|
|
![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіЩось мені теж здається підозрілим синхронна поява двох "чужинців" на львівському форумі. наваляли 7 сторінок, ні про що.
![]() Що саме підозріло? ![]() ![]() ![]() Збираюся придбати квартиру....не хочу мати справ з ріелторами.І не хочу переплачувати...Може хтось з власників відгукнеться.
![]()
![]() Не у вас, так у киунки, яка різниця... Тільки недалекі люди можуть бахвалитися на форумі своїми віртуальними доходами і золотим дощем відсотків. Тут нікого не гребе, скільки в тебе в заначці грошей-гривня, тисяча чи мільйон. Гроші люблять тишину. А найбільше просторікують про свої віртуальні мільйони ті люди, у яких за душею ні копійки нема.
Особливо коли вони існують лише в вашій багатій уяві, правда? ![]()
Ви це скажіть екс-власнику ЕРДЕ банку, от нехай він вам із СІЗО і дасть грунтовну відповідь, хдє дєньгі, Зін ![]() ![]() ![]() Наївно думати, що маючи хх тисяч у.о. в банОку, можна за помахом чарівної палички купити квартиру своєї мрії. У мене це зайняло не один місяць. А якщо в активах усього нічого, але амбіцій повно, то велике прохання не вихлюпувати їх на форумі. Бо флудерство і вміння заробляти гроші-речі несумісні, хе-хе. ![]() -
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Нед 02 гру, 2012 11:56, всього редагувалось 1 раз.
![]() Nighthawk Ви написали "Тільки недалекі люди можуть бахвалитися на форумі своїми віртуальними доходами і золотим дощем відсотків"
Абсолютно згідний з Вами. Я коли свої питання на форумі НАДРА-банку вирішував, в нас там місцевий дурник був - Дімасік. Він вічно хвалився своїми МЕГА- прОцентами, флудив, офтопив тощо. Адміни його щодня банили, але він під подібними ніками знов з'являвся. Так що "нам своє робить" (С)Іван Франко. ![]() А хтось може конкретніше розказати про не дуже репутацію Ріел груп, а то вони будують об'єкти в досить не поганих місцях. Тут люди пишуть що і за дешевше не хочуть в них брати. Чому?
![]() Edinjimmy Про репутацію нічого не буду казати, але добудовують вони після збанкрутілого "Комфортбуду". Тому там може бути в підсумку по два власника на квартиру. Плюс на попередніх сторінках цієї гілки хтось писав, що вони якийсь хитрий договір підсовують, і є не забудовником, а посередником. Є можливість - почитайте. Мені тоді цієї інформації вистачило, щоб раз і назавжди викреслити їх з пам'яті.
![]() Теж раніше цікавився що то буде з того будівництва на Князя Святослава.
Пригадую, мали завершити десь от чи не в 2013 році але робота там азвмерла літом. Тобто утеплили і так стояло. В четвер мені здається там рухався кран. Ну і власне про договір. Він поганий. ДЕсь в інтернеті був блог присвячений тому питанню. Думаю не важко знайти але не бачу смислу лізти на проблеми. ![]() galician
Якщо коротко про договір з Ріелом, то насправді там пропонують укласти попередній договір купівлі з якоюсь жіночкою, яка нібито є учасником фонду фінансування будівництва, і яка нібито зобовязується до певного терміну отримати всі необхідні документи на майбутню квартиру і продати її вам, тобто укласти договір купівлі-продажу. Причому сам Ріел виступає просто посередником між вами і цією жіночкою і ніякої відповідальності не несе. Також незрозуміло чому в самому договорі вказано що ви вносите завдаток в розмірі ХХ і зобовязуєтесь оплатити квартиру повністю при підписанні договору купівлі-продажу (тобто коли квартира реально збудована і стає вашою), а насправді дівчата з Ріелу кажуть що викупити повністю треба чуть не до кінця поточного місяця (для випадку з Кн. Святослава, то що будується) або макс. за пів року (для того що в другій черзі будівництва) - як це корелює з самим договором незрозуміло. Ну і нарешті найцікавіше - як завжди форсмажор - продавець (ця жіночка з якою укладається попередній договір) не несуть ніякої відповідальності за терміни і інші умови у випадк форсмажору, в який як завжди включені всі події які стаються і на які сторони договору не мають ніякого впливу. Так як ні замовник будівництва, ні забудовник, ні банк який виступає гарантом фонду фінансування будівництва не є сторонами договору, а ті хто є не мають ніякого впливу на хід будівництва (ви, жіночка в якої можливо є тільки договір участі в ФФБ, а можливо і нема, і фірма Ріел яка є посередником і відповідає тільки за перевірку реквізитів сторін договору) то будьякі затримки з термінами, з самим будівництвом і т.д. є форсмажором. У випадку затримки здачі чи взагалі заморозки ви залишаєтесь без грошей і квартири і ніякий суд вам не поможе так як по договору це чистий форсмажор. І ще одне незрозуміло... Наскільки я знаю нотаріуси при укладанні попереднього договору купівлі-продажу зобовязані перевіряти правовстановлюючі документи на майно яке буде продане. Як нотаріус може завіряти такі договори від Ріелу, якщо в сторони яка зобовязується продати квартиру ніяких документів нема і не може бути, бо самої квартири ще нема. Та і в самому договорі прописано що ця жіночка зобовязується до певної дати отримати ці документи і тільки після того здійснити продажу... З таким же успіхом можна укласти договір з кимось що ви зобовязуєтесь до 2020 року придбати Олеський замок і перепродати цій людині, а потім в 2020 році списати все на форсмажор.
|
|