Laszlo
Зная скрупулезность руководства Кредитпромбанка к разного рода нормативам, очень сложно поверить в какие-либо нарушения цедулек НБУ. (это не попытка оспорить, это недоумение)
|
|
![]()
Чтото небыло такой схожести, за последние два года непомню, чтоб мне вместо денег( и не только мне) отмазки тулили. Так что ненадо ляля, а тот жест невиданой щедрости в виде депо по курсу НБУ в Разгар жесточайшего диф-та валюты, признак мэжи? Гуляй вошь- завтра баня? И я както больше верю не вашему слову, а тому факту, что кожэн мисяць один або два разы поповнюю свий гаманець. По вашим мудрёным умозаключениям напоминаете того...,ну тут знают кого. И лучше его вообще неупоминать, а то придёт и будет каждый день флуд по 10 страниц разводить. (хотя мне теперь всёравно, у меня безлимит 8мег., а не так как в прошлом году 1 метр -6гривен и весь его флуд в копейку влетал)
![]() [quote="minus15k$"][/quote]
Ваша відповідь неадекватна за інтонацією, але я все ж спробую ще раз пояснити, тепер "на пальцях", різницю між реальним фінансовим становищем та відносинами з клієнтами. Припустимо, мій брат-близнюк - ваш злісний банк-"фінік"; щодня він генерує 1000 дол. доходу, і несе витрати в 1000 дол. (тобто, те що заробив сьогодні, повністю витрачає сьогодні ж). І ще в нього 1 мільйон доларів зовнішнього боргу, який має повернути вже завтра. І от ви - вкладник - приходите за своїми 10 доларами вкладу сьогодні. Оскільки мій брат - злісний банк-"фінік", він показує вам дулю, ссилаючись на постанову НБУ, або "світову кризу", або нестачу коштів у касі, і не повертає вам депозиту. А завтра ще й має зовнішній борг сплатити, який або реструктуризує, або ж допустить дефолт (невиплату) і тоді все буде ще складніше... А тепер випадок №2. Припустимо, я - ваш хороший банк-"кредитпром". Я теж, як і мій близнюк, генерую лише 1000 дол. доходу, і теж всі їх витрачаю в той же день, і теж в мене завтра повернення мільйона зовнішнього боргу. Все те саме. Але оскільки я ціную відносини з клієнтами (оце і є піар, або CRM - управління відносинами з клієнтами), то на ваше звернення я "піднатужусь", і вищавлю лишні 10 доларів для вашого депозиту (наприклад, різко зекономлю частину з тієї тисячі доларів витрат, або ж змушу одного з позичальників повернути кошти трішки швидше). Ніби-то по суті нічого не змінилось - від ваших 10 доларів мені не тепло, і не холодно - завтра мені гаплик, якщо не реструктуризую борг в мільйон. Але ж ви задоволені, на відміну від вашого досвіду з моїм близнюком-"фініком". Так зрозуміліше, minus15k$? Так що я не порівнюю рівень обслуговування, я лише про стан банку говорю. yuma Якщо чесно, я давно думав, що ви працівниця банку ![]() ![]() ![]() Опять высокие материи... Вам неотдали депозит, насчитали неполную сумму по процентам? Волков боятся- в лес неходить..
![]() Уважаемый Laszlo, суть Ваших постов ясна, но не на столько критична ситуация в Кредитпроме была, как Вы описываете. В июне 2009, точно не было нарушений
![]() Уважаемый minus15k$, надо немного терпимие относиться к критикющим ![]() ![]()
касир сказала "мы только выдаем, у нас их банк не принимает" ![]()
Freed, Ви дуже розумна людина, але не кажіть того, чого просто не має знати начальник відділення, це псує враження про Вас як чесну і компетентну людину. В Вашому випадку краще сказати: "мені невідомо, про наявність порушень з червня 2009". Окрім того, якщо почитаєте цей форум рік тому, то дізнаєтеся, що рівно рік тому були проблеми з повернення валюти навіть у відділенні на Дружби Народів 38. P.S. Щодо червня 2009-го, нагадаю, що саме в цьому місяці Кредипром усі операції по інвалютних коррахунках перетягнув з Заходу, а повернув назад тільки після досягнення домовленостей з реструктуризації. ![]()
На моїх "мульйонах" різниця в відсотках не суттєва, окрім того, мені треба 2.5 місяці ![]() Взагалі, щодо "Барв" - відчуваю якусь маркетингову маячню, ставки нижчі, преференції не зрозумілі, щодо перерахування депозиту на картку - є тарифний пакет "Бонус+", який на мій погляд смачніше цього "барвинку". ![]()
единственный большой плюс - в дегнь лонгации вы можете без потери забрать все деньги (кроме минимальных 5000 грн) и при лонгации будет бонус и проценты будут без потерь... фишка нормальная...
|
|