І мені.
|
|
![]() Не тільки у Херсоні. У мене друзі в Дніпропетровську та знайомі - у Харкові. Там терміни "ріелтор" та "маклєр" - слова "ругатєльниє" і тому всі стараються находити прямі виходи на власників / покупців. Посередники ні за що не відповідають, нічого не гарантують і ще хочуть за це гроші. ![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіОт тут ціна скаче (вниз):
В минулому році - хотіли 300 тис. Цього літа - 250 тис. Наразі - 200 тис. Навесні може хтось і візьме (за тис 140-150). ![]() ricardo
Трохи площа велика, зараз менші популярні та і немає потреби в 280 метрах. Хіба хтось мріє жити з батьками ![]() А як хто думає, яка собівартість такого будинку. Без врахування ділянки і комунікацій. Цікаво чи ще вигідно будувати самому чи все таки шукати серед готового? ![]() Цього - не скажу. Будинок 220 м2 із городоцької цегли, накритий натуральною черепицею з комунікаціями на ділянці (не заведеними в дім), вікнами, дверями та гаражними воротами, всередині - 0-й цикл і підшитий дах: ~ 52 тис $ - без врахування вартости землі та огорожі. Початок будівництва - кінець 2010 р., доведений до описаного стану на початку 2012 р. Дані взяв у знайомого (сподіваюсь, він не обманює). ![]() Ще один приклад:
В 2011 - було 320000 В цьому році - 300000 В 2010, здається, 400000 -> 350000. ![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіЧи вигідно будувати, чи купувати готове - кожен має вирішувати сам. Якщо маєш багато вільного часу, то можна і самому будувати. Тоді не розкрадуть матеріали, як собі сплануєш площу -так і будеш мати. З іншого боку - купа нервів. На мою думку -ідеальний варіант - купити готове, але у власника, якому терміново потрібні гроші, і він скидує в мінус.
![]()
1 Якщо не має досвіду -то ніякий час не допоможе 2 По крадіжкам матеріалів - частенько ця тема виникає в момент розбіжностей по питанню реального розходу матеріалів до написаного на упаковці . Я думаю кожен , хто пробував добитись розходу матеріалів описанному на упаковці + якість поверхні - знає що завдання це не реальне , тому частенько приходиться вводити коефіцієнт 1,3-1,5-2 . 3 Власника якому терміново потрібні гроші ( в розмірі більше як -10-20% в природі практично не існує ![]()
![]() Враховуючи, що в Солонці (на бічній Коновальця) недавно був проданий ~190 м2 будинок з ремонтом на 10 сот (з червоної цегли) за 160000, то ціна цього непогана, тільки якщо там все гаразд з підводкою комунікацій. Крім того "110 торг" вже означає 100 тис. Та й Олтар завжди завищує ціни власників. Треба дивитись на місці.
|
|