Кредитпромбанк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 171172173174175 ... 532>

ОЦЕНИТЕ обслуживание в этом Банке (или его филиале) и ОБОСНУЙТЕ свою оценку.

Кредитпромбанк - БАНКРОТ 3.1 5 417
1 - ОЧЕНЬ ПЛОХО. Нахамили и т.п.
30%
124
2 - ПЛОХО. Некомпетентно.
9%
38
3 - УДОВЛЕТВОРИТЕЛЬНО. Хотелось бы лучше.
9%
39
4 - НОРМАЛЬНО. Как и должно быть.
26%
110
5 - ОТЛИЧНО. Очень понравилось.
25%
106
Всього голосів : 417
Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2010 11:12

Freed, каким образом? Безопасность гарантируется одноразовыми паролями, которые берутся по пину в банкомате. А то я может чего-то не знаю?
ygn

Подякував: 121 раз.
Подякували: 233 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2010 18:42

В такому разі Укрсоц не далеко від Кредитпрому відійшов. Бо все одно, якщо вам терміново треба зробити щось з карткою, то все одно треба пхатися до банкомату.
vasyatko

Подякував: 14 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2010 19:06

vasyatko
В такому разі Укрсоц не далеко від Кредитпрому відійшов. Бо все одно, якщо вам терміново треба зробити щось з карткою, то все одно треба пхатися до банкомату.

Я тому і зробив попередні повідомлення, коли подивився, які виникли проблеми при сплатах через Інтернет. У Укрсоці немає необхідності щоразу йти до банкомату. Ви можете отримати в банкоматі відразу 10-20 одноразових паролей і застосовувати іх, коли Вам треба вивести гроші з Ощадного рахунку. Система сама вибере той номер паролю, який Вам необхідно вказати. Все відбувається відразу без затримки. Вам вистачить одного чека з паролями на 20 операцій в інтернеті (мобільному телефоні). Якщо Ви будете правильно користуватися системою, то гроші будуть на картці не більше 3-10 хвилин.
ygn

Подякував: 121 раз.
Подякували: 233 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2010 23:03

ygn написав:Я тому і зробив попередні повідомлення, коли подивився, які виникли проблеми при сплатах через Інтернет. У Укрсоці немає необхідності щоразу йти до банкомату. Ви можете отримати в банкоматі відразу 10-20 одноразових паролей і застосовувати іх, коли Вам треба вивести гроші з Ощадного рахунку. Система сама вибере той номер паролю, який Вам необхідно вказати. Все відбувається відразу без затримки. Вам вистачить одного чека з паролями на 20 операцій в інтернеті (мобільному телефоні). Якщо Ви будете правильно користуватися системою, то гроші будуть на картці не більше 3-10 хвилин.

Я просто плохо понимаю принцип системы в Укрсоце, у меня была зарплатная карта Дельты открыта в этом банке. И я не помню чтоб банкомат давал запрос на пароль при переводе денег с Ощадного на карту.
Но подвязка идет к карте, и Ощадный не вечный, через определенное время (год, два...) деньги вернутся на карту, а поскольку картой пользовались в интернете, то надо будет быстро бежать в банк или в банкомат, чтобы снять деньги или открыть новый счет.
Но в принципе, система безопасности продуманна очень хорошо.
Freed

Подякував: 2 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 лют, 2010 19:19

Freed написав:
vasyatko написав: Гарна порада, але не для всіх. Через Інтернет перекидання поміж картками зробити не вийде (у банка нема такої послуги), тому доведеться пхатися щонайменш до найближчого банкомату і витрачати там 1 гривню комісії на переказ поміж картками, а цілодобові банкомати Кредитпромбанку стоять поки що не в кожній квартирі.

Насколько я помню, разговор шел о платежной системе Пайпал. В ней проще и дешевле расплачиваться долларами. А как следствие идти в банк и пополнять карту. Поэтому проще и безопаснее прийти в банк...положить нужную сумму...и осуществить транзакцию...по-моему так безопаснее.
А вообще, "на вкус и цвет..." ... каждому свое.

Господа, на территории Украины через систему PayPal лучше рассчитываться в гривне, поскольку авторизация проходит именно вгривнах, и соответственно к списанию по карточному счету будет выставлена гривна, а не доллар. С долларом рискуете потерять на конвертации
Sweety

Повідомлення Додано: Вів 16 лют, 2010 09:12

На конвертації можна як втратити так і знайти. По-перше, якщо картка буде $, а на ній будуть $ (в Кредитпромбанку картки мультивалютні) то жодних конвертацій не буде. По-друге, якщо навіть баксів там не буде, то курс конвертації в Кредитпромі останнім часом дуже приємний, але головна проблема в тому, що в такому разі не можливо точно сказати який він буде, коли прийде списання.
vasyatko

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 лют, 2010 17:33

vasyatko - Я не розумію, навіщо на картці тримати долари, проводити операцію через PayPal, а в результаті отримувати операцію в гривнях, яку для списання, банк проконвертує в долари. І Ви вірно кажете - на день списання (курс щодо сьогоднішньої операції буде встановлюватися лише завтра виходячи із ринкових коливань).
В даному випадку мультивалютні картки Кредитпромбанку дуже привабливі. Оскільки на них можна розмістити і гривню і долари. А екваєр PayPal в мережі інтернет не єдиний. А тому можливі операції і в гривнях і вдоларах (особливо коли через даний сайт проводиш операцію вперше).
Sweety

Повідомлення Додано: П'ят 19 лют, 2010 06:55

Уважаемые Sweety и vasyatko - о чем собственно спор? Вы вдвоем пришли к выводу что карты КПБ идеально подходят для расчета в интернете :) Смысл продолжать спорить ? :)

ПыСы. В качестве рекламы: В наличии есть золото, серебро, инвестиционные и юбилейные монеты (золото, серебро, биметалы). Кому надо - обращайтесь в ПМ :)
Freed

Подякував: 2 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 лют, 2010 10:19

Жодної суперечки не було :). Але для "идеально" не вистачає таки Інтернет-банкінгу. Пропоную клієнтам зробити флешмоб та завалити колл-центр питанням: "Коли воно нарешті з'явиться?". Не хай чухаються, бо в інших банках потяг на ім'я "Інтернет" вже давно набрав ходу. Як на мене, грошей, що витратив банк на оновлення сайту цілком вистачило б на повноцінний Інтернет-банкінг.
Людина, яка отримує усі свої доходи на картку Банка, має мати можливість отримати усі Банківські послуги в дома, а до пана Freed-а заходити як раз по злато та срібло, ну й максимум раз на рік підписати новий договір.
vasyatko

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 лют, 2010 17:22

Объявленные собрания акционеров на 22-28 февраля 2010 года

Объявленные собрания акционеров на 22-28 февраля 2010 года
bin.com.ua/templates/news_article_big.shtml?id=98303

Кредитпромбанк (внеочередное) дата 23.02.10 время 12:00 место г. Киев, бул. Дружбы народов, 38
Ведомости ГКЦБФР №1 от 4.01.10
asu95

Подякував: 0 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

#<1 ... 171172173174175 ... 532>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей