Смски нет до сих пор...поддержка тупит...3 раза звонил... Написал на обратную связь на сайте...Самый неповоротливый и медлительный банк с которым я имел дело... Приват по сравнению с ПИБом верх клиентоориентированности...
Козак-характерник написав:Смски нет до сих пор...поддержка тупит...3 раза звонил... Написал на обратную связь на сайте...Самый неповоротливый и медлительный банк с которым я имел дело... Приват по сравнению с ПИБом верх клиентоориентированности...
Ніяких попередніх СМС-сок від ПІБа в телефоні не лишилось?
Козак-характерник написав:Смски нет до сих пор...поддержка тупит...3 раза звонил... Написал на обратную связь на сайте...Самый неповоротливый и медлительный банк с которым я имел дело... Приват по сравнению с ПИБом верх клиентоориентированности...
Ніяких попередніх СМС-сок від ПІБа в телефоні не лишилось?
Ні. Сьогодні був у відділенні щоб оформити додаткову карту до пенсійної...Черги не було. Обслуговування добре. Розповів про ситуацію...кажу може заяву якусь написати...перереєструватися...Блимають очима...мабуть я перший хто в них ІБ оформлював... Я їм пояснюю...що дзвонив 3 рази...2 рази звертався на зворотній звязок на сайті...все безрезультатно. Розводять руки.Обіцяли передзвонити якщо щось дізнаються...але радять дзвонити на підтримку. Щоб не гаяти часу підключив смс у банкоматі та кинув тисячу на карту...Вже скуплявся у магазині...пін не треба вводити...Тепер для поточних покупок цю картку буду юзати. Ще б з ІБ розрулити...Але у когось в підписі було написано про "тормознутый колцентр"...Мабуть так і є.
Путем личных изысканий решил проблему с подключением к ИБ...Шо тилипонная подержка...шо сотрудники в отделениях...тормозы конкретные... Всего то навсего...нуна было нажать на восстановление пароля...типа забыл пароль...3 звонка на колцентр...3 обращения на обратную связь на сайте...одно обращение в отделение....и все тормозят...ну тупыыыыые... Ну оно и понятно...Это Россия ,блеа... Интерфейс унылое га вно... Ну ниче...пусть москали мне удешевляют покупки на 2%... http://fotohost.org/images/a1b75d2f-52kB.jpg
Козак-характерник, в порівнянні з іншими ІБ ПІБа.....скромненький. І вже майже рік туди нічого нового не прикручують. Прям застій, як при .....Брежнєві.