Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Нет, я уже нашла эти 9 грн. Просто котенок меня отвлек - забрался на шкаф и не мог спрыгнуть. Пока я котенка снимала со шкафа, то уже забыла, что 9 грн я уже потратила до того, как начала пополнять депозит Так что, Аккорд бдит!
Получил с др.банка на Найкращу р2р перевод (в опер.время) >>> эту всю сумму через полдня кинул на пополнить депо >>> >>> В ИБ появилось "виникнення несанкціонованого овердрафту" . Будет комисс? срочно гасить "задолженность"? или после проведения банком зачисления на счет суммы того р2р всё само "погасится" ?
flysoulfly написав:И, например, Зеленая А-банка в аналогичной ситуации - без Овера
Ну, це для вас візуально. З високою ймовірністю там технічно теж десь глибоко зашитий відсоток у одну мільярдну сторічних, бо технічно банка надає вам кредит, а кредитувати під 0% у нас не можна. Так само усі банки прописують відсоток за кредиткою у пільговому періоді, а найбільш зашугані навіть можуть нарахувати копійку чи кілька.
З однієї десятитисячної відсотка річних багато не настрижеш, якщо ви там не транш МВФ прогнали через р2р, тому можна навіть сказати, що менеджерка мала рацію.
flysoulfly написав:И, например, Зеленая А-банка в аналогичной ситуации - без Овера
Ну, це для вас візуально. З високою ймовірністю там технічно теж десь глибоко зашитий відсоток у одну мільярдну сторічних, бо технічно банка надає вам кредит, а кредитувати під 0% у нас не можна. Так само усі банки прописують відсоток за кредиткою у пільговому періоді, а найбільш зашугані навіть можуть нарахувати копійку чи кілька. З однієї десятитисячної відсотка річних багато не настрижеш, якщо ви там не транш МВФ прогнали через р2р
У мене склероз чи раніше не було кушмишу 1% на будь-які операції не у категоріях?
Кешбек нараховується за кожну операцію покупки карткою (до 20% в обраних категоріях з підвищеним кешбеком, 1% на решту операцій, як за власні, так і за кредитні кошти.
У мене склероз чи раніше не було кушмишу 1% на будь-які операції не у категоріях?
Кешбек нараховується за кожну операцію покупки карткою (до 20% в обраних категоріях з підвищеним кешбеком, 1% на решту операцій, як за власні, так і за кредитні кошти.