Я не на АТО, а на госпиталь МО сдаю Бронь у меня 27.07 разбронировалась. Старлей запасу, техбатарея ПВО, присяга ВС СССР ещё. Стрелком могу. Вот только старый свой ПСМ еще разок почищу и пойду тихоничко пощёлкаю кого следует. Када там уже официально зброю настоящую разрешат носить? У меня уже ДВЕ справки есть
sens написав:clientage ау,люди вы с жиру беситесь,1ого сентября школы собирали на АТО и учителя остались без привычных подарков и цветов,а сегодня как раз встречали ребят в районе м.Вирлица ( Киев ) . Вам поесть и попить,как будто у вас бронь от мобилизации будет вечно
Видко Ви не попали ша ПіБовський пікнічок ... тому і заздрите. Не потрібно тут АТО ліпити і вчителів без подарунків. Мухи отдельно, коклєти отдельно А ПІБу респект, жаль я не знав і тому не скоштував ваших ласощів
До 23-ї річниці з дня заснування Промінвестбанк підготував приємні сюрпризи для своїх клієнтів! Завітайте до найближчого відділення Промінвестбанку з 31 серпня по 12 вересня, відкрийте депозит або картковий рахунок та гарантовано отримайте один з приємних подарунків! Поспішайте! Пропозиція діє, поки подарунки є у наявності.
IMPRINTERДо 23-ї річниці з дня заснування Промінвестбанк підготував приємні сюрпризи для своїх клієнтів! Завітайте до найближчого відділення Промінвестбанку з 31 серпня по 12 вересня, відкрийте депозит або картковий рахунок та гарантовано отримайте один з приємних подарунків! Поспішайте! Пропозиція діє, поки подарунки є у наявності.
В отделение на ул. Анны Ахматовой - 35 (Киев) можете не "поспішати". Там уже в первой половине дня 2-го сентября "приємних подарунків" не было "у наявності".
конечно отдает. вы же видите, какая фигня тут обсуждается .. чашки и ложки ...
Не попал я на этот праздник... Звонили, приглашали на 16 часов 3 сентября, но на работе подкинули "срочный тендер на завтра", который, естественно, отменился в пятницу. Отомщу как-нибудь своей конторе за неполученную чашку и пропущенный халявный фуршет