|
Креді Агріколь Банк (ІНДЕКС-БАНК) (2005 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 14 гру, 2012 00:25
Хтось пробував подати on-line заявку щоб отримати 0,5% до депозиту? Форму заповнив, заявку подав, і повинні були передзвонити з банку на протязі доби. Минуло 24 години і ніхто не подзвонив. На сайті знайшов контактну форму і запитав що ж не так і чому не дзвонять. По цьому питанню теж мали відповісти на протязі доби і теж ніхто цього не зробив. Відніс гроші в інший банк. Креді Агріколю від мене мінус.
-
Mega1
-
-
- Подякував: 65 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 гру, 2012 09:42
Mega1 написав:тось пробував подати on-line заявку щоб отримати 0,5% до депозиту? Форму заповнив, заявку подав, і повинні були передзвонити з банку на протязі доби. Минуло 24 години і ніхто не подзвонив. На сайті знайшов контактну форму і запитав що ж не так і чому не дзвонять. По цьому питанню теж мали відповісти на протязі доби і теж ніхто цього не зробив. Відніс гроші в інший банк. Креді Агріколю від мене мінус.
Пробував. Отримав. Не дзвонили.
-
ukrpatriot
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 14 гру, 2012 10:07
Mega1 написав:Хтось пробував подати on-line заявку щоб отримати 0,5% до депозиту? Форму заповнив, заявку подав, і повинні були передзвонити з банку на протязі доби. Минуло 24 години і ніхто не подзвонив. На сайті знайшов контактну форму і запитав що ж не так і чому не дзвонять. По цьому питанню теж мали відповісти на протязі доби і теж ніхто цього не зробив. Відніс гроші в інший банк. Креді Агріколю від мене мінус.
Вы что невидите что творится? Все снег чистят и сосульки збивают  !
-
Ratatui
-
-
- Подякував: 119 раз.
- Подякували: 737 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 гру, 2012 10:47
Mega1 написав:Хтось пробував подати on-line заявку щоб отримати 0,5% до депозиту? Форму заповнив, заявку подав, і повинні були передзвонити з банку на протязі доби. Минуло 24 години і ніхто не подзвонив. На сайті знайшов контактну форму і запитав що ж не так і чому не дзвонять. По цьому питанню теж мали відповісти на протязі доби і теж ніхто цього не зробив. Відніс гроші в інший банк. Креді Агріколю від мене мінус.
Они крайне неохотно реагируют на формы на сайте. Непонятно зачем они вообще. У меня был тоже опыт. Раза 4 её заполнял, никакой реакции не было пока на форуме не написал. Тогда только перезвонили. Но в целом, я так понял, проблема актуальна и сейчас. Девушка с работы также несколько раз заполняла форму на сайте на подключение СМС банкинга, в итоге ноль реакции, пока не позвонила на горячую линию. Получается, что эти формы у банка для красоты.
-
DjPavel
-
- Фундаментальний експерт
-
- Подякував: 1173 раз.
- Подякували: 385 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 14 гру, 2012 11:12
DjPavel написав: Mega1 написав:Хтось пробував подати on-line заявку щоб отримати 0,5% до депозиту? Форму заповнив, заявку подав, і повинні були передзвонити з банку на протязі доби. Минуло 24 години і ніхто не подзвонив. На сайті знайшов контактну форму і запитав що ж не так і чому не дзвонять. По цьому питанню теж мали відповісти на протязі доби і теж ніхто цього не зробив. Відніс гроші в інший банк. Креді Агріколю від мене мінус.
Они крайне неохотно реагируют на формы на сайте. Непонятно зачем они вообще. У меня был тоже опыт. Раза 4 её заполнял, никакой реакции не было пока на форуме не написал. Тогда только перезвонили. Но в целом, я так понял, проблема актуальна и сейчас. Девушка с работы также несколько раз заполняла форму на сайте на подключение СМС банкинга, в итоге ноль реакции, пока не позвонила на горячую линию. Получается, что эти формы у банка для красоты.
Это как обычно в работе совковое прошлое персонала сказывается. Во франции наверное побыстрей реагируют на собственный сайт.
-
Ratatui
-
-
- Подякував: 119 раз.
- Подякували: 737 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 гру, 2012 10:53
Пробувала Отримала Сама дзвонила, пояснили, що процес надсилання підтвердження про +0,5 триває інколи день-два, тож мені передзвонили, запросили.
-
midnight
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 гру, 2012 19:53
midnight написав: Mega1 написав:Хтось пробував подати on-line заявку щоб отримати 0,5% до депозиту? Форму заповнив, заявку подав, і повинні були передзвонити з банку на протязі доби. Минуло 24 години і ніхто не подзвонив. На сайті знайшов контактну форму і запитав що ж не так і чому не дзвонять. По цьому питанню теж мали відповісти на протязі доби і теж ніхто цього не зробив. Відніс гроші в інший банк. Креді Агріколю від мене мінус.
Пробувала Отримала Сама дзвонила, пояснили, що процес надсилання підтвердження про +0,5 триває інколи день-два, тож мені передзвонили, запросили.
ЛУЧШЕ НЕ ЖДАТЬ И ДУТЬ В ОТДЕЛЕНИЕ СРАЗУ ПОСЛЕ ПОДАЧИ ЗАЯВКИ а в отделении обьяснить...там они разберуться с головным офисо и дадуть бонус.. раньше несколько лет назад когда был кризис звонили сразу после оформления бонуса... есть другой вариант после оформления бонуса сразу звонить на горячуу линию и сообщить о заявке.. надо быть интенсивным в этом вопросе так как монагеры под большим тормозом 
-
Плюшкин
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 183 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 гру, 2012 17:55
Думаю стать клиентом этого банка. Интересует вопрос о функциональности и удобности его интернет-банкинга. Подскажите, кто пользовался, как он в общем, какие впечатления? И можно ли перекидывать валюту между своими счетами в пределах банка? Можно ли перекидывать средства между депозитами до востребования и карточными счетами?
-
rorandak
-
-
- Подякував: 88 раз.
- Подякували: 68 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 гру, 2012 21:18
rorandak зашел на сайт и клацнул на их ИБ . Так он на Джаве - елы - палы - это же тормознутость будет. Кто придумал делать его на Джаве.
-
Batarejkin
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
|