|
|
![]() Re: 2к кв 45000у.о.
на мою думку забагато, і ніякого євро, просто хрущ, а 40 000 - то якщо терміново, казали що з руками відірвуть ну, я ж не перевіряв, до того не дойшло, така оцінка ріелтерів
нарахунок "впала" -не згодний, як на мене то оренда яка була, така є хіба 2000 за вбиту 2к хрущ не в центрі - то мало? чи в 2007 було 3000? ой, щось я сумніваюсь ![]()
![]() Re: 2к кв 45000у.о.
та давати може й давали, але чи хтось продав минулого року за таку ціну? хіба комусь припекло, якась нестандартна ситуація я так розумію що минулого року застій був, всі чекали, кожний свого ![]()
![]() 40 000 - це ціна вбитої хрущівки, за таку ціну був великий вибір минулого року, аж до лютого цього року, у березні -квітні ціни піднялись. Це ціна на хрущівки нового львова та початку володимира великого поблизу автобусного заводу. Я сам бачив кілька таких кевартир, навіть було кілька пропозицій які пропонували за 38-37 тис. Правда квартири були в "нежитловому стані", як після війни - чорні стіни, вздутий паркет, діраві вікна. Після чого я вирішив зачекати, позичити ще грошенят і купити щось краще.
![]() Деяка інформація по новобудові на Райдужній є тут
dunaj.com.ua/ua/register/#4
![]() Дались вам ці квартири по 1000дол/кв.м. Якщо є авто купіть за 30-40к будинок в 15-20 кілометровій зоні (в межах 100-120 кв.м.) з землею 6-8 сотих і буде вам щастя.
![]()
Головне шукати в жовтні 2009 купив коробку(поштукатурені стіни, утеплений дах, газ, вода, світло) 40к за 167 кв.м + 7 сотих. - 20км по Київській трасі Знайома купила позаминулого місяця за 30к в селі навпроти с.Гряда невеликий будиночок(метраж не знаю не спитав) + 30 сотих. Шукала правда довго. Ще одна знайома купила дачу в с.Ставчани 60кв.м. + 6 сотих - 11к Минулого року в Завидовичах був будинок в районі 200кв.м.з гаражем(світло, газу немає метрів 100 потрібно тягнути) - 55 к. Нещодавно бачив оголошення в мережі може попустились вже трохи по ціні
![]() Як казали квнщики "Но где-то там в глубине души ..." хочеться мати свій власний будинок , а не навіть новозбудовану шпаківню . Все зводиться до фінансів , Мене влаштували б Сокільники , але нормальний будинок десь мінімум 120 м.кв скільки коштує ? не 30-40 к Молодій людині скільки років треба не істи не пити в усьому собі відмовляти , що придбати житло , тому і погоджуються на невеличкі квартири . але власні , без батьків з надією купити той омріяний будинок колись ...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|