Скоро вибори? ПІБу приготуватись http://economics.lb.ua/state/2015/08/18 ... a_ies.html «Національний банк застосовує заходи впливу за порушення банками, їх відокремленими підрозділами, філіями іноземних банків, банківськими групами, відповідальними особами банківських груп, іншими учасниками банківських груп чи іншими особами, які є об'єктом перевірки Національного банку згідно із Законом про банки (далі - банки), банківського законодавства, законодавства з питань фінансового моніторингу або здійснення ризикової діяльності, що загрожує інтересам вкладників чи інших кредиторів банку (далі - ризикова діяльність), або в разі застосування іноземних санкцій».
Заходи впливу застосовуються, зокрема на підставі матеріалів «що містять інформацію, отриману від відповідних органів інших держав, міждержавних об'єднань або міжнародних організацій, органів державної влади України, та/або офіційно опубліковану (оприлюднену, у тому числі шляхом розміщення на їх офіційних веб-сайтах) ними інформацію про застосування іноземних санкцій»
Тому не треба придумати нові закони, а викликати Гонтареву до Верховної Ради й спитати, які саме заходи нею були вжиті для припинення діяльності в Україні «Промінвестбанку», «Сбербанку Росії», ВТБ і т.д.? . Надішлю відповідне депутатське звернення.
Frei написав:Деньги любят тишину. Способен ли ПИБ (ВЭБ) эту тишину обеспечить?
Кто хотел, тот уже давно все по-тихому вывел за последние 1.5 года шума-балагана.
Я не про вывод, я про размещение. Или не время?
Лично я подумываю переразместиться на индивидуальных условиях. Единственное хотелось бы, чтобы в Договоре было закреплено, что есть де-факто: "Сохранность депозита гарантируется акционером банка", т. е. ВЭБом. И никакого ФГВФ.