Будинок на вул. Рудакі (якщо мені не зраджує пам’ять) - такий невеликий апендикс від вул.Пасічної в сторону лісу.
|
|
![]() Дача біля Львова - 370 м2 - 47000 долЩе один цікавий об’єкт:
Продається дача 370 м.кв. в Ковирях на 12 сот землі. Будинок окремостоячий,огороджений, цегляний, 6-кімнат, велика зашклена веранда, 2-санвузла, гарне планування, можливе перепланування, все приватизоване. Є сад, поруч житлові будинки. 47000$. По ціні можливий торг. ТЕРМІНОВО ! ![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіЩось мені здається, що раз написали "дача", значить будинок зведений на землях садово-городнього кооперативу, а там вимоги щодо розмірів, висоти. Є обмеження. Тому - можливий ризик
![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіА ще, судячи по 2=х метрових бур'янах, і паркані іржавому, коробка простояла мінімум два роки, без опалення. Наскільки це корисно для конструкції, судити важко. Ще на піку в 2008 році сотка в Ковирях коштувала від 5 000 доларів. А тут "майже задарма".
Коли будувався аеропорт до Євро, то таку землю садових кооперативів в людей викупили , а всі будови - від сараїв до будинків - компенсації не підлягали. Тому - ризик будівництва капітальних будинків в кооперативах - завжди є. ![]()
Дивіться. Тут хоч коробка з дверима та вікнами. Зараз десятки (якщо не сотні) безвіконних коробок продаються (безуспішно) по цінах від 60 до 100 тис дол на менших ділянках і з меншим метражем, інколи ближче до об'їздної. Між іншим, багато таких і в садових кооперативах (дачі): Солонка, Р-Руська (за ліском) тощо. І, здається, в Ковирях якщо і викупали, то не в зв'язку з будівництвом аеропорту. ![]() Re: Нерухомість у Львовівикупали під потреби аеропорту і стадіону в Сокільниках, наскільки я пам'ятаю, і в Зубрі. Але захочуть об'їздну дорогу там зробити, і все...
Ціна однозначно приваблива. Та є золоте правило - якщо ціна відрізняється на 20% і більше, то щось тут не те. Це не телевізор купити, і не хліб в магазині. Це покупка , яка 1-2 рази за життя. Або як вибір дружини ![]() На 20% від якої ціни - від "хотєлок"? Я можу привести десяток прикладів будинків, які щоб продати, власники зкинули ціну майже вдвоє, порівняно з 2010 роком: зі 190 тис до 110 тис; зі 165 до 99; зі 370 до 210. А ті хто впирається, може ніколи не дочекатись свого покупця. Отаке. ![]() Я взагалі-то не фанат русіше кримінальних комедій, але "Бабло" (2011) нещодавно подивився і.... сподобалось. Так ось. Там на початку фільму звучить просто феноменальна фраза, яку треба вибити на лобі усім продаванам-олєням. Ситуація-на одного бізнесмена "наїхала" податкова. Запросили мільйон євро. Його колега, здаючи щомісячну "данину" мєнтовському "дахові", жаліється "своєму" полковнику про таке ЧП. Той у відповідь йому каже-"а він що, бідний?" -"Та ні, не бідний, яхта, вілла у Лондоні, Бентлі". -"То нехай заплатить їм той лям і по всьому" -"Нуу, так... жалко..." ![]() ![]() ![]() -"Жалко? А коли відкриють справу, посадять в СІЗО, обберуть до нитки, тоді люди будуть готові останнє віддати, аби вибратися з цієї ситуації!!! А все тому, що спочатку ЖАЛКО було!" ![]() Не були б жадібними, скинули б одразу в 2010-му ціну... навіть не вдвічі, а в 1,5 разу-пішло б миттєво. А так скільки років потраченої вигоди і нервів. За ті 2 роки діпАзіт в доллярах вже б дав 20% прибутку (а грндепо і всі 40%), точно "відбивши" дисконт продавана при продажі нерухомості. А так хом"яки потрохи зникають, купуючи бетон своєї мрії, залишаються лише байбаки... з меншими грошовими ресурсами, і процес на стагнуючому ринку триватиме безкінечно... по спіралі вниз ![]() ![]() Одразу до Ваших слів приклад. Ще в минулому році один пан (назвем його Романом) просив за свій будинок на садовій ділянці 5 сот в Р.Руському (за об’їздною, біля лісочка) 155 тис. Йому давали 120 тис. Пан Роман дуже ображався словами "Я і так віддаю дешевше собівартости, де ви бачили таку смішну ціну за такий хвайний будинок ..." тощо. Наразі ви можете знайти його преміум-оголошення в верхніх рядках на сайтах нерухомості по ціні 110 тис, які йому вже не дають. І це при тому, що він за рік дещо доробив всередині, як видно на фото. А скільки пропонують, того я вже не знаю. Отаке.
|
|