в кассе за снятие. И теперь я, почему всегда я, должен?? ей найти не вороватый банк. Спасибо ПИБу за гемор, что он мне подбрасывает. ?*?;%!!!
А заодно найдите ей еще банк, в котором будут такие же высокие проценты по вкладам в евро. И заодно научите соседку считать, может, она поймет, что даже с тем, что заплатила на кассе, получила все равно больше, нежели в банке с низкими ставками.
Фи, мадемуазель хамка, банков с более высокими ставками достаточно, при этом пиратских комиссий нет, банки как минимум не закрываются и не снимают банкоматы.
Еще месяца в ПР-е банка не проработали, а уже хамите как будто прошли тут "Крым и Рим". Небось папенька устроил на непыльную работу? Смотрите поосторожнее с выпадами, а то "Тут интернет, детка, тут могут и..."ну вы в курсе. Кстати, сами считать умеете? Ась? А подскажите как пропатчить kde2 под freebsd.
Александр, репутация ПИБа, как и общее инфо-поле о нём - и так не блещут чистотой, мягко говоря, поэтому Ваш стёб лишь добавляет тени этой и без того кривоватой структуре с богатой наружностью и воровато-подозрительным нутром.
Як на мене, тут слід би було спочатку вибачитися за дії банку, хоча ці дії стягнутого 1% комісії не повернуть. Потім почати виправдовуватися і сказати, що з 23 жовтня 2012 року стягування цієї комісії вже не здійснюється. І наостанок запевнити, що на своєму місці докладете всіх зусиль, щоб ПІБ більше таких ідіотських комісій не вводив.