|
Банк Форум - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Пон 02 сер, 2010 13:06
Наконец появилось время лично потестировать "бизнес по німецки",
Кругом в других обменниках сегодня продают евро по 1034 и значительно віше..., а Форуме - 1030.
Попросил соточку - без проблем...
"Дас ист зер вігидниш", продолжаю держать часть средст на валютніх декадах
-
Classif
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 02 сер, 2010 15:12
Classif
ого як вам пощастило
а я у них по 10,45(а може й дорожче) здавав і через 2 дні по 10,15 відкупав
але це мене засмучувало, відчував, що у валютному відділі якийсь клоун сидить...
-
Chabik
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 сер, 2010 15:38
Yuri_T написав:g-newsэто которое на Севастопольской пл.? трудно с Вами не согласиться. Вы еще мягко сказали, имхо 
Ага, прикольное отделение.  Как-то хотел там из банкомата денужку снять -фиг вам, не работает.
-
rudik
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 02 сер, 2010 17:32
Chabik написав:Classifого як вам пощастило а я у них по 10,45(а може й дорожче) здавав і через 2 дні по 10,15 відкупав але це мене засмучувало, відчував, що у валютному відділі якийсь клоун сидить...
Так оно и получается, что вроде бы "бизнесс по немецки", да только в нашем "украинском" варианте исполнения 
-
Sergo
-
-
- Подякував: 64 раз.
- Подякували: 54 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 сер, 2010 22:18
Ну, напишу и я, как это выглядит изнутри (буквально сегодня заходил в пару отделений)...
Скажу банальность: обслуживание в банках зависит ТОЛЬКО от тех людей, которые работают в данном отделении. Например, с меня когда-то требовали комиссию за "ветхость" 100 евровой купюры (несколько линий ручкой). Слил в обменнике. Гораздо худшую по состоянию купюру долларовую приняли без вопросов. Замечу: одно и то же отделение - просто два разных кассира.
В отделениях сейчас весело - идет период летних отпусков. Поэтому при наличии одного кассира, одного экономиста и управляющего (последний, как известно, может находиться где угодно) ситуация еще интереснее. Плюс добавьте выход на работу по субботам, за который положен отгул (правда, фантастиш здесь тоже - отгул дают только за два выхода в субботу, а не за каждый, но когда соблюдался КЗоТ?). Учтем то, что "собирание" отгулов не приветствуется... И то, что снаружи висит табличка о работе без перерыва... Конечно, если по 2 экономиста и кассира, то тогда и проблем с перерывами не возникает. Но таких отделений в областях сейчас не так много, да и то - там, где сотрудников по два человека одной должности - ими как раз и закрывают дыры других отделений.
Опять же - проблему "корявых" сотрудников не отрицаю. И дело здесь не в колхозе или пенсионерах. А в основном в том, откуда эти люди. А обычно это дети друзей/друзья/бывшие коллеги и проч. С другой стороны, есть "пенсионеры"-управляющие отделений, родственники либо друзья влиятельных людей филиала либо дирекции - и при этом сами преспокойно садятся на место кассира при необходимости, при этом обслуживание на самом высшем уровне. Все зависит только от ЛЮДЕЙ. А исправить это все под "фантастиш" и "зручниш"... Просто не верю. Во всяком случае, в течение ближайших нескольких лет. Не может быть европейский уровень обслуживания (исключения только подтверждают правила) без европейского уровня жизни (ну, или без постоянного надзирателя, что осуществить очень сложно). А пока люди продолжают... ну, например, ездить в ТАКИХ маршрутках - лучше точно не будет. Так что... Cherchez la "Отделение":) И будет Вам счастье:)
-
Neverlast
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 сер, 2010 11:22
Chabik написав:Classifого як вам пощастило а я у них по 10,45(а може й дорожче) здавав і через 2 дні по 10,15 відкупав але це мене засмучувало, відчував, що у валютному відділі якийсь клоун сидить...
можливо справа не тільки у "клоуні". Теперішній форекс створює багато сюрпризів: зовсім недавно набагато більшсерйозні "експерти" ніж клоуни у Форумі розмовляли про якісь паритети тощо, багато інших "експертів" їм вірили, але що насправді ...
Курси у банках це тільки відбитя поточного стану на форексі з певним лагом, на якому граються більш могутні гравці ніж валютні відділи Форуму тощо, спробуй вгадай...
Але ИМХО курси у Форумі та спред часто набагато більше наближені до реальності, ніж у інших гігантів з 1 категорії банків типу Аваль, Приват тощо...
-
Classif
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 03 сер, 2010 13:35
Classif
ну скажемо так, що Форум приймав по 10,45, а через 100 метрів Унівесал, або ВТБ продавали по 10,27
ну і тд, але це не так важливо...
ПіСь: прийшло смс що Академічне відділення закривається.. я думаю - це добре...
-
Chabik
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 сер, 2010 14:14
Пользуюсь Форумом. Нареканий нет.
Востаннє редагувалось kimerinn в Чет 19 кві, 2012 00:47, всього редагувалось 1 раз.
-
kimerinn
-
-
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 сер, 2010 14:14
Chabik написав:Classifну скажемо так, що Форум приймав по 10,45, а через 100 метрів Унівесал, або ВТБ продавали по 10,27 ну і тд, але це не так важливо... ПіСь: прийшло смс що Академічне відділення закривається.. я думаю - це добре...
Таке іноді трапляється у моменти валютних негараздів та "шараханій", але як правило, якщо якісь банк РЕАЛЬНО купує по 10,45, то інші банки тільки вказують на табло 10,27, але РЕАЛЬНО НЕ продають або дуже швидко змінюють курси на табло у відповідності до ринкових тенденцій.
А теперішні ринкові тенденції вказують, що можливо колись "клоуни" у Форумі більш далекоглядні були купуючи евро по 10,4 ніж ті що продавали по 10,27. ИМХО у довгостроковій перспективі (наприкінці цього року) Форум буде продавати евро значно вище ніж 10,4.
А якщо переходити до "геополітики" , багато експертів погодяться, що німці вміють краще рахувати гроші, ніж греки та росіяни. Порівняйте зараз розвиток економіки у німців, економічну кризу у греків та жалюгідне економічне становище багатьох пересічних росіян незважаючи на величезні доходи від експорту нафти та газу ...
Тобто я за «бізнес по німецькі» та надійність хоча б у керівництві банку, і раді цього згоден терпіти можливі негаразди завдяки нашому «людському фактору» на місцях у деяких відділеннях…
-
Classif
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему