IMPRINTER
зеленый борщ делается вообще без свеклы,
и тем не менее это борщ
|
|
![]() Клієнт-банкЯкі в кого відгуки про користування клієнт-банком //e.kreditprombank.com/scad ? (Персонал в "моєму" відділенні сам не користується...)
Працює тільки під "Експлорером", вискакує незрозумілий "плакат" про недійсність сертифікату сайту. В порівнянні із клієнт-банком "Альфи" виглядає досить примітивним поки-що... ![]() З сертифікатом проблема вилізла ще пару тижнів тому старий закінчився, а новий зроблений по технологіям, що недоступні старезному програмному забезпеченню (цьому e.kreditprombank-у 100 років в обід буде). На диво, його не менш старезний колега icb.kreditprombank.com новий сертифікат віддає нормально, якщо його руцями звідти додати, то і на E. IE лаятися не буде.
Минулого року банк оголошував тендер на систему Інтернет клієнт банк, я ще тут ура кричав. Але змін поки що не помітно ![]() P.S. Ви перша людина тут кому окрім мене це стало цікаво, усі тільки за відсотки по депозитах страждають. ![]() Ну, за відсотки і я можу підтвердити, що "Суперпрактичний" продовжили на 3 місяці із договорними відсотками, що мене аби-як вразило
![]() ![]() Якщо ви вже користувалися клієнт-банком,що можете сказати про якість проведення трансакцій. Чи знімають вони кошти з мене, якщо я тільки виписку по своїй карті подивлюся? ![]() ![]() Клієнт-банк для юриків був дуже непоганий на початку 2000-х (коли інші банки ще займалися файловим обміном), цей вже працював через інтернет. Але зараз він який був такий і залишився (тобто гладкий та незграбний). Одне добре, гроші не тримають і якщо дівчина на відділенні не пішла пити каву, то за півгодини вони мають шанс добратися до контрагента в іншому банку. Усі "браузерні" рішення від банку не дозволяють робити платежів. Тільки виписки. Якщо говорити за e.kreditprombank.com - це система для платіжних карток, функціонал - побудувати виписку - та подивитися доступну суму на цей момент. Працює не без глюков, наприклад вам заблокував якусь суму готель, наступного дня ви її ніде не побачите, ні у виписці (бо по рахунку ці гроші ще не пройшли, а може і не пройдуть не коли), ні у авторизаціонному залишку (там зображаються тільки блокування грошей поточної доби). В тарифах є якісь копійки за позачергову виписку, але що це не знаю, з мене їх жодного разу не брали. ![]() обслуживаниеВишенське відділення, вул. Келецька, 106
уже 3 раз подряд захожу в отделение, которое рядом с домом, а там сидит девочка и с кем-то разговаривает. на меня 0-внимания. вынужден ходить в центральное, где меня знают в лицо и обслуживают отлично. операция была связана с положением денег на карточку. в предыдущие разы то девочки разговаривали, то у нх связи не было в 9 :30 утра с ЦЕНТРОМ))). один раз(в этом же отделении) прихожу. Одна говорит: давайте карточку. я даю. она посмотрела на неё - и передаёт другой своей "сотруднице". мне ничего не говорит. я уже подхожу к другой сортуднице. и . О чудо! меня начинают обслуживать. я понимаю, что они там только счета за квартиру принимают, т.к. спальный район. - ну так напишине на отделении: "девочки стерильные. умеют только платить за квартиру." вы бы лучше открыли отделение на Подолье. ![]() Нові акціонери банку, хто вони?Щось банк не ділиться інформацією з громадськістю і клієнтами. Завтра збори, мають оголосити результати затвердження закритого розміщення акцій, а в неті жодної інформації.
Допоможіть визначитись з майбутнім цієї банки в "ікебані" (Після 29.04 буде пізно ![]() Хто має інфо оголосять на цих зборах про вхід іноземних кредитрів в число акціонерів, перенесуть питання чи залишать лише дві офшорки і попандопуліса. ![]() ![]() fedot
Насчет Подолья присоединяюсь, неплохо было бы восстановить банку там присутствие. Как только прочие участники форума могут догадаться, из какого Вы города? Востаннє редагувалось Философ в Чет 29 лис, 2012 14:02, всього редагувалось 1 раз.
![]() а я адрес отделения написал) Востаннє редагувалось fedot в Чет 29 лис, 2012 12:38, всього редагувалось 1 раз.
|
|