Вася - будь-який нотаріус м Львова, ти ж все одно не прийдеш , то навіщо питаєш ?
|
|
![]() прийдеш - не прийдеш....бла-бла-бла. а спочатку був твій нотаріус, тепер будь-який. як завжди, купа тексту, "0" конкретики. для повноти квартири залишилось назвати мене прищавим студентом, і дальше провокувати на особисті образити, потім поскаржитись адмінам (до котрих ти і мене зарахував), і плавно забути про невигідну для себе розмову та про те,що я 6 раз тебе "покормив". такщо, строітєль віртуальних будинків і табличок, давай дасвіданья!
![]() В чому полягає ризик купівлі купівлі житла в дачному масиві і які реалії газифікації території? ![]() 1 Де Ви знайшли рекламу ? 2 Якщо Ви задавали питання - то Ви хотіли отримати відповідь двірника-алканавта чи спеціаліста широкого профілю васі-лв? Чи все таки хотіли б почути інформацію від людей які професійно займаються тією справою , інформація по якій Вас цікавить. З іншого боку - якщо людина фахівець - то вона зобовязана безкоштовно розповідати все що знає , чи вправи вимагати за свої знання - оплати ? Я вважаю що вправі , так само я вважаю що заплативши 500 грн і отримавши конкретну консультацію яка може показати що вартість будинку не 83 000 , а 83000+ 20000 - оправданий ризик. 3 Я подаю не інформацію з неба , а приблизні цифри , які мені відомі , тим більше що і в 2008 і в 2012 я займався( буду займатись) газифікацією будинку в Рясні-Руській. Тому в мене є 100% точна інформація по підключенню від газогону середнього тиску і влаштування регулятора який середній перетворює в низький з подальшою розводкою труб по будинку. 4 Сказати точно , скільки може коштувати газифікація споруди яка знаходиться по приведеній Вами ссилці я не можу по слідуючим причинам а - не відомо найближча точка розташування газогону високого чи середнього тиску б - не відома потужність ( яка розраховується виходячи з кількості будинків/населення) які будуть користуватись газом.
![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіЦе підключення для одного будинку? Навряд. На фото видно, що район забудований відповідно сума розділеться і автоматично 20 000 стає в меншу суму. Ризик стає фактично відсутнім. ![]() Для того і написав
1 Проект підключення + роботи по підключенню , при умові що Ви тягнете не більше 100 м газогону - коштують 3000-4000 доларів 2 Так як газу там не має і я думаю що найближча точка до якої можна підєднатись знаходиться як мінімум за 1-3 км від кооперативу , то вартість проекту на весь кооператив + вартість протягування цих 1-3 км ляже на плечі тих кому це найбільше потрібно . З власного досвіду знаю що таких буде 1-3 особи . Таким чином , для отримання газу комусь спочатку потрібно буде заплатити , а потім на протязі 5-10 років повертати ним заплачене шляхом продажу права на підключення , але гарантій що через рік буде прийнятий якись закон , згідно з яким це робити не можна буде - ніхто не дасть . Тому Ви маєте право а - заплатити 20000( чи скільки там вийде конкретніше) за газифікацію району і мріяти про повернення витрачених коштів б - заплатити і не мріяти. Саме за це. але в деталях і з ссилками на закони/підводні камені - Вам змоглиб розповісти конкретніше. ПС Але після Ваших заявок - думаю що звертатись до мене з проханням якось конкретніше це розяснити ( навіть за гроші) - Вам буде некомфортно.
![]() судячи по оголошеннях у ВМ, середня ціна на 2 к. хрущівки наближається до 35 тис.
причому оголошень явно не 1-2, і серед них є реальні. хто що з цього приводу думає?
|
|