Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Прораб написав:підкажіть, код операції по карті, де можна подивитися?
Добрий день! Номер транзакції та код авторизації можна подивитись в онлайн-банкінгу. Для цього зайдіть на вашу картку, свайпніть вліво та натисніть сформувати виписку.
Прораб написав:підкажіть, код операції по карті, де можна подивитися?
Добрий день! Номер транзакції та код авторизації можна подивитись в онлайн-банкінгу. Для цього зайдіть на вашу картку, свайпніть вліво та натисніть сформувати виписку.
Мені необхідно було дізнатися - МСС код операції зі своєї оплати. Пидивитись самостійно цю інформацію немає можливості. Як і описував ситуацію раніше, ні через письмовий запит, ні через ГЛ за кілька підходів я цю інформацію отримати не зміг. Це виявилося банківською таємницею, закритою інформацією яку не можна розголошувати співробітникам під страхом смерті та коштувало мені лише півтори години витраченого часу.
1. Кто-то пользуется пакетом ELITE, как по карте MasterCard может быть Lounge Key, там же Visa ? 2. Из тарифов Правильной карты не понял, начиная с третьей валюты 100 грн. ? Снятие со счета валюты бесплатное без лимита ?
Так все ж: по Правильній карті золото чи срібло нараховується?
По Правильній картці нараховується золото, якщо у вас срібло, тоді телефонуйте на інформаційну лінію, будемо з'ясовувати ситуацію.
По вашему совету позвонил в поддержку. Заявку принимать отказались наотрез. Сказали ситуация известна - мы работаем чтобы все поменялось, но ничего конкретного ни по срокам ни по алгоритму как оно должно все решится сказать не можем. Просто ждите. Уведомлять как либо что проблема решена тоже никто не будет. В общем - С - сервис
SILVER_UA написав:2. Из тарифов Правильной карты не понял, начиная с третьей валюты 100 грн. ? Снятие со счета валюты бесплатное без лимита ?
Валютні рахунки відкривають безкоштовно усі одразу. Про ліміти детально розписано в тарифах: валюту важко так завести, що була комісія на видачу, з гривнею є варіанти, коли ліміт 50к/міс. Безкоштовно випускають гривневий пластик і один валютний (на вибір, можна взяти, коли знадобиться). 100 грн - третя картка і наступні.