Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 2627282930 ... 285>
Повідомлення Додано: Суб 06 жов, 2012 15:29

Волаюча агітація ріелтора,
"горячий пірожок"
http://www.real-estate.lviv.ua/54536-kv ... a-vul.html
JezJersy

Подякував: 4 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 жов, 2012 16:46

JezJersy написав:Волаюча агітація ріелтора,
"горячий пірожок"
http://www.real-estate.lviv.ua/54536-kv ... a-vul.html

Напівпідвал за купу грошей. На мою думку: не має права бути в житловому фонді.
ricardo

Подякував: 333 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 жов, 2012 17:06

Тре бути добрим бараном, щоб то купити. Та і студенти не дурні. Ті що живуть на квартирах то готові платити і жити в добрих умовах а не в підвалі. Та і не так вже багато треба добавити, щоб купити адекватніше.
Навіть малосімейки десь так коштують в районі наукової.
Не уявляю, хто це купить навіть дешевше.
galician

Подякував: 3 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 жов, 2012 18:10

galician написав:Не уявляю, хто це купить навіть дешевше.

Колись мої друзі купили напівпідвал під майстерню (художники). Затим ледве збули через кілька років, бо вночі пару разів залазили крадії (хоча там крім стільців та табуреток нічого було красти). А уявіть собі житлове приміщення.
ricardo

Подякував: 333 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 жов, 2012 18:42

ghost
т чому на багатьох гілках коли двоє людей дискутують, встряє в дискусію будівельник і далі 3-4 сторінки теми на форумі можна просто видаляти

я спостерігав за перебігом дискусії тут, і чекав чим то все закінчиться. Вірніше не чим, а коли почнеться.

моя історія спілкування із будівельником є досить своєрідна, а тому я хотів подивитись як він себе поведе відносно цілком нормальних людей, котрі його не звинувачують у відвертих махінаціях :mrgreen:

повів так як завжди.

Абсолютно згідний з Вами. Ситуація нагадує, коли в якійсь компанії, яка зібралась випити пива, чи день народження, з'являється МЛМ-продаван, який починає продавати Ейвон, Амвей, Оріфлейм, чи ще щось нікому не потрібне. І є бажання або грубо обірвати розмову, або пошвидше йти. Ми вже всі тут знаємо, що будівельник будує найдешевше, найкраще, і т.д., просто коли це повторюється з сторінки в сторінку, то викликає зворотній ефект.

перші опуси будівельника я прочитав на київській гілці, і все ніяк не міг зрозуміти, чого людина настільки болісно реагує на будь яку критику? ну думає хтось інакше, ну нехай думає собі.
а ні, треба його одразу обізвати люмпеном, студентом прищавим і т.д.

і тут, одного разу з компанією друзів їхав на шашлики, і випадково побачив будову, і одразу зрозумів проблему - а король то голий!!!
тобто, будова є, стіни є, але ніхто у них не живе...

в будівельника була теорія про найуспішніших, до котрих він звісно відносив себе.
так от, цей найуспішнішій власник тисяч м2 нерухомості і декількох (за його словами) магазинів, пересувається на Таврії.
нічого не маю проти, але тут він або не найуспішніший, або палкий фанат вітчизняного автопрому.

і багато інших нестиковок свідчать тільки про те, будівельник брехун.
нічого він нікому не продав, а тому його власна статистика цін не вартує навіть виїденого яйця.
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Нед 07 жов, 2012 19:13

vasul_lviv
Ви такий камінь кинули в город Будівельнка. Зараз він Вам все обоснує як треба.
Хоча я думаю, що всі давно зрозуміли що тут щось не чисто. Бо все написане звучить так суперово але насправді не розкуплене враховуючи дуже привабливу ціну і бідність людей. Значить, щось там не так інакше там би вже було кілька будинків з кривими кутами і без каналізації.
Ви маєте на нього якусь обіду? Бо мені вже й смішно перестало бути з його дописів.

Доречі, а якщо Ви там були то чо не згадали про якість доїзду до будинку?
galician

Подякував: 3 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 жов, 2012 19:23

galician написав:vasul_lviv
Ви такий камінь кинули в город Будівельнка. Зараз він Вам все обоснує як треба.
Хоча я думаю, що всі давно зрозуміли що тут щось не чисто. Бо все написане звучить так суперово але насправді не розкуплене враховуючи дуже привабливу ціну і бідність людей. Значить, щось там не так інакше там би вже було кілька будинків з кривими кутами і без каналізації.
Ви маєте на нього якусь обіду? Бо мені вже й смішно перестало бути з його дописів.

1 На форумі , є представники адміністрації , вони ж розігрівачі публіки , одним з яких є вася-рома.
2 Ці васьо-роми користуючись тим що скоріш за все отримують зарплату за виконаний план по переглядах - висмоктують з пальця різного роду нісенітниці , для підвищення відвідуванності.
3 Боротись з ними важко , хоча на форумі присутні люди які будучи також модераторами цих сторінок не підтримують той примітивний срач які пробують розвести васьо-роми і періодично вичищают все що ті понаписували.

Тому для тих хто хоче сам побачити і зрозуміти що я збудував і що продав , не має нічого найпростішого як приїхати на обєкт і самим переконатись , а не перечитувати примітивні звинувачення прищавого студента.
Доїзд простий
131 маршрутка - до Рясне-Руска , потім 15 хвилин пішки через село
або ранкові і вечірні рейси 131 маршрутки проходять на відстані 100 м від збудованого , фото по яким можна впізнати мій обєкт присутні на моїй персональній гілочці , адреса якої присутня в моєму підписі.

ПС
По моїй інформації , 10-10-2012 , за 100 метрів від мене відбудеться відкриття міжнародного вокзалу , з кульками , фейєрверками і так далі....
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 07 жов, 2012 19:32

vasul_lviv
Були задані питання (деякі зокрема і мною) - на які були отримані конкрентні відповіді. Так пан Будівельник займається рекламою власного товару, це не дивно і навіть заслуговує на шану. Що він там продав і до якого соціяльного прошарку себе відносить - всім байдуже, люди мають власні турботи, щоб тим перейматися. Що форумчани пишуть, коли на особистоті переходять - я не читаю, бо конструктиву нуль, а теорії такі пропливають, що ой-йо-йой..
Тож пане Василлю - навіщо цей тролінг?
mju

Подякував: 210 раз.
Подякували: 491 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 жов, 2012 21:08

galician

1. терпіти не можу брехунів. ну і в нас із будьою (відповідь на "вася-рома" :P ) давня розмова. детальніше тут Будівельник - докази та факти
2. навіть фото викладав. доїзд там ще той, через колію,по розритому болоті метрів 400-500.

може виключно геометрично там і є 100 м. до дороги, але це хіба кіньми. це так само як будіне "12 км до центру міста - 15 хв."...
хотів би я почути від мешканця Рясного про ці 15 хв. :mrgreen:
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Нед 07 жов, 2012 21:12

mju

Тож пане Василлю - навіщо цей тролінг?

це вже стало справою принципу.

стосовно соціального статусу, то навряд чи у Вас викличе довіру лікар із брудними нігтями чи банкір у зношеному взутті.
так само і будівельник, котрий кожного другого називає студентом і люмпеном, визиває гомеричний сміх коли сам їде на таврії.
думаю Ви мене зрозуміли.
vasul_lviv

#<1 ... 2627282930 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Бетон, Google Adsense [Bot] і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми