Можно, и не только через Кредитпром
http://www.ukrgarant.com/main.php?p=tarifs_out
|
|
![]() Можно, и не только через Кредитпром
http://www.ukrgarant.com/main.php?p=tarifs_out ![]() ukrainochka
Можно сделать вывод безналичных денег с кошелька на карту или расчетный счет в банке любом. Для этого нужно конвертнуть все вэбмани в вэбгривни (есть инструменты в самом вэбмани, не проблема), затем узнать в вашем банке реквизиты перевода безналичных денег на ваш карточный или расчетный счет (идете к операционисту и говорите, чтовам переведут по безналу деньги, дайте реквизиты), затем выполняете в кипере операцию передать в банк и дальше по указке системы вводите данные. Я выводила деньги раз сто на активные гроши в укрсибе и карту привата. Обычно 1-2 дня и деньги зачисляются.
![]() Re: Ставки по депозитам[quote="SGAf"]Оформлял недавно депозит в Кредипроме, и заметил, что ставки по депо снизились на 0,25% по сравнению с декабрем.
Это банк себя начал лучше чувствовать? Или это сделано под акцию, которая сейчас проходит в банке (типа плюс к действующей ставке от 0,2% до 5% - в основном все депозитчики вытягивают + 0,2%)? Свои +0,2% я получил, просто интересно, это акция "по-нашему", типа ставки опустить и одновременно запустить акцию по дополнительным процетам, чтобы больше депозитчиков набрать?[/quote] Как говорится, не зевай Хома- на то и ярмарок, чтобы покупать все во время и по лучшим ценам. Ложу деньги на депо пару дней до конца года вот уже третий год. Правда, в разных банках, но всегда с началом нового года проценты падают. Я у банкиров не спрашиваю почему и зачем. Они у меня тоже ни особо спрашивают, почему я именно за пару дней до Нового Года делаю депозит. Положил на долларовый Капитал до Нового Года. Доложил 5 раз (+0.5%), за открытие в интернете +0.7% и по скретч-карте +0.2%. В сумме на 18 месяцев сложный процент 16.55%. По-моему, совсем не плохо. Да и деньги поработали на меня в нерабочие дни ![]()
Это из какого договора? При чем здесь на вимогу? Я говорю про обычный стандарт на 1 месяць. Проценты у меня были в разделе 3 договора. В разделе 4 были Тарифы. ![]() Уважаемый cardoso, это был пример одного изз договоров.
Вот еще примеры: "Класичний" 3.5. Нарахування процентів на Вклад здійснюється Банком починаючи з дня, наступного за днем надходження Вкладу у Банк, і закінчується в той день, який передує його поверненню Вкладникові або списанню з Рахунку з інших підстав, передбачених цим Договором та законодавством України. 3.6. При нарахуванні процентів за цим Договором використовується метод визначення кількості днів для Вкладу у національній валюті – "факт/факт", тобто визначається фактична кількість днів періоду нарахування і року, а для Вкладу в іноземній валюті – "факт/360", тобто визначається фактична кількість днів періоду нарахування і умовно 360 днів року. 3.7. Банк нараховує Проценти на Вклад щомісяця в останній робочий день кожного календарного місяця, а також в дні їх виплати, вказані в п.3.8 цього Договору, на фактичний залишок коштів, що знаходився на Рахунку протягом періоду, за який нараховуються Проценти. 3.8. Проценти на Вклад виплачуються Вкладнику за його вимогою окремо від суми Вкладу: • в день повернення Вкладу зі спливом Строку Вкладу, встановленого п. 1.1 цього Договору; • при поверненні Вкладу за першою вимогою Вкладника до спливу строку, вказаного в п.1.1 цього Договору. Якщо день виплати Процентів, встановлений у цьому пункті, припадає на вихідний, святковий або інший неробочий у Банку день, Проценти на Вклад виплачуються Вкладнику у перший за ним робочий день. ![]() Вот-вот разницу замечаете
В первом случае, вклад на вимогу проценти на Вклад за вихідні, святкові або інші неробочі дні нараховуються у розмірі, встановленому п.1.2. цього Договору. Во втором случае я не вижу фразы нараховуются. Якщо день виплати Процентів, встановлений у цьому пункті, припадає на вихідний, святковий або інший неробочий у Банку день, Проценти на Вклад виплачуються Вкладнику у перший за ним робочий день. Так проценты вылпачиваются понятно, что в первый рабочий день. А вот нараховуются ли? ![]() Я это к чему? Вот как у меня в договоре с Кредобанком написано:
8.3. У випадку, якщо термін виконання Банком своїх зобовязань по поверненню суми вкладу або перерахуванню процентів, обумовлених цим Договором, припадає на вихідний або святковий день, то таке виконання переносить на перший робочий день, який слідує за вихідним або святковими днем, з нарахуванням процентів за ці дні." Всьо понятно и четко описано и написано.
|
|