a_demchenko2010 написав:До сьогоднішнього дня це був мій улюблений банк.... Але Сьогодні банк відмовився видати мені кредитну картку (ту, по якій можна отримати 100 тисяч)... Мені, приватному підприємцю, який мав в банку рахунок понад 4 роки весь цей час там, на рахунку, були гарні обороти.
Виникає запитання, а на чому ж банк взагалі заробляє, якщо не видає кредити СВОЇМ перевіреним клієнтам???? І кому тоді взагалі видають ці довбані кредитні картки, так гарно рекламовані на сайті банку??? І інше запитання - якого х..ра я там тримаю тоді свої депозити????
Попередив їх, що якщо не видадуть - переведу рахунок приватного підприємця та закрию всі депозити. Даю їм тиждень.
Спеціально для працівників банку - мій код 2604602494.
я вас огорчу наверное но 100 тыс.грн. Вам не дадут: по СПД ограничение макс 25 тыс.грн или 50% среднемесячных поступлений на счет за посл 6 мес. Да условия жесткие, но у вас есть еще вариант взять кредит под залог депозита, его мин сумма должна быть за 100 тыс.грн.
my_bank написав:я вас огорчу наверное но 100 тыс.грн. Вам не дадут: по СПД ограничение макс 25 тыс.грн или 50% среднемесячных поступлений на счет за посл 6 мес. Да условия жесткие, но у вас есть еще вариант взять кредит под залог депозита, его мин сумма должна быть за 100 тыс.грн.
50% моїх надходжень на 6 місяців перевищують 100 тисяч. Але мені не дали нічого!!! навіть 10 тисяч гривень кредиту!!!
Якщо не дадуть - перейду в інший банк з усіма своїми грошима. Із принципу. Дєлов то....
Востаннє редагувалось a_demchenko2010 в Вів 02 жов, 2012 15:18, всього редагувалось 1 раз.
AVF написав:Хотел открыть пару столбов в гривне и долларе на 3-9 мес. Но оказалось, что сумма пополнений по депозиту ограничена первоначальной суммой вклада. Т.е. положив 1 тыс. грн. на счет его можно максимально пополнить только на еще 1 тыс.грн. На сайте об этом, ессетвно ни слова. Банку мое большое фе за обман потенциальных вкладчиков.
2.5. Якщо умовами вкладу передбачається додаткове внесення (поповнення) коштів на Депозит протягом йогостроку, кошти можуть бути внесені готівкою (через касу Банку) або шляхом безготівкового переказу. Загальна сума поповнення за весь період дії Депозиту не може перевищувати розміру початкової суми Депозиту. Сума разового поповнення не може бути меншою ніж 250 гривень, або 50 доларів США, або 50 євро, або 5 000 російських рублів.
Додаткове внесення (поповнення) коштів на Депозит від фізичних осіб – нерезидентів України не дозволяється.
my_bank написав:я вас огорчу наверное но 100 тыс.грн. Вам не дадут: по СПД ограничение макс 25 тыс.грн или 50% среднемесячных поступлений на счет за посл 6 мес. Да условия жесткие, но у вас есть еще вариант взять кредит под залог депозита, его мин сумма должна быть за 100 тыс.грн.
50% моїх надходжень на 6 місяців перевищують 100 тисяч. Якщо не дадуть - піду в інший банк. Дєлов то....
50% СРЕДНЕМЕСЯЧНЫХ поступлений. Т.е. как минимум за пол года должно быть 1,2 млн. грн.
думаю сотрудники ценят Вас как клиента, но выше головы они не прыгнут - 25 тыс потолок. Под депозит не?
AVF написав:Хотел открыть пару столбов в гривне и долларе на 3-9 мес. Но оказалось, что сумма пополнений по депозиту ограничена первоначальной суммой вклада. Т.е. положив 1 тыс. грн. на счет его можно максимально пополнить только на еще 1 тыс.грн. На сайте об этом, ессетвно ни слова. Банку мое большое фе за обман потенциальных вкладчиков.
2.5. Якщо умовами вкладу передбачається додаткове внесення (поповнення) коштів на Депозит протягом йогостроку, кошти можуть бути внесені готівкою (через касу Банку) або шляхом безготівкового переказу. Загальна сума поповнення за весь період дії Депозиту не може перевищувати розміру початкової суми Депозиту. Сума разового поповнення не може бути меншою ніж 250 гривень, або 50 доларів США, або 50 євро, або 5 000 російських рублів.
Додаткове внесення (поповнення) коштів на Депозит від фізичних осіб – нерезидентів України не дозволяється.
Вы считаете, что я как потенциальный вкладчик должен прочитать 37 страниц писанины чтобы понять условия, на которых можно разместить вклад? Мое время стоит дороже.... Почему не написать эту ограничение на странице с условиями депозита как это делают, например, Дельта и Глобус у которых есть аналогичные ограничения? ИМХО, это сделано сознательно и является недобросовестной рекламой.
Вы считаете, что я как потенциальный вкладчик должен прочитать 37 страниц писанины чтобы понять условия, на которых можно разместить вклад? Мое время стоит дороже.... Почему не написать эту ограничение на странице с условиями депозита как это делают, например, Дельта и Глобус у которых есть аналогичные ограничения? ИМХО, это сделано сознательно и является недобросовестной рекламой.
Вы никому ничего не должны, я Вам показал что на сайте эта информация есть. Другой вопрос что она не под рукой, и этот вопрос периодически поднимается, на что уже пора обратить внимание
my_bank написав:я вас огорчу наверное но 100 тыс.грн. Вам не дадут: по СПД ограничение макс 25 тыс.грн или 50% среднемесячных поступлений на счет за посл 6 мес.
50% моїх надходжень на 6 місяців перевищують 100 тисяч. Якщо не дадуть - піду в інший банк. Дєлов то....
50% СРЕДНЕМЕСЯЧНЫХ поступлений. Т.е. как минимум за пол года должно быть 1,2 млн. грн.
Ви, вибачаюсь, в своєму умі??? Щоб отримати 100 тисяч кредиту треба мати 1 млн доходу.... по Вашому...?
a_demchenko2010 написав:Ви, вибачаюсь, в своєму умі??? Щоб отримати 100 тисяч кредиту треба мати 1 млн доходу.... по Вашому...?
З такими доходами кредит і нах не треба...
какой бы оборот небыл, больше 25 не дадут, я вам привел пример расчета суммы кредита, т.к. посчитал что Вы мой предыдущий пост не до конца правильно поняли.
Я вот не понимаю, не дали кредит - так идите в другой банк, где дадут. Какие проблемы-то? Чего хотите-то? Выглядит как каприз маленького ребенка типа вот не дали, а я как напишу в инет, что им мало не покажется. По-моему глупо.