|
Нерухомість у Львові |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 18 вер, 2012 22:35
galician написав:budivelnik ну воно то так тільки я приводив особняк а у вас "елітні" квартири. І такий нюанс шо будинок в вашій паралелі отих всіх сіл це завжди елітно а от квартира в якої каналізація в септик це не дуже вже і елітно. Також ще додам що ви рахували ціну за метр в особняку в якого є ряд переваг і вту ціну включена ділянка. А ваш продукт це "елітні" квартири в яких немає прямих кутів бо щось там не вписувалось в ділянку і мінімальну площу чогось там. Ну і ділянка як така взагалі відсутня. А машину де тримати в ваших елітних апартаментах? на вулиці? чи треба ще доплатити за гараж?
Ви з одного боку собі щось придумали , а з другого в своїй фантазії мене звинувачуєте. 1 В мене не елітне житло , а бюджетне 2 Те що моє бюджетне коштує 700-750 , повязане з метражем (60-80 м2 ) і я в своїх табличках показував що з зростанням розміру на 20 м2 , ціна в мене зростає на 10000 3 Якщо до мого бюджетного житла розміром в 82 м2 і ціною в 57400 , додати гараж в 20 м2 і ціною 7000 , то середня ціна м2 вийде 631 на м2 Таким чином Суть моїх повідомлень не в порівнянні свого з іншими , а в поясненні механізму ціноутворення на обєкти які знаходяться в практично одному районі з аналогічними параметрами по місцю розташування в привязці до Львова.
-
budivelnik
-
-
- Заблокований
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 18 вер, 2012 23:16
budivelnik А звідки ж табличка на 21 сторінці?? Це вартіть по квартирах бюджетних чи по особняках?
А доречі ви так говорите що додати гараж в ваше бюджетне житло це ніби написати "розумне повідомлення" на форумі. А місце де його додати у Вас є? чи це мають щасливі власники вже думати?
І відповідайте конкретно бо фантазії мої це одне а відсутність ділянок у ваших квартир це друге.
-
galician
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 вер, 2012 23:23
galician написав:budivelnik А звідки ж табличка на 21 сторінці?? Це вартіть по квартирах бюджетних чи по особняках? А доречі ви так говорите що додати гараж в ваше бюджетне житло це ніби написати "розумне повідомлення" на форумі. А місце де його додати у Вас є? чи це мають щасливі власники вже думати? І відповідайте конкретно бо фантазії мої це одне а відсутність ділянок у ваших квартир це друге.
1 На 21 сторінці - це приблизна реальна вартість м2 особняка по відомим мені угодам в 2009-2012 роках в привязці до розміру особняка ( де Ви бачили бюджетну квартирку в 100-200 м2) , стан після будівельників.Додайте вартість ремонту який може в особняку бути ( або не додавайте якщо його не має) 2 Мені не потрібно додавати місця під гараж , в мене на 12 квартир збудовано 7 гаражів на 1 ( цокольному по єврокласифікації ) поверсі Тому , моя порада Якщо навіть Вам щось не подобається - не спішіть свій гнів передавати в ефір через клавіатуру , заспокойтесь . вивчіть питання , в крайньому випадку зверніться з проханням уточнення деталей - а вже потім .... висловлюйте свій на Ваш погляд єдино вірний висновок.
-
budivelnik
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 18 вер, 2012 23:32
budivelnik Це не гнів а як ви говорите вивчаю питання. Ви ж в тому спец а я зовсім ні. І ялише хотів взнати що це за дані. Бо ви так на них опирались а тут виявились що це ваші приблизні дані якими ви оперуєте. А беручи до уваги що ви продаєте економ квартири тому ваші цифри щодо особняків абсолютна не обєктивна інформація. Це логічно в будь-якому аналізі.
Також додам що велика кількість особняків продаються не в такому стані як ваше економ житло тому порівнювати ті метри не логічно не враховуючи що це квартира а це особняк. Також в загальний розрахунок ви забули додати 7 к уо за гараж який значно впливає на вартість вашого метру. Не ображайтесь тут немає нічого особистого чи злості це прості підрахунки.
А щодо порад то потримайте їх при собі - враховуючи ставлення форумчан до вас я мабуть пораду просто проігнорую.
-
galician
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 вер, 2012 23:40
galician написав:а тут виявились що це ваші приблизні дані якими ви оперуєте.
Ви або не вмієте читати , або не хочете зрозуміти прочитане. 1 Це не приблизні ціни , це статистика з відомих мені реальних угод 2 На жаль Ви так і не зрозуміли , що вартість збудованого будинку - це одне , а вартість будинку з ремонтом - це інше , тому в залежності від ремонту ( ландшафтного дизайну ділянки ) , статусу сусідів - ціни можуть бути і іншими . 3 Ще раз пояснюю табличку а - ціна будівництва - розписана наприклад в гілочці яка є в моєму підписі , з цею ціною будівництва можна погоджуватись , можна сперичатись , але це орієнтир від якого можна відштовхуватись б - вартість ділянки колихається в дуже великому діапазоні , але в межах доріг і на відстані до 5 км від Львова + з комунікаціями становлять 1000-3000 доларів за сотку , тому в залежності від ціни за сотку і розміру ділянки - вартість особняка може змінюватись в широкому діапазоні ( як приклад голе будівництво 450 доларів м2+вартість ділянки/кількість м2 будинку= вартість м2 особняка + 50-500 доларів м2 на ремонт+ прибуток ( який може бути навіть мінусовим в деяких випадках)) Тепер хоч зрозуміло звідки ноги ростуть моїх повідомлень ?
-
budivelnik
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 18 вер, 2012 23:47
budivelnik написав:На 21 сторінці - це приблизна реальна вартість м2 особняка по відомим мені угодам
budivelnik написав:Це не приблизні ціни , це статистика з відомих мені реальних угод
Останнє повідомлення далі вже не дочитував навіть....
-
galician
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 вер, 2012 23:52
galician написав: budivelnik написав:На 21 сторінці - це приблизна реальна вартість м2 особняка по відомим мені угодам
budivelnik написав:Це не приблизні ціни , це статистика з відомих мені реальних угод
Останнє повідомлення далі вже не дочитував навіть....
Вас так сильно спантилечило що слово реальні угоди один раз зєднано з словом статистика , а другий раз з словом приблизні ? А Вас не здивувало що в мене все округлено до 50-100 ? І метри і ціни ? Чи Ви фантазер який вважає що в трьох стрічках я в стані описати два-три десятки відомих мені угод з різним ступенем готовності , в різних місцях , з різними конструктивами і форматами?
-
budivelnik
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 19 вер, 2012 00:02
budivelnik Вам реально не набридло отак днями доказувати якусь єрунду? Мені Вас шкода...я погоджуюсь що Ви праві  )) лиш не тратьте життя на форум якийсь. В житті є значно цікавіші справи. Давайте ми Вас на пиво запросимо але про ваші будови, можливості і аналітичні вміння ні слова  )
-
galician
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 19 вер, 2012 00:06
galician написав:budivelnik Вам реально не набридло отак днями доказувати якусь єрунду? Мені Вас шкода...я погоджуюсь що Ви праві  )) лиш не тратьте життя на форум якийсь. В житті є значно цікавіші справи. Давайте ми Вас на пиво запросимо але про ваші будови, можливості і аналітичні вміння ні слова  )
1 Те що для Вас єрунда - для мене частинка мого життя ( і досить суттєва) 2 Пиво не пю , коньяк - без проблем , повірте , що години зо дві-десять будете слухати з відкритим ротом про спорт , армію , жінок, життя ..... Але є велика проблема для Вас. Запросити то Ви зможете , а от чи прийму я запрошеня Чим Ви можете бути для мене цікаві ? Можете в приватну скриньку.
-
budivelnik
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 19 вер, 2012 00:11
budivelnik Це було таке собі риторичне питання  )) а ви все так серйозно сприймаєте  )) Модераторам варто повидаляти цей безтолковий тролінг
-
galician
-
-
-
-
Профіль
-
-
|