Владельцы депозита — граждане США. Депозит был инвестиционный.
Ви хочете сказати, що громадяни США через українське ТОВ поклали на депо в Кредитпром цінну бумагу скажімо одного з грецьких банків. В Греції цей банк обрізав видачі, що перевищують 100000 євро. Ну і в Кредитпромі вирішили пощіпати в кінцевому рахунку громадян США?
Статья заказная. В статье нет ни слова о том, что депозиты нерезидентов были не простые, а в виде инвестиций в ценные бумаги Греции. Сейчас там гос-во в принудительном порядке обрезало 80% и вынуть живых денег можно только 20% максимум. Отсюда и невозврат 80% суммы. Комментировать дальше нет смысла.
Поясніть, що ви маєте на увазі під "депозитом у вигляді інвестицій". Наскільки я знаю, наші банки не відкривають депозити, номіновані в цінних паперах.
tatop написав:She_ne_investor, от і я сильно сумніваюсь.
Какая-то мутная история. Кому-то Дельта дорогу перешла, решили таким образом ее пиарить в худшую сторону. Казнить надо за такие вещи и так в стране не спокойно.
tatop, Зря сомневаетесь: под суммы от миллиона у.е. для нерезидентов - эта тема предлагается уже лет 10. Для граждан Украины одним из первых это начинал ещё Приват: там для Вип-клиентов даже одно время пиарили вклад с высокими процентами в у.е., так и назывался, "Инвестиционный".
Когда вы оперируете суммами в сотни миллионов у.е., то ценные бумаги на растущем рынке гораздо более выгодное вложение, тем более, что залогом выступали ценные бумаги не частной конторы, а правительства Греции. Как потом Греция поступила со своими вкладчиками - все знают, вот только американцы возмутились и пошла волна...
Востаннє редагувалось Watcher в Вів 09 лип, 2013 16:49, всього редагувалось 1 раз.
Watcher написав:tatop, Зря сомневаетесь: под суммы от миллиона у.е. для нерезидентов - эта тема предлагается уже лет 10. Для граждан Украины одним из первых это начинал ещё Приват: там для Вип-клиентов даже одно время пиарили вклад с высокими процентами в у.е., так и назывался, "Инвестиционный".
Значить не в темі я. Час покаже, як спір між Миколою Івановичем Лагуном та американськими інвесторами Кредипромбанка буде залагоджений. Але коли задіяний тут вже навіть Наш Межигірський (нехай йому гикнецься в його день народження) то справа серйозна.
Шановні клієнти! Повідомляємо Вам, що у зв'язку з плановою централізацією філій ПАТ "Кредитпромбанк", колегіальними органами банку було прийнято наступне рішення: - для клієнтів-фізичних осіб, які мають діючі карткові рахунки, відкриті в рамках тарифних пакетів "Статус", "Успіх", "Еліт", та які ініціюватимуть їх закриття шляхом подання відповідної заяви, впровадити повернення частини раніше оплаченої ними вартості платіжної картки за невикористаний період її дії. Повернення клієнтам частини раніше оплаченої комісії відбувається лише за діючими платіжними картками. У разі виникнення додаткових питань з цього приводу звертайтесь до інформаційної служби ПАТ «Кредитпромбанк» за телефоном 0-800-507-909.
Статья заказная. В статье нет ни слова о том, что депозиты нерезидентов были не простые, а в виде инвестиций в ценные бумаги Греции. Сейчас там гос-во в принудительном порядке обрезало 80% и вынуть живых денег можно только 20% максимум. Отсюда и невозврат 80% суммы. Комментировать дальше нет смысла.
Поясніть, що ви маєте на увазі під "депозитом у вигляді інвестицій". Наскільки я знаю, наші банки не відкривають депозити, номіновані в цінних паперах.
По поводу Греции первый раз слышу. Неплохо бы как-то подтвердить эту инфу, да и что за депозит такой. Так не бывает. Но что счета арестованы, это факт.
Востаннє редагувалось hxbbgaf в Вів 09 лип, 2013 21:25, всього редагувалось 1 раз.
Watcher написав:tatop, Зря сомневаетесь: под суммы от миллиона у.е. для нерезидентов - эта тема предлагается уже лет 10. Для граждан Украины одним из первых это начинал ещё Приват: там для Вип-клиентов даже одно время пиарили вклад с высокими процентами в у.е., так и назывался, "Инвестиционный".
Когда вы оперируете суммами в сотни миллионов у.е., то ценные бумаги на растущем рынке гораздо более выгодное вложение, тем более, что залогом выступали ценные бумаги не частной конторы, а правительства Греции. Как потом Греция поступила со своими вкладчиками - все знают, вот только американцы возмутились и пошла волна...
Бла-бла-бла... Греція випускає облігації. Вони можуть бути заставою кредиту. Депозит номінується в грошах, або банківських металах. Лагун заявляє, що не віддає, бо не впевнений в походженні грошей (хоча це не його справа - з'ясовувати походження коштів).