Кредитпромбанк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 372373374375376 ... 532>

ОЦЕНИТЕ обслуживание в этом Банке (или его филиале) и ОБОСНУЙТЕ свою оценку.

Кредитпромбанк - БАНКРОТ 3.1 5 417
1 - ОЧЕНЬ ПЛОХО. Нахамили и т.п.
30%
124
2 - ПЛОХО. Некомпетентно.
9%
38
3 - УДОВЛЕТВОРИТЕЛЬНО. Хотелось бы лучше.
9%
39
4 - НОРМАЛЬНО. Как и должно быть.
26%
110
5 - ОТЛИЧНО. Очень понравилось.
25%
106
Всього голосів : 417
Повідомлення Додано: Сер 28 лис, 2012 21:31

asu95
А в Кредитпроме и Таврике не тупые. "І шо це вам дало ?" :P
she_ne_investor

Подякував: 39 раз.
Подякували: 387 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 28 лис, 2012 22:14

Re: Кредитпромбанк

Шановні форумчани! Допоможіть! Мабуть у мене якісь проблеми з логікою. Я вже писав, що у мене депозит закінчується у березні наступного року. Поки сиджу і не смикаюсь ( час покаже чи правильно я вчиняю). Але якби в мене депозит закінчувався сьогодні і мені його не віддали, то я б про це на форумі одразу б не писав, а провадив би роботу по його поверненню (починаючи з пошуку компромісу, якщо це можливо, з керівництвом відділення, філії, можливо з центральним офісом, письмово скаржився до управління НБУ, прокуратуру і т.п.). Тобто моя логіка мені підказує – чим менше я створю паніки в публічних засобах інформації, тим більша імовірність вибратися з банку з мінімальними втратами. Чи може все таки більш раціонально діють ті хто репетують на форумах з першої години, коли їм не повернули депозит сьогодні, запропонувавши зайти завтра, чи післязавтра, або юрики, яким сьогодні не провели платіж (хоча банк законно може провести його на третій день)?
Ну і до шановного Филиппа. Мій власний досвід свідчить, що не завжди потрібно публічно реагувати на інформацію, яка не відповідає дійсності, тобто є наклепом, наприклад, на платоспроможність банку. Бо намагання давати відповіді, буде постійно наштовхуватись на бажання ставити все нові і нові запитання. Якщо банк впевнений в своїй спроможності виконувати свої зобов*язання, то краще не витрачати час і сили на публічні виправдання, а краще неухильно і вчасно виконувати свої зобов*язання у повсякденній діяльності і тоді хвиля недовіри до банку спаде сама собою. Звичайно для цього потрібен певний запас міцності, але справжні банкіри повинні в своїй діяльності враховувати такі моменти і мати в запасі різні інструменти, щоб гасити приступи паніки своїх клієнтів, якщо таке трапляється. Банку успіхів!
Востаннє редагувалось Кармелюк в Чет 29 лис, 2012 01:18, всього редагувалось 1 раз.
Кармелюк
1

Подякував: 237 раз.
Подякували: 311 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 28 лис, 2012 22:35

Юрий368
в Привате открывайте, в Привате! Если у вас такая тяжелая рука, то, может быть, и бегемота завалите.
olmss

Подякував: 26 раз.
Подякували: 40 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 28 лис, 2012 22:50

she_ne_investor

я счета держу в среднем банке, зато с историей в 22 года... а за кредитпром не бойтесь, купили их сегодня. сегодня все платежи выпустили, завтра всю досрочку начинают выплачивать... в государсвенных банках держать счета нереально. у вас наверное платежей 2 в день. а у меня платежей много и мне нужно чтобы деньги уходили даже в 17-50 и без дополнителной платы. что то крупные банки не хотят так. укрэксим- платеже до 15-30, альфа - 16-30... ну что это за хрень ?
asu95

Подякував: 0 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 28 лис, 2012 22:56

olmss

а вы пытались в привате узнать что с платежемом ? операционисты не в курсе, отсылают на телефон поддержки.. там студенты-дебилы.. в итоге ничего узнать не можешь. в своем банке я знаю, что платеж к примеру оправлен, когда в расчетной палате, когда в уже в том банке.. и если мои получатель скажут что типа денег нет,мне есть что ответить... а мне бывают важны минуты...
asu95

Подякував: 0 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 28 лис, 2012 23:18

asu95 написав:she_ne_investor

я счета держу в среднем банке, зато с историей в 22 года... а за кредитпром не бойтесь, купили их сегодня. сегодня все платежи выпустили, завтра всю досрочку начинают выплачивать... в государсвенных банках держать счета нереально. у вас наверное платежей 2 в день. а у меня платежей много и мне нужно чтобы деньги уходили даже в 17-50 и без дополнителной платы. что то крупные банки не хотят так. укрэксим- платеже до 15-30, альфа - 16-30... ну что это за хрень ?

Чи не є покупцем Л. власник банку Д.?
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 28 лис, 2012 23:20

asu95 [url][/url]
Откуда информация???

Хотя то что ты вы говрите подтверждается тому что я сегодня получил из источников....
Сегодня вечером от Дельта Банка должны были зайти 150 млн первый транш что бы выпустить все платежи которые не ушли... Значит всетаки Лагун договрился о покупке.... это радует..
Qjin

Повідомлення Додано: Сер 28 лис, 2012 23:29

Qjin написав:asu95 [url][/url]
Откуда информация???

Хотя то что ты вы говрите подтверждается тому что я сегодня получил из источников....
Сегодня вечером от Дельта Банка должны были зайти 150 млн первый транш что бы выпустить все платежи которые не ушли... Значит всетаки Лагун договрился о покупке.... это радует..

Можна кричати ура? Появився новий монстр, тепер вже справжній конкурент Привату?
tatop

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 28 лис, 2012 23:36

tatop

Не будем пока спешить... это пока только сказали в банке сегодня... и вот щас на сайте прочитал что человек тоже самое написал практически... значит информация имеет под собой основания.. но верить надо фактам.... завтра посмотрим как будут платежи уходить... и тут самое главное вовремя сделать качественный и хороший пресс релиз для СМИ... но пока не будем бежать в переди паравоза...
Qjin

Повідомлення Додано: Сер 28 лис, 2012 23:44

Qjin написав:tatop

Не будем пока спешить... это пока только сказали в банке сегодня... и вот щас на сайте прочитал что человек тоже самое написал практически... значит информация имеет под собой основания.. но верить надо фактам.... завтра посмотрим как будут платежи уходить... и тут самое главное вовремя сделать качественный и хороший пресс релиз для СМИ... но пока не будем бежать в переди паравоза...

Абсолютно згоден. Це інфо зі знаком запитання.
Як на мене, позитивна.
tatop

Заблокований

Профіль

#<1 ... 372373374375376 ... 532>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему