Кредитпромбанк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 190191192193194 ... 532>

ОЦЕНИТЕ обслуживание в этом Банке (или его филиале) и ОБОСНУЙТЕ свою оценку.

Кредитпромбанк - БАНКРОТ 3.1 5 417
1 - ОЧЕНЬ ПЛОХО. Нахамили и т.п.
30%
124
2 - ПЛОХО. Некомпетентно.
9%
38
3 - УДОВЛЕТВОРИТЕЛЬНО. Хотелось бы лучше.
9%
39
4 - НОРМАЛЬНО. Как и должно быть.
26%
110
5 - ОТЛИЧНО. Очень понравилось.
25%
106
Всього голосів : 417
Повідомлення Додано: Пон 12 кві, 2010 13:39

Призовём на помощь Freed-а. У меня несколько вкладов в КПБ (гривна, $,)
Что мне нужно сделать, для получения доступа к wap-банкингу по этим вкладам.
minus15k$

Повідомлення Додано: Пон 12 кві, 2010 15:58

Для приватних осіб у Кредитпрому немає жодних онлайн сервісів, окрім як слідкування за станом рахунку. Під назвою "wap-банкінг" мається на увазі сервіс від українського процесингового центру, але максимум що там можна зробити окрім як подивитися - це заблокувати картку. Ну і все це стосується виключено депозитів яки ведуться в картковій системі ("кишеньковий" та "пенсійний").
vasyatko

Подякував: 13 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 кві, 2010 16:03

vasyatko
Для приватних осіб у Кредитпрому немає жодних онлайн сервісів, окрім як слідкування за станом рахунку. Під назвою "wap-банкінг" мається на увазі сервіс від українського процесингового центру, але максимум що там можна зробити окрім як подивитися - це заблокувати картку. Ну і все це стосується виключено депозитів яки ведуться в картковій системі ("кишеньковий" та "пенсійний").

Підкажіть будь ласка, в який спосіб можна підключитися до послуги "wap-банкінг"? У віддіденні, де я відкриваю пенсійні картки, нічого невідомо про можливість використання цієї послуги.
ygn

Подякував: 121 раз.
Подякували: 233 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 кві, 2010 18:34

vasyatko написав:Для приватних осіб у Кредитпрому немає жодних онлайн сервісів, окрім як слідкування за станом рахунку. Під назвою "wap-банкінг" мається на увазі сервіс від українського процесингового центру, але максимум що там можна зробити окрім як подивитися - це заблокувати картку. Ну і все це стосується виключено депозитів яки ведуться в картковій системі ("кишеньковий" та "пенсійний").

Пасибки. Обидно, хотелось как в ПУМБе...
minus15k$

Повідомлення Додано: Пон 12 кві, 2010 19:03

После моего первого обращения в банк немного подкорректировали сайт. Теперь в перечне возможностей ВАП-банкинга нет оплаты за коммунальные услуги.

А есть ли вообще ВАП-банкинг для физ.лиц? В отделении говорили, что нет.

Может завтра зайду на сайт, а там уже вообще такой услуги не окажется? :)

Можете еще подкорректировать страницу http://kreditprombank.com/ru/personal/c ... /depo-pens

Код: Виділити все
Для оформления вклада Вам необходимо сделать всего лишь 5 шагов:
...
Внести средства на карточный счет с подальшим их перечислением на депозит.

Слово "подальшим" надо заменить на "дальнейшим" :), а то не по-русски как-то.
ygn

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 кві, 2010 08:14

ygn написав:А есть ли вообще ВАП-банкинг для физ.лиц? В отделении говорили, что нет.

Зверніться до колл-центру і відділення дізнається, які послуги існують, а які ні. Взагалі, як на мене сенсу з цієї послуги нема, хиба що додадуть можливість перекидання грошей поміж картками (хоча б своїми).
vasyatko

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 кві, 2010 09:34

Vasyatko, Я роблю картки батькам і не хочу, щоб вони мали додаткові витрати у вигляді плати за смс. У той же час я хочу, щоб вони вчасно мали інформацію про рух коштів. А коли ще дозволять кошти переказувати з рахунку на рахунок, так зовсім буде супер.
ygn

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 кві, 2010 16:49

ygn. Як на мене дізнаватися через WAP залишок на рахунку буде дорожче, ніж отримати SMS про надходження туди грошей. Бо що SMS, що запит в "Мобільному Кредипромбанку" обійдуться в 35 копійок. А за WAP трафік ще треба буде віддати гроші оператору зв'язку.
По друге, підписатися на SMS можна без співробітників Банку (які щось не так зроблять) просто в банкоматі;
Ну й головна перевага SMS-ок, ви їх отримаєте одразу по здійсненню операції, замість того, щоб сидіти та нервово перевіряти стан рахунку кожного разу витрачаючи по 35 копійок.
От коли у WAP-у дійсно буде переведення грошей, тоді про нього можна говорити. Без цього - послуга мертва, не дивно, що про неї не знають навіть співробітники відділень.
vasyatko

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 кві, 2010 17:22

vasyatko
ygn. Як на мене дізнаватися через WAP залишок на рахунку буде дорожче, ніж отримати SMS про надходження туди грошей. Бо що SMS, що запит в "Мобільному Кредипромбанку" обійдуться в 35 копійок. А за WAP трафік ще треба буде віддати гроші оператору зв'язку.
По друге, підписатися на SMS можна без співробітників Банку (які щось не так зроблять) просто в банкоматі;
Ну й головна перевага SMS-ок, ви їх отримаєте одразу по здійсненню операції, замість того, щоб сидіти та нервово перевіряти стан рахунку кожного разу витрачаючи по 35 копійок.
От коли у WAP-у дійсно буде переведення грошей, тоді про нього можна говорити. Без цього - послуга мертва, не дивно, що про неї не знають навіть співробітники відділень.

Мобільний інтернет у мене майже безкоштовний (10коп/1Мб) і повноцінний, а на роботі звичайний інтернет зовсім безкоштовний. Навіть якщо сплачувати 10коп/1Мб, плата за отримання балансу рахунку не перевищить 1 коп. А от негайність отримання СМС - це дійсно зручно.
Щойно отримав відповідь з банку. Вап-банкінг можна підключити тільки у пакеті із СМС-банкінгом.
А от Інтернет-банкінг можна підключити теж безкоштовно і отримувати щомісяця виписку за рахунком на електронну адресу або подивитись баланс на сайті банку (все безкоштовно). Будемо чекати впровадження додаткових послуг. До речі, на сайті є інформація, що Інтернет-банкінг дає також можливість миттєво отримувати підтвердження про операцію на електронну пошту. З урахуванням того, що я маю можливість отимувати е-mail, як СМС на мобільний телефон, це буде дуже зручно.

Скажіть, чи дійсно СМС приходить відразу після здійснення операції? На всі операції воно приходить: зняття готівки в банкоматі/касі, оплата товарів в магазині, оплата послуг через Інтернет, безготівкове поповнення рахунку, переказ коштів з КР на КР, нарахування відсотків за КР?
ygn

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 кві, 2010 17:56

Взагалі у банку плутанина з Інтернет продуктами. Отримати виписку на е-мейл безкоштовно - не проблема. Переглянути її на сайті за будь який період думаю теж. Але щодо безкоштовності подивитися баланс на сайті банку, мабуть це стосується версії "Інтернет Клієнт Банку" яку вони дають юридичним особам, для перегляду стану своїх звичайних рахунків, бо перегляд балансу картки на цей момент для самого банку платний (вони мають за кожну операцію щодо онлайн даних платити гроші процесінговому центру). І на сайті навіть є фраза про 25 копійок за позачергове повідомлення суми витратного ліміту.

Щодо SMS-ок, зараз працює значно краще, за моєю особистою статистикою в 99% випадках на протязі хвилини після операції, але збої іноді бувають, бо надто довга ланка різних організацій в цьому приймає участь (банк, процесінг, провайдери зв'язку) і у всіх можуть бути проблеми. В тім відчувається, що банк почав слідкувати за сервісом, такого як кілька років тому, коли сервіс міг не працював добу не пригадую.

P.S. Забовтався, піду гроші заробляти, щоб депозит поповнювати було чим :)
vasyatko

Профіль

#<1 ... 190191192193194 ... 532>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор