схоже на казку. Немає такого дисконтну на будинках зараз

|
|
![]() Про який дисконт мова ? Є ціна, по якій можуть і хочуть купити. Дати Вам приклад будинку 215 м в Брюховичах (під чистову обробку, 10 сот), який продається 4 роки, а власник посунувся лише на 35 тис. (з 200 до 165 тис)? Запропонуйте йому зараз 130-140 тис - думаєте - не віддасть? Востаннє редагувалось ricardo в Чет 13 вер, 2012 15:11, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіА мені чогось того пана Романа не шкода. На київській гілці нерухомості адекватні люди радять "зафіксувати збитки", і далі рухатись. А всі хочуть продати дорожче, ніж купили, незважаючи ні на що. В Сирії теж нерухомість дорога була, поки війна не почалась.
![]() Цікава штука життя 1 Чому всі люблять радити і не в стані самостійно використати свої ж поради з власним майном ? Адже а - всі десь живуть , тому чому не продали в 2010 в 1,5 рази дешевше і не поклали на депо , якеб перекрило всі нерви і втрати від володіння такої непотрібної і слаболіквідної нерухомості ? б - як на мене , поради типу - загуби третину вартості житла ( або в еквіваленті 2-5 років власного заробітку за місяць і спи голодним але спокійним - можуть давати тільки ті в кого не має що губити.
А тепер Вам відповім я 1 Коло мене , продається ділянка 8 соток , під забудову ( а не в дачному кооперативі) по ціні 25000 доларів ( якщо хтось забув , то це те саме Рясна-Руська) 2 Я в стані збудувати на цьому участку по 70 000 - 80 000 доларів повноцінне житло з усіма комунікаціями ( стан після будівельників)або +15 000 стан під ключ розміром в приблизно 120-140 м2 в 2,5-3 поверхи . 3 Питання на засипку Може цей пан Роман просто загнав свою ціну ( захцянку) зависоко ще в 2010 році , якщо в 2010 році я те що сьогодні пропоную по 25К+70/80К=95-105К - я б збудував на 10% дешевше ( тобто до 95К ) Висновок Судити і заявляти по якійсь однозначно неадекватній захцянці про обвал , це те саме що судити про ріст порівнюючи сьогоднішню ціну і заявки турбіни.
![]()
Звісно загнав - інакше вже давно продалось би. Я не писав про обвал - бо масового ще немає. Є одинокі приклади адекватних цін. По тому ж Роману: йому давали адекватну суму в 2011 р. - він не захотів. Потім будинок був переохвормлений як житловий (між іншим, метраж у нього ~180 м2) + доробили всередині тисяч на 5 і тепер адекватна ціна десь тис 95. Чим не обвал за рік ? ![]() ![]()
Поясню ще раз 1 В 2009 в Рясні -Руській за 125 м2 на 0,8 сотках я отримав близько 70 000 (550 за м2) Пан роман 180 м2 за 150 000 на садовому участку (833 доларів м2) ( в 2 рази більший метраж по ціні на 30% вищій ніж в мене по реальній угоді) 2 В 2010 в Рясні-Руській за 82 м2 я отримав близько 53 000 (650 за м2) 3 В 2011 в Рясні-Руській за 62 м2 я отримав близько 47 000 (750 за м2) Сьогодні я пропоную свої послуги по будівництву 140 м2 на 8 сотках за 100 000 (700 за м2) Пан Роман -Ви вважаєте ( що не факт ) може віддати 180 м2 за 95 000 (530 доларів за м2) В мене при збільшенні площі житла на 20 м2 ціна метра опускається на 50 доларів Отже моїх 80 - 700 100 - 650 120 - 600 140 - 550 160 - 500 180 - 450 + 5 соток по 3 000 за сотку /180 м2 =533 долара за м2 ![]() Так де падіння ? В голові пана Романа - згоден , в реальному житті - не згоден.
![]() budivelnik
Те що Ви можете збудувати нікого не цікавить. Ви вже чудо кваритир всі продали? В людей є купа недобудованого яке вони вже не в змозі добудувати і хочуть продати і от хто розумніший скине 15% той і продасть більшість тримає але при тому всі масою опускають і так по чуть чуть. А Ваші ціни нікому не потрібні.. є з чого вибрати і нелише в рісні руській коло траси. Ваші прайси тут є зайвими бо про те що Ви говорите нвіть не існує. Я теж багато чого можу але чи зроблю я це ![]() ![]()
Є тут такий захар - в нього всі шаромиги , а в Києві будують по 1,5 млн м2 в рік , до речі більше ніж в 2008 Тепер є такий собі галичанин - те що він вважає чудом ( з зданого ) - все продано на 100% ще 2 роки тому , те що ще не здане - продано на 30% . Висновок Таким чином Якщо хтось вважає що те що я пропоную - маразм , то як не дивно маразм це те що він так вважає. А будівництво під смак замовника - дещо відрізняється від купівлі того що вже є + 15% скинуть виключно після того , як здурі на 30% переоцінили , а якщо ціна ринкова - то й 2-5% отримати за щастя.
![]() budivelnik
Не перекручуйте факти. Людина збудувала будинок не тому, що не мала де жити, а для того, щоб мати ще одну додаткову віллу або ж для подальшої продажі. А це трохи різні речі. Навіть якщо сферичний "пан Роман" у вакуумі і хотів там жити, на 200% переконаний, що він точно має квартиру, де живе. Бо безхатченки хатів собівартістю 100к зелені не будують, знаєте лі... І ще одна штука. Якщо людина побудувала дім для себе, але не може продати його зараз за адекватну (для своїх хотєлок) ціну, а жити там не хоче/не планує, то є два варіанти. Якщо вона коштів не потребує, і має можливість утримувати цей будинок без особливих затрат для себе - нехай чекає клієнта хоч 3 роки. А вдруг якийсь олєнь попадеться. А якщо гроші треба, і вже, то продавець буде змушений вискочити з об"єкту навіть зі збитком для себе, бо гроші треба. Інше питання, наскільки великий буде попандос. Бо спочатку було жалко. Усе...
Навіщо мені продавати квартиру, де я живу, якщо я спеціально збирав гроші та примножував їх на депозиті, щоб минулого місяця придбати-таки нову квартиру? Не бачу взагалі логіки у вищенаведеній фразі. Не плутайте тепле з м"яким.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|