Банк Форум - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 548549550551552 ... 924>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Банк Форум - БАНКРОТ 3.1 5 643
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
25%
159
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
9%
59
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
17%
112
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
33%
215
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
15%
98
Всього голосів : 643
Повідомлення Додано: Чет 02 січ, 2014 13:41

Уважаемый(ая) Greta, добрый день.

Благодарим за вопрос.

Информацию о движении средств по Вашему счету можно получить круглосуточно в Контакт-центре Форум Банка по телефону 0 800 50 22 50 (бесплатно со стационарных и мобильных телефонов национальных операторов на территории Украины).

При возникновении дополнительных вопросов, просим сообщить контактный номер телефона для связи с Вами на электронную почту info@forum.ua.

---
C уважением,
Форум Банк,
http://www.forum.ua/
https://www.facebook.com/ForumBank
На все Ваши вопросы круглосуточно готовы ответить специалисты Контакт-Центра:
0 800 50 22 50 (бесплатно со стационарных и мобильных телефонов национальных операторов на территории Украины),
(044) 206 63 03 (согласно тарифам Вашего оператора),
248 (для абонентов MTC, Kyivstar, Beeline, life : ) согласно тарифам Вашего оператора)
Форум Банк

Повідомлення Додано: П'ят 03 січ, 2014 00:12

Форум Банк
Насчёт без ограничений - это вы "загнули". Не более 25000,00 грн. за одну операцию и не более 75000,00 грн. в сутки...
velvet

Подякував: 34 раз.
Подякували: 655 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 січ, 2014 00:19

Форум Банк написав:Уважаемый(ая) Greta, добрый день.

Благодарим за вопрос.

Информацию о движении средств по Вашему счету можно получить круглосуточно в Контакт-центре Форум Банка по телефону 0 800 50 22 50 (бесплатно со стационарных и мобильных телефонов национальных операторов на территории Украины).

При возникновении дополнительных вопросов, просим сообщить контактный номер телефона для связи с Вами на электронную почту info@forum.ua.

---
C уважением,
Форум Банк,
http://www.forum.ua/
https://www.facebook.com/ForumBank
На все Ваши вопросы круглосуточно готовы ответить специалисты Контакт-Центра:
0 800 50 22 50 (бесплатно со стационарных и мобильных телефонов национальных операторов на территории Украины),
(044) 206 63 03 (согласно тарифам Вашего оператора),
248 (для абонентов MTC, Kyivstar, Beeline, life : ) согласно тарифам Вашего оператора)

ОНО ВСЕ ХОРОШО ТОЛЬКО ЖАЛЬ ЧТО БАНК ПЛОХИЕ РЕЗУЛЬТАТЫ ПОКАЗЫВАЕТ И ПОЭТОМУ НЕ ГОВОРЯ О ДЕПОЗИТАХ НЕОХОТО КАРТОЧКУ ОТКРЫВАТЬ ДЕРЖА НЕЗНАЧИТЕЛЬНУЮ СУММУ НА МЕЛКИЕ РАСХОДЫ :idea:
Плюшкин

Подякував: 36 раз.
Подякували: 183 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 січ, 2014 21:52

Re: Форум

Интересно посмотреть результаты работы Форума за 4 квартал.
цукен

Подякував: 6 раз.
Подякували: 27 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 січ, 2014 23:50

Добрий вечір! Не маю звички писати в форумах, але ж... Шановний пан Яцура, хочу звернутися доВас. У Вас у всих відділеннях працюють обдаобдаровані кадри які спроможні сдавати клієнтів? Я є клієнтцшом відділення номер 1700 у Запоріжжі. Сьгодні на передодні різдва до мене завітали співробітники прокуратури одного із районів міста з листом про перевірку. У листі зазначалося ,що буцімто я при відкритті рахунку у банку Форум надав не достовірну інформацію для банку, після перевірки з'ясувалося ,що все нормально, и претензій до мене як до СПД не ма має. Ця ситуація мене насторожила ,я почав з'ясовувати у чому справа. Мені вистачило години. Так ось,що Вам скажу, якщо Ви намагаєтися так заробляти кошти ,копійка вашому банку ціна. Співробітник Зацепілкіна по вказівці Балуєва знищує документи і я буцімто як клієнт не надаю документи, тоді питання як банк відкрив поточний рахунок,може на банк потрібно до різних інстанцій подавати заяви, що не дотримується правил відкриття рахунків? Та це ще не все. Про Все інше цікаве про пана Балуєва мушен був викласти у листі до ............... Шановні клієнти ,будьте уважні.
coca

Подякував: 2 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 січ, 2014 23:58

Європейский банк. Слава Україні- героям слава !!!
coca

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2014 00:01

А є є клієнтом банку з 2006 року, грош ціна вашим керівникам. Бидлядство. Вимушен забрати депозити та позакривати всі рахунки.
coca

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2014 00:27

coca написав:Європейский банк. Слава Україні- героям слава !!!

Да, уж, токо владеет им приближенный к власти россиянин и зачем он ему, этот убыточный банк, понадобился, остается непонятным. Прижали?
hxbbgaf

Подякував: 1677 раз.
Подякували: 2371 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2014 11:51

coca написав:Добрий вечір! Не маю звички писати в форумах, але ж... Шановний пан Яцура, хочу звернутися доВас. У Вас у всих відділеннях працюють обдаобдаровані кадри які спроможні сдавати клієнтів? Я є клієнтцшом відділення номер 1700 у Запоріжжі. Сьгодні на передодні різдва до мене завітали співробітники прокуратури одного із районів міста з листом про перевірку. У листі зазначалося ,що буцімто я при відкритті рахунку у банку Форум надав не достовірну інформацію для банку, після перевірки з'ясувалося ,що все нормально, и претензій до мене як до СПД не ма має. Ця ситуація мене насторожила ,я почав з'ясовувати у чому справа. Мені вистачило години. Так ось,що Вам скажу, якщо Ви намагаєтися так заробляти кошти ,копійка вашому банку ціна. Співробітник Зацепілкіна по вказівці Балуєва знищує документи і я буцімто як клієнт не надаю документи, тоді питання як банк відкрив поточний рахунок,може на банк потрібно до різних інстанцій подавати заяви, що не дотримується правил відкриття рахунків? Та це ще не все. Про Все інше цікаве про пана Балуєва мушен був викласти у листі до ............... Шановні клієнти ,будьте уважні.

Чтобы открыть счёт в Форуме требуют вагон документов и безопасность проверяет как минимум неделю. Так что в данном случае, налоговая прихватила банк на обналичке или ещё на чём то и попросила сдать пару фирм. :lol: :lol: :lol:
цукен

Подякував: 6 раз.
Подякували: 27 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2014 18:33

цукен написав:Так что в данном случае, налоговая прихватила банк на обналичке или ещё на чём то и попросила сдать пару фирм. :lol: :lol: :lol:

Цукен, это достоверная информация или ваши собственные догадки?

Подсказываю - достоверная информация опирается на факты, которые вам следует привести, чтобы считать ее таковой. Или это ваше личное мнение, которое обычно (на мой взгляд) достоверным не является. Итак?
Simply A

#<1 ... 548549550551552 ... 924>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє