tatop Ну от підтвердження закриття західних та південних відділень
Чтобы поставить Кредитпромбанк на ноги, Лагун должен будет кардинально изменить его бизнес-модель. Эксперты считают, что банк будет переориентирован на выдачу потребительских кредитов в центральных регионах и останется корпоративным на востоке Украины, где его хорошо знают крупные индустриальные клиенты.
Так що там в доларі і гривні пропонують? Для чого було так довго тягнути кота за хвоста з цією покупкою. Я вже місяців два тому вітав Лагуна на гілці Дельти. Правда, на прохання трудящих, мої пости повикидали. Народ ломанувся виносити зароблене тяжкою працею з Кредитпрому. Кому был нужен такой хокей?
Востаннє редагувалось tatop в П'ят 21 гру, 2012 14:49, всього редагувалось 2 разів.
tatop написав:Так що там в доларі і гривні пропонують?
Можно на год сейчас 11,5% словить в баксе (10,5% "Классический" + 1% бонус на переоформлении) . Ну, это тем, кто держал себя в руках и досрочно не сорвал. А гривна - стремная.
Був в відділенні, люди відкриваються, шуму нема. Застовбився на 3м і цільовий на 18м доларовий +лояльність Можуть тепер і підкоректувати ставки в світлі останніх подій.
cardoso, я не про результаты торгов, а про стойкость его позиции и, как следствие - затянувшуюся продолжительность переговоров. Зато все поздравления получил авансом
Востаннє редагувалось pharus в П'ят 21 гру, 2012 15:05, всього редагувалось 1 раз.
wolt450 написав:Був в відділенні, люди відкриваються, шуму нема. Застовбився на 3м і цільовий на 18м доларовий +лояльність Можуть тепер і підкоректувати ставки в світлі останніх подій.
Лояльность при переоформлении на год уже подкрутили по баксу с 1,2% до 1%