|
Нерухомість у Львові |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 21 бер, 2010 21:43
budivelnik
Дякую, обов'язково ознайомлюсь з Вашими розрахунками!
Але Ви не дали відповідь на моє питання:
Будь-ласка, надайте Ваші обгрунтування щодо того що ціни не будуть падати, а будуть навіть рости!?
P.S. Я не будівельник, але й маю досить інформації не з ЗМІ, а від забудовників і їх працівників. Крім того можу порівнювати з тим що я бачив в Берліні і в Польщі (будівництво та пропозицію) та вмію порівнювати та аналізувати інформацію.
P.P.S. Переглянув швиденько Ваші розрахунки, висновок - вони багато де "накручені", закладено надмірні ризики ("скриті" витрати - це що? хабарі?) а деякі розрахунки просто містять математичні помилки... а фраза "Кінцева цифра в мене все одно вийде однаковою" - говорить про те що Ви собі все одно придумаєте в будь-якому випадку підстави на те щоб заробити побільше...
P.P.P.S. Але деякі Ваші пости мені місцями сподобались 
-
develvic
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 21 бер, 2010 23:28
а фраза "Кінцева цифра в мене все одно вийде однаковою" - говорить про те що Ви собі все одно придумаєте в будь-якому випадку підстави на те щоб заробити побільше...
1 Ціна не визначається моєю собівартістю , ціна визначається тими коштами які згоден заплатити і платить покупець . Ціна угода по якій не відбулась до реальних цін відношення не має
2 Різниця між собівартістю і кінцевою ціною визначає прибутковість яка в свою чергу визначає наскільки вигідно займатись данним видом бізнесу
3 Вже десь писав , що ціноутворення будь-якого товару в Україні можна описати приблизно слідуючою формулою ,
в кінцевій ціні на товар :
25 % - матеріали
20% - заробітна плата
15 % - податки
15 % прибуток ( не менше ніж величина інфляції )
25 % - специфічні складові які не фахівцю пояснити дуже складно ( не обовязково це хабарі , для будівництва приблизно половина з цієї суми -це вартість грошей )
Спробуйте перевірити у своїй галузі , з якоюсь точністю отримаєте приблизно ті ж цифри 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 14 кві, 2010 14:51
budivelnik написав:3-кімнатна 82 кв м , голі стіни ---------55 000 -йдуть активні перегляди
дайте вгадаю... Рясне-2? новобудова, будівництво на рівні фундаменту? Може вулиця Новознесенська?
Реально зараз ціни складають
- на первинному ринку 800-1000 у.е (це в середньому, не беру до уваги елітні будиночки та відверто погані райони).
- на вторинному ринку від 950у.е.
Зараз ситуація приблизно така - люди дійсно не мають грошей щоб купляти квартири, тому здійснюється в основному обмін житла. Тому дорожчає хороше житло, оскільки на нього є попит - а вартість хрущівок (чи іншого поганого житла) в поганих районах не залишається незмінною.
-
Kropa
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 кві, 2010 15:11
дайте вгадаю... Рясне-2? новобудова, будівництво на рівні фундаменту? Може вулиця Новознесенська?
1 Навіщо вгадувати якщо опис я Вам відправив на скриньку .
2 Як бачите мої 650 - практично первинний ринок , так що спішіть , а на рахунок поганих районів , так той хто виріс в Рясне , навряд чи захоче їхати на Сихів і навпаки 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 14 кві, 2010 21:48
Новознесенська хіба не Підзамче?
-
ricardo
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 кві, 2010 10:36
Я в жодному разі не хотів "образити" якийсь район, звичайно для кожного найкращий той район, в якому він виріс. Але завжди були дорожчі та дешевші райони. Пан будівельник взагалі пропонує в передмісті, тому порівнювати ціни як на мене некоректно.
-
Kropa
-
-
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 кві, 2010 11:03
А я запропоную у Львові 2 об’єкти комерційної нерухомості.
Якщо є бажаючи придбати 1078 метрів на Стрійській - звертайтесь! Перший-другий поверх.
Другий об’єкт на Мельничука - окремо розташований будинок(нежитловий) площею 530 квадратів.
Послуги агентів в разі успішного продажу оплачуються, навіть за умови продажу без агенства.
тел. 050-464-63-40
-
WASH
-
-
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 кві, 2010 19:38
скiльки коштуэ м2 в новобудовах 1-кiмнатна (35-40 м2) в середньому???
Дякую за вiдповiдi
-
JezJersy
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 кві, 2010 19:44
Пан будівельник взагалі пропонує в передмісті, тому порівнювати ціни як на мене некоректно.
Порівняти можна що хочеш , з чим хочеш , якщо мати чітке уявлення що хочеш .
Рясна-Руська - знаходиться на відстані 2 км від Рясне -2 і наприклад 12 км від Оперного , той самий Сихів - від оперного знаходиться на пару км далі , при цьому ціна що на Сихові , що в Рясне-2 на 25-30% - вищі від моїх . Питання на засипку
Чи вартує на квартирі в 80 кв м переплачувати 15 000 доларів тільки тому що де -юре вона знаходиться в місті 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 15 кві, 2010 19:54
вiд опери до кiнця Сихова 8.5 км
Якi цiни в новобудовах на 1-но кiм, пане , будiвельнику?
-
JezJersy
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
|