ПРОМІНВЕСТБАНК - режим ліквідації

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 9192939495 ... 1934>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Опитування закінчилось Чет 07 вер, 2006 13:32

ПРОМІНВЕСТБАНК - режим ліквідації 2.9 5 386
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
27%
103
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
17%
66
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
19%
73
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
18%
70
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
19%
74
Всього голосів : 386
Повідомлення Додано: Вів 05 тра, 2009 12:59

Маю в цьому банку депозит в гривні, зі щомісячною виплатою відсотків. Відсотки виплачують за першою ж вимогою, прада сума совсім невелика 300 грн/місяць. При мені кілька чоловік отримували пенсію і продовжували депозити. Здається відновилася нормальна робота, тільки навіть самі працівники нарікають, що їм ускладнили життя дадатковими процедурами та папірцями. Через це обслуговування дуже повільне. :roll:
Pr_Woland

Повідомлення Додано: Вів 05 тра, 2009 17:37

на стр http://deposit.investfunds.com.ua/deposits/249/
гривни 18 мес- 30%
$ 18 мес 20%
на стр http://www.pib.com.ua/service/vklad.php.ru
гривни 18 мес-от 30% до 17% годовых
$ 18 мес от 20% до 11% годовых
а в банке 21 и 13 соответственно
Как так? Кто чего знает. А то так привлекательно, принёс деньги и нате... Где 30 и 20... Облом. Понесу в другое место....
minus15k$

Повідомлення Додано: Вів 05 тра, 2009 18:17

гривни 18 мес-от 30% до 17% годовых

Не знаю як зараз, але раніше на форумах розповідали, що це означає, що відсоток змінюється з певним кроком на протязі періоду вкладу. Коротше кажучи - мутна система. Крім того в нових договорах дуже хитро написаний пункт про достроковий розрив договору: вказується, що необхідно отримати згоду банку та сплатити комісійну винагороду, а яку точно не вказується. Вдкривається шлях до будь-яких маніпуляцій. Так що депозитна політика зовсім не прозора.
Pr_Woland

Повідомлення Додано: Вів 05 тра, 2009 19:11

Какраз и хотел на 1.5 года положить под макс %. А те деньги что могут понадобиться досрочно храню типа дома и ни один банк их неувидит в такой стране никогда. Пусть даже 50% за 14..неа.. за неделю предлагают
minus15k$

Повідомлення Додано: Суб 16 тра, 2009 13:55

читайте внимательно условия договора (они действительно убрали из новых договоров пункт о безусловном досрочном расторжении) и все-таки сто раз подумайте.

Никому не хочу ничего советовать, но только теперь я депозиты сроком больше, чем на полгода в украине открывать не буду.. Обожглась. Хотя еще легко отделалась, т.к нам всем крупно повезло, что ПИБ купили, а не ликвидировали, но лично я для себя произошедшие события расценила как предупреждающий знак - риск, риск, риск.

Да еще и в гривнах. Потому что действительно, так как в стране играются с курсом доллара.

Кроме того, я убедилась, что в нашей стране тебя никто не защитит. Дело не только в банке, но и еще в самой стране. А т.к банк теперь российский, то и в отношениях с россией. Непонятно.

Решайте сами, я никому ничего не берусь ничего советовать.
lena_z

Повідомлення Додано: Суб 16 тра, 2009 20:24

lena_z написав:А т.к банк теперь российский, то и в отношениях с россией. Непонятно.

Вот как раз именно поэтому переживать за банк и не стоит. Количество российских ресурсов во сто крат превосходит украинские - это раз. И Украина никогда не перестанет быть полем стратегических интересов Росси - это два.
Так что спокойствие и только спокойствие... :wink:
Free_man

Повідомлення Додано: Сер 20 тра, 2009 15:32

PDP-11 и сотрудники ПИБа.

С праздником Вас:

ДНЕМ БАНКОВСКОГО РАБОТНИКА :)
Аlександр

Заблокований
Подякував: 124 раз.
Подякували: 276 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2009 11:52

Банк похоже серьезно взялся за работу, это радует

ОТКРЫТА КРЕДИТНАЯ ЛИНИЯ ЗАО "ЗАПОРОЖСКИЙ ЖЕЛЕЗОРУДНЫЙ КОМБИНАТ"
http://www.укрбанкс.инфо/news/OTKRYTA-K ... BINAT.html
oksana--61

Подякував: 37 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 тра, 2009 17:31

это радует

Мене зовсім цей банк не радує :evil:
Прийшов сьогодні достроково забрати залишок від "Активного вкладника" - 2000 грн., після того як всі розпиналися, що мораторій ніхто не і встановлював і банк віддає кошти через два дні після заяви. Так от в центральному відділенні у Хмельницькому мені повідомили, що їм ще ненадходило ніяких пояснень з цього приводу :?: :evil: І це центральне відділення обласного центру і копійчана сума навіть для мене не те що для банку. А якби гроші були потрібні терміново, що тоді ?
В цій божевільній країні і не заробиш і не вбережеш... :cry: :evil:
Pr_Woland

Повідомлення Додано: П'ят 22 тра, 2009 20:15

Мене зовсім цей банк не радує :evil:
Прийшов сьогодні достроково забрати залишок від "Активного вкладника" - 2000 грн., після того як всі розпиналися, що мораторій ніхто не і встановлював і банк віддає кошти через два дні після заяви. Так от в центральному відділенні у Хмельницькому мені повідомили, що їм ще ненадходило ніяких пояснень з цього приводу :?: :evil: І це центральне відділення обласного центру і копійчана сума навіть для мене не те що для банку. А якби гроші були потрібні терміново, що тоді ?
В цій божевільній країні і не заробиш і не вбережеш... :cry: :evil:[/quote]

Добрый вечер,
пришлось зарегестрироваться, что бы прояснить ситуацию. Банк действительно отдает досрочно депозиты. Для этого, согласно договора необходимо написать заявление о досрочном закрытии вклада (никакие причины придумывать не надо) и через два рабочих дня Вы получите свой вклад. Процедура достаточно простая, скорее всего Вам попался не сосвсем осведомленный сотрудник.
Если надо содействие, можете написать в личку свои координаты.
rise

#<1 ... 9192939495 ... 1934>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє