|
Банк Форум - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 28 кві, 2010 17:17
nalim написав:Sain написав:Сьогодні закрив останню Декаду. На цей раз готівка була в касі. Видали всю суму купюрами по 500 грн. Банку респект, як тільки знову піднімуть відсотки - повернусь.
П.с. гроші поклав під 27% в Дельту, надіюсь не пошкодую
27% это какой вклад? на сайте не нашел.
Це для "головних друзів". Для всіх інших - при наявності купона до 24,75%
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 28 кві, 2010 17:28
Хлопці, 27% - вам не страшно за ваші гроші.
Недавно одна загальновідома структура, під керівництвом Сандея, пропонувала 36% - вам не страшно?
-
zvir
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 кві, 2010 17:58
гроші поклав під 27% в Дельту, надіюсь не пошкодую
и это говорит Голова правління Української Моніторингової Групи 23 года...
А мы еще боремся за звание дома высокой культуры и быта (с) 
-
my_bank
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 40 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 кві, 2010 18:56
Sain написав:Сьогодні закрив останню Декаду. На цей раз готівка була в касі. Видали всю суму купюрами по 500 грн. Банку респект, як тільки знову піднімуть відсотки - повернусь.
Вы закрывали Декаду в последний день декады? (извините за каламбур) или, в противном случае, писали заявление за 2 дня?
Я сегодня хотела закрыть Декаду, но не удалось - прозевала окончание десятидневки, потому деньги будут только в пятницу... и потому я не успеваю на Зростаючий...
Но, что не делается, то все - к лучшему
На самом деле, в Дельту я рискнула бы не на долго и только на Зростаючий... 
-
Ольga
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 28 кві, 2010 19:02
Ольga написав:Sain написав:Сьогодні закрив останню Декаду. На цей раз готівка була в касі. Видали всю суму купюрами по 500 грн. Банку респект, як тільки знову піднімуть відсотки - повернусь.
Вы закрывали Декаду в последний день декады? (извините за каламбур) или, в противном случае, писали заявление за 2 дня? Я сегодня хотела закрыть Декаду, но не удалось - прозевала окончание десятидневки, потому деньги будут только в пятницу... и потому я не успеваю на Зростаючий... Но, что не делается, то все - к лучшему На самом деле, в Дельту я рискнула бы не на долго и только на Зростаючий... 
Закрив у останній день. Минулого разу не замовляв кошти і прийшлось приходити на наступний день, бо готівки не було в касі
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 28 кві, 2010 19:03
my_bank написав:гроші поклав під 27% в Дельту, надіюсь не пошкодую
и это говорит Голова правління Української Моніторингової Групи 23 года... А мы еще боремся за звание дома высокой культуры и быта (с) 
Спеціально для Вас видалив підпис. Надіюсь Вам полегшало)))
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 28 кві, 2010 19:13
Ну Вы так не расстраивайтесь. Поделитесь, чем по Вашему Дельта компенсирует риски, которых большая часть остерегается. Например, чем закончился конфликт подопечной НАСК ОРАНТА с возвратом депозита? Я слышал только что конфликт был, но как закрылся не в курсе.
Расскажите что мониторите.
ЗЫ:без обид
-
my_bank
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 40 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 кві, 2010 19:18
Sain написав:Закрив у останній день. Минулого разу не замовляв кошти і прийшлось приходити на наступний день, бо готівки не було в касі
Sain, а в прошлый раз, тоже был последний день десятидневки?
Просто необходимо знать, можно ли закрыть Декаду без 2-х дневного ожидания, если не подошел срок очередной лонгации?
-
Ольga
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 28 кві, 2010 19:30
Ольga написав:Sain написав:Закрив у останній день. Минулого разу не замовляв кошти і прийшлось приходити на наступний день, бо готівки не було в касі
Sain, а в прошлый раз, тоже был последний день десятидневки? Просто необходимо знать, можно ли закрыть Декаду без 2-х дневного ожидания, если не подошел срок очередной лонгации?
Минулого разу теж прийшов в останній день, однак перед цим не попереджав про намір зняття коштів. Грошей, як Ви здогадались, в касі звичайно ж не було. Попросили прийти наступного дня. На наступний день всі кошти повернули + нарахували ще якісь відсотки за цей день
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 28 кві, 2010 20:25
Sain, спасибо, поняла.
Удачи Вам!
-