Банк Форум - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 617618619620621 ... 924>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Банк Форум - БАНКРОТ 3.1 5 643
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
25%
159
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
9%
59
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
17%
112
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
33%
215
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
15%
98
Всього голосів : 643
Повідомлення Додано: Сер 05 бер, 2014 13:23

В інших банках віддають частинами, в Форумі практично зовсім не віддають, причому давно.[/quote]
Сегодня отдали полтары(Я в шоке) :shock:
Дай Бог и завтра! :D[/quote]
И сегодня полторы, :D глядиш и прорвемся! :D[/quote]
И сегодня отдали лимит!
Деректор отделения был очень довольным,дай бог будит все в порядке!
vasiy-kolobaev

Подякував: 26 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 бер, 2014 14:20

vasiy-kolobaev чудеса какие-то рассказываете
titanik

Подякував: 125 раз.
Подякували: 132 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 бер, 2014 15:00

vasiy-kolobaev написав:Деректор отделения был очень довольным,дай бог будит все в порядке!

Это на каком отделении?
artemiustas

Подякував: 366 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 бер, 2014 16:36

artemiustas написав:
  vasiy-kolobaev написав:Деректор отделения был очень довольным,дай бог будит все в порядке!

Это на каком отделении?

Житомир!
vasiy-kolobaev

Подякував: 26 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 бер, 2014 22:35

Форум Банк, а шо це таке?
Банк мурижив увесь день(05.03.14) та й завернул усі три мои платіжки в ІБ, зроблені майже одночасно на три різні банки, по шаблонам в інет-банкінгу, які нормально працювали уже разів сто :twisted:
Не хочете безналом? Так я ж до банкомата, до каси піду, зніму усі 50 тищ :twisted:
Що це за неподобство?
На саппорті видали ідею, що це, мабудь із за того, що я приписую в призначенні платежу фразу "Без ПДВ". А так як ВСІ платіжки в ІБ оброблюються руцями (мені б в очи від тих рученік подивиться :twisted: ), то можливо операторка мала на увазі, шо це "підприємницька діяльність" тай завернула платіжки.
Наголошую, що ці шаблони працювали по півроку, по року! І в загалі, яке банку-відправнику діло до призначення мого платежу. Мені товар в інет-магазині по перахуванню теж без ПДВ оплачувати, шо це за галімаття?!
Казочки дідуся Панаса будете діточкам отой операторки оповідать :mrgreen:

Прошу доповісти реальну причину невідправки моїх платежів.
Купорос

Подякував: 30 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 бер, 2014 00:53

Форум денег не дает но при этом наживается

Денег в долларах форум не дает, либо гривной по курсу сегодня был курс 8,5 либо за внешний перевод заплати 1,5% но минимум 60 долларов. Я потеряю, но и вы не наедитесь моими деньгами сволочи поганые!
Elenika

Подякував: 4 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 бер, 2014 10:21

Купорос
Четвёртый день не могу перевести деньги в другой банк по договору за оказанные услуги .
Каждый день возникают какие-то вопросы: сначала не перечислили точно с такой же формулировкой: предпринимательская деятельность. В договор внесли пункт, что данные услуги исключительно для личного потребления, потом "попросили" несколько видоизменить одну формулировку, вчера придолбались ещё к одному пункту. Всё это происходило после 5-ти вечера каждый день, т.е фактически каждый раз платёж отсрочивали ещё на сутки. За это время изменили тарифы банка с 0,75% до 1,5%. Каждый раз, естественно, рассказывали, что это же надо соблюсти формальность, а то платёж не пропустит валютный контроль, потом какой-то там ещё контроль или центр обработки платежей... При этом в первый же день я попросил сразу же честно сказать, если платёж они не выполнят и будут сношать мозги. Заверили, что ноу проблем.
В банке с улыбками рассказывают, что они же не отказываются ни выдавать валюту, ни перечислять, только вот их всё время кто-то подводит: то броневичёк с подкреплением не прибыл, то формальности не соблюдены, а так всё хорошо, приходите завтра.
В любом случае, деньги из этого банка надо забирать любым возможным способом.
Bormalex

Повідомлення Додано: Чет 06 бер, 2014 12:33

Купорос написав:Форум Банк, а шо це таке?
Банк мурижив увесь день(05.03.14) та й завернул усі три мои платіжки в ІБ, зроблені майже одночасно на три різні банки, по шаблонам в інет-банкінгу, які нормально працювали уже разів сто :twisted:
Не хочете безналом? Так я ж до банкомата, до каси піду, зніму усі 50 тищ :twisted:
Що це за неподобство?
На саппорті видали ідею, що це, мабудь із за того, що я приписую в призначенні платежу фразу "Без ПДВ". А так як ВСІ платіжки в ІБ оброблюються руцями (мені б в очи від тих рученік подивиться :twisted: ), то можливо операторка мала на увазі, шо це "підприємницька діяльність" тай завернула платіжки.
Наголошую, що ці шаблони працювали по півроку, по року! І в загалі, яке банку-відправнику діло до призначення мого платежу. Мені товар в інет-магазині по перахуванню теж без ПДВ оплачувати, шо це за галімаття?!
Казочки дідуся Панаса будете діточкам отой операторки оповідать :mrgreen:

Прошу доповісти реальну причину невідправки моїх платежів.

А шо, представник Форуму захворів? :twisted:
Сьгоднішні платежі через ІБ даж не списали с поточного. рах. Думав вивести на картку, тех система не дала.
Забрав з боєм через касу, з коміс.0.5%, подарував банку 100грн за 20тищ. *г****. Все відніс у Платинум
Купорос

Подякував: 30 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 бер, 2014 13:02

Шановний Купорос, доброго дня.

Для того, щоб детальніше розібратися в даному питанні, будь ласка, повідомте Ваш логін в Системі Інтернет-банкінг та контактний номер телефону для зв'язку з Вами.

У повідомленні прохання вказати свій нік на форумі.

---
З повагою,
Форум Банк,
http://www.forum.ua/
https://www.facebook.com/ForumBank
На всі Ваші запитання цілодобово готові відповісти фахівці Контакт-Центру:
0 800 50 22 50 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів національних операторів на території України),
(044) 206 63 03 (згідно тарифів Вашого оператора),
248 (для абонентів MTC, Kyivstar, Beeline, life : ) згідно тарифів Вашого оператора)
Форум Банк

Повідомлення Додано: Чет 06 бер, 2014 13:06

Уважаемый Bormalex, добрый день.

Уточните, пожалуйста, каким способом и с какого счета Вы совершаете платеж?

---
C уважением,
Форум Банк,
http://www.forum.ua/
https://www.facebook.com/ForumBank
На все Ваши вопросы круглосуточно готовы ответить специалисты Контакт-Центра:
0 800 50 22 50 (бесплатно со стационарных и мобильных телефонов национальных операторов на территории Украины),
(044) 206 63 03 (согласно тарифам Вашего оператора),
248 (для абонентов MTC, Kyivstar, Beeline, life : ) согласно тарифам Вашего оператора)
Форум Банк

#<1 ... 617618619620621 ... 924>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє