Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1920212223 ... 285>
Повідомлення Додано: Чет 13 вер, 2012 23:30

Nighthawk написав:budivelnik

Не перекручуйте факти. Людина збудувала будинок не тому, що не мала де жити, а для того, щоб мати ще одну додаткову віллу або ж для подальшої продажі. А це трохи різні речі. Навіть якщо сферичний "пан Роман" у вакуумі і хотів там жити, на 200% переконаний, що він точно має квартиру, де живе. Бо безхатченки хатів собівартістю 100к зелені не будують, знаєте лі...

І ще одна штука. Якщо людина побудувала дім для себе, але не може продати його зараз за адекватну (для своїх хотєлок) ціну, а жити там не хоче/не планує, то є два варіанти. Якщо вона коштів не потребує, і має можливість утримувати цей будинок без особливих затрат для себе - нехай чекає клієнта хоч 3 роки. А вдруг якийсь олєнь попадеться. А якщо гроші треба, і вже, то продавець буде змушений вискочити з об"єкту навіть зі збитком для себе, бо гроші треба. Інше питання, наскільки великий буде попандос. Бо спочатку було жалко. Усе...

а - всі десь живуть , тому чому не продали в 2010 в 1,5 рази дешевше і не поклали на депо , якеб перекрило всі нерви і втрати від володіння такої непотрібної і слаболіквідної нерухомості ?

Навіщо мені продавати квартиру, де я живу, якщо я спеціально збирав гроші та примножував їх на депозиті, щоб минулого місяця придбати-таки нову квартиру? Не бачу взагалі логіки у вищенаведеній фразі. Не плутайте тепле з м"яким.

1 Чомусь маса бажаючих купити житло ( але на сьогодні не маючи достатніх для цього коштів) вважає що ті в кого коштів вистарчило вже збудувати житло і виставити його на продаж - мають більше проблем ніж безхатченки , а тому просто зобовязані віддавати вже збудоване напівдаром .
2 Так само , чомусь бажаючі купити житло , розповідають що єдиним правильним рішенням є продаж за пів-ціни , хоча поступати так з своїм житлом вони не хочуть ( бо вони там живуть , а те що 90% виставленого до продажу житла зайнято мешканцями - чомусь до уваги не приймається)

ПС
Тепер по міфічному пану роману.
1 Він зависив свою ціну в 2010 в 1,5 рази ( як мінімум ,а то й в 2 якщо враховувати площу) в порівнянні зі мною
2 Я далекий від того щоб заявляти що мій вплив на РН Рясне-Руська є абсолютним , але сякий-такий вплив в мене є , тому не дивно , що пропозиція цього пана романа опустилась до того рівня який в мене вже є 2 роки
3 Те що його пропозиція опустилась ,а моя не змінилась (+не забуваєм що він не продав в 2010 нічого , а я за 2010-2011 продав 4 квартири загальною площею в 240 м2 + 3гаража в 55 м2) - говорить про те що моя цінова політика була як мінімум адекватнішою ніж політика пана романа.

Висновок
Таким чином , робити висновки про зменшення цін на нерухомість на прикладі неадекватної ціни однієї особи яка не підтверджена жодною продажжю і при цьому відкидати мої продажі ( в яких до речі ціни росли ) - як мінімум не коректно .
Хоча можна зробити якесь полегшення на те що я продавав чудо по класифікації галичанина , чи сарай по класифікації захара :D
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 14:57

budivelnik

1 Чомусь маса бажаючих купити житло ( але на сьогодні не маючи достатніх для цього коштів) вважає що ті в кого коштів вистарчило вже збудувати житло і виставити його на продаж - мають більше проблем ніж безхатченки , а тому просто зобовязані віддавати вже збудоване напівдаром

Це їхні особисті таргани. Як на мене, якщо ти маєш товар, його утримання тобі не в збиток, і ти можеш собі дозволити продавати його довго-то яка проблема? Хозяин-барин.
Але якщо горе-інвестор вклав туди кредитні гроші, а кредит треба повертати ВЖЕ...То вибору менше, правда?

2 Так само , чомусь бажаючі купити житло , розповідають що єдиним правильним рішенням є продаж за пів-ціни , хоча поступати так з своїм житлом вони не хочуть ( бо вони там живуть , а те що 90% виставленого до продажу житла зайнято мешканцями - чомусь до уваги не приймається)

Сорі, давайте не ототожнюйте всіх форумчан з турбіною, ОК? Я про такі маразми ніколи не писав. І житло по факту взяв на первинному ринку.

А ситуацію на нинішньому ринку львівської нерухомості можна охарактеризувати як повний застій. На папері (себто по оголошеннях "Вашмагазину") ціни принципово не змінилися, але і об"єкти практично не розходяться. Купується лише те, де продавець робить суттєвий дисконт, бо, наголошую, йому терміново потрібні гроші. Тобто складається парадоксальна ситуація-ринок ніби є, а ніби і нема ;) Так само, як з долляром по 8,11 ;) Кричати про обвал на основі кількох реальних фактів продажі нерухомості за низькими цінами на фоні повного штилю на ринку житла не варто, але і говорити про стабілізець за практично повної відсутності продаж по заявлених хотєлках ще дурніше.

І щодо пана Романа. Тут дозволю собі ще раз вас процитувати. Дуже показово виходить

1 Він зависив свою ціну в 2010 в 1,5 рази ( як мінімум ,а то й в 2 якщо враховувати площу) в порівнянні зі мною

1 Чомусь маса бажаючих купити житло ( але на сьогодні не маючи достатніх для цього коштів) вважає що ті в кого коштів вистарчило вже збудувати житло і виставити його на продаж - мають більше проблем ніж безхатченки , а тому просто зобовязані віддавати вже збудоване напівдаром

В даній ситуації
а) він там не живе
б) він спекулятивно завищив ціну у 2010 році
в) якби він був достатньо розумним, то зробив би дисконт 30-40% в 2010-му році, точно би продав цей об"єкт, все одно отримав би такий-сякий прибуток і або вклав його в новий об"єкт, або б поставив ці гроші на депо і зараз точно мав би більше грошей, ніж при продажі цього об"єкту по нинішніх цінах.
Що я і хотів сказати у попередньому пості.
Висновок-пан Роман лоханувся, захотівши отримати надто великий прибуток у 2010-му році. Тепер він отримає значно менший-і все із-за власної жадібності :D :D :D Що і треба було довести :D
Nighthawk

Подякував: 89 раз.
Подякували: 397 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 15:17

Nighthawk написав:
І щодо пана Романа.
В даній ситуації
а) він там не живе
в) якби він був достатньо розумним, то зробив би дисконт 30-40% в 2010-му році, точно би продав цей об"єкт, все одно отримав би такий-сякий прибуток і або вклав його в новий об"єкт, або б поставив ці гроші на депо і зараз точно мав би більше грошей, ніж при продажі цього об"єкту по нинішніх цінах.
Висновок-пан Роман лоханувся, захотівши отримати надто великий прибуток у 2010-му році. Тепер він отримає значно менший-і все із-за власної жадібності :D :D :D Що і треба було довести :D

Я почав про пана Романа, тому уточнюю:
За будинок, виставлений на продаж, він просив:
29.04.2011 - 200000 дол
15.08.2011 - 155000 дол
31.03.2012 - 145000 дол
20.05.2012 - 135000 дол
сьогодня - 110000 дол
(Кому цікаво - дам посилання)
Про 2010 нічого не знаю, я й не писав.
Просто для себе зробив висновок: продажна ціна для будинку біля Львова сьогодні = хотєлці кінця 2010 року поділеній на два.
ricardo

Подякував: 333 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 16:26

ricardo написав:
  Nighthawk написав:
І щодо пана Романа.
В даній ситуації
а) він там не живе

Я почав про пана Романа, тому уточнюю:
За будинок, виставлений на продаж, він просив:
29.04.2011 - 200000 дол
15.08.2011 - 155000 дол
31.03.2012 - 145000 дол
20.05.2012 - 135000 дол
сьогодня - 110000 дол
(Кому цікаво - дам посилання)
Про 2010 нічого не знаю, я й не писав.
Просто для себе зробив висновок: продажна ціна для будинку біля Львова сьогодні = хотєлці кінця 2010 року поділеній на два.

Ваш висновок або не вірний , або не вірно сформульований.
Якщо Ви говорите про конкретний будинок пана романа , то тоді Ваш висновк повинен звучати слідуючим чином:
продажна ціна для будинку пана романа біля Львова сьогодні = хотєлці пана романа кінця 2010 року поділеній на два
Якщо ж Ви говорите про весь ринок , то на підставі власних угод , я буду стверджувати інше.
ПС
Ви завжди зможете довести свою правоту , але при цьому у Ваших доказах будут ціни в 1000-2000 доларів в 2010 за м2 , які сьогодні опустились до 500-1000 , але ж це ні про що не говорить , адже в 2009 реальні угоди проводились по 450 , в 2010 по 500 , сьогодні коливаються близько 550 ( якщо говорити про обєкти в 140-200 м2)
Таким чином
Спочатку ви берете найдурнішу хотелку , а потім на підставі того що дурень порозумнішавши в два рази опустив свою хотелку в тих самих 2 рази - заявляєте про обвал ? Але при цьому забуваєте , що навіть опущена в 2 рази хотелка дурня , все одно вища від цін по яким проводять угоди розумні.
На сьогодні це
до 0-10 км від Львова
100 м2 - 650
150 м2 - 550
200 м2 - 500
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 18:09

budivelnik написав:
Ваш висновок або не вірний , або не вірно сформульований.
Якщо Ви говорите про конкретний будинок пана романа , то тоді Ваш висновк повинен звучати слідуючим чином:
продажна ціна для будинку пана романа біля Львова сьогодні = хотєлці пана романа кінця 2010 року поділеній на два
Якщо ж Ви говорите про весь ринок , то на підставі власних угод , я буду стверджувати інше.

Я не моніторю весь ринок і не збираю детальну статистику. Мій висновок стосується десятка-двох заміських будинків, власники яких розумнішають швидше за інших.

budivelnik написав:Спочатку ви берете найдурнішу хотелку , а потім на підставі того що дурень порозумнішавши в два рази опустив свою хотелку в тих самих 2 рази - заявляєте про обвал ?

Ні, це ще не найдурніша хотєлка. Деякі хотєлки навіть нецікаво обговорювати. Наприклад, знижка ціни на будинок 200 м2 зі 210 тис до 180 тис протягом 4 років дає шанс власнику продати цей об’єкт в найближчому майбутньому?
ricardo

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 18:27

Nighthawk написав:

Якщо людина побудувала дім для себе, але не може продати його зараз за адекватну (для своїх хотєлок) ціну, а жити там не хоче/не планує, то є два варіанти. Якщо вона коштів не потребує, і має можливість утримувати цей будинок без особливих затрат для себе - нехай чекає клієнта хоч 3 роки. А вдруг якийсь олєнь попадеться. А якщо гроші треба, і вже, то продавець буде змушений вискочити з об"єкту навіть зі збитком для себе, бо гроші треба. Інше питання, наскільки великий буде попандос. Бо спочатку було жалко. Усе...

В інших великих містах на інтернет-форумах є розділи продажу нерухомості:
http://forum.gorod.dp.ua/forumdisplay.php?f=81 Дніпропетровськ
http://forum.od.ua/forumdisplay.php?f=451 Одеса
http://www.kharkovforum.com/forumdisplay.php?f=116 Харків

Теми без ціни об’єктів видаляються. Люди обговорюють адекватність цін, критикують продавців за "хотєлкі", ганяють звідти ріелторів, і таким чином тримають ринок в тонусі та зрушують його з мертвої точки.
Нічого подібного немає у Львові. Гілка Нерухомість на Львівському форумі є відвертим болотом, де модери затирають будь-які дописи в темі, оголошення від форумчан без ціни нічим не відрізняються від газетних в Авізо | Ваш Магазин.
Те саме твориться на сайтах нерухомості, на яких можна лишати коментарі. Попробуйте написати щось похоже на "Ваша ціна завищена" - вас негайно затруть.
ricardo

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 21:31

Re: Нерухомість у Львові

ricardo написав:Нічого подібного немає у Львові. Гілка Нерухомість на Львівському форумі є відвертим болотом, де модери затирають будь-які дописи в темі, оголошення від форумчан без ціни нічим не відрізняються від газетних в Авізо | Ваш Магазин.

Гілочка про Львів - практично не модерується
Тому хочете викласти свої ціни - будь-ласка.
З іншого боку , якщо Ви вважаєте що викладання відверто смішних оповідань де ціна м2 в заміському будинку падає з 2000 за м2 до 800-1000 за м2 - когось переконає що це обвал - то Ви просто фантазер.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 21:33

Re: Нерухомість у Львові

ricardo написав:Я не моніторю весь ринок і не збираю детальну статистику. Мій висновок стосується десятка-двох заміських будинків, власники яких розумнішають швидше за інших.

А в чому полягає їх розумність ? В тому що вони опустили за 3 роки свої ціни до тих які в мене були два роки тому ?
Так це не розумність , це тупа впертість.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 21:34

budivelnik написав:
  ricardo написав:Нічого подібного немає у Львові. Гілка Нерухомість на Львівському форумі є відвертим болотом, де модери затирають будь-які дописи в темі, оголошення від форумчан без ціни нічим не відрізняються від газетних в Авізо | Ваш Магазин.

Гілочка про Львів - практично не модерується
Тому хочете викласти свої ціни - будь-ласка.
З іншого боку , якщо Ви вважаєте що викладання відверто смішних оповідань де ціна м2 в заміському будинку падає з 2000 за м2 до 800-1000 за м2 - когось переконає що це обвал - то Ви просто фантазер.

Ви про що?
Я про Львівський форум http://forum.lvivport.com/forumdisplay.php?f=94
ricardo

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 21:41

ricardo написав:Ви про що?
Я про Львівський форум http://forum.lvivport.com/forumdisplay.php?f=94

Ссилочка Вами приведена - це не форум , це три оголошення ..... про продаж різного барахла під вивіскою продаж нерухомості.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 1920212223 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему