ghost
Дуже дякую за вичерпну відповідь! Роздрукую і покажу своєму знайомому, який вже готовий по 750 у.йо. бігти купляти на Святослава
|
|
![]() ostrig
Нема за що. Ваш знайомий напевно прийшовши туди і прочитавши цей договір сам би зрозумів є що багато незрозумілості і підводних каменів... Хоча як не дивно люди купляють квартири і по таких договорах. Може комусь не шкода своїх грошей і може ризикнути - не знаю. Але як на мене то у випадку Ріела ризики є, я б не ризикував. З другого боку, в ідеальному варіанті коли все буде в шоколаді, не буде ніяких колапсів і т.д. і будинок всетаки збудується, ті хто купили виграють і будуть з мене сміятися. тут все залежить хто і наскільки ризиковий ![]() ![]()
так не факт, що договір нотаріально буде посвідчуватись. в Будімексі попередній договір взагалі пропонували в простій письмовій формі підписувати в 2008 році. в мене товариш підрядником працював у будинках Ріел, що на вул. Окружна, так я від нього багато "нового" дізнався про якість робіт.
![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіДодам свої 5 копійок. В соц мережах фото знайомого пропливало.. Папка називалась - "Як будує Рієл". Відверто кажучи я не дуже розібрався, що там моєму знайомому не сподобалось (я не профі, і на не дуже якісних фото 0 цикл не відрізню від справжньої халтури), але осад залишився. Тож остерігаюсь.
Крім того, їх будинок на Окружній, мені цікаво хто там купує? Житло між жд колією і двохсмуговою трасою. ![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіРизики завжди є. Я своє "відризикував" майже 2 роки, коли з надра-банку депозит витягував. Попав десь в 5% (а якщо рахуувати невиплачені відсотки, то більше). Тому ризикувати ще й з Ріелом - точно не буду. Краще переплачу вже 10% , коли будинок здадуть.
І якби в них серйозна контора була -зараз би тролів їхніх набігло на цей форум, і заговорили б тему. А в них навіть до цього руки не доходять. Значить прорахували, що лохів по Львову і так вистачить. ![]() mju Ви написали "Крім того, їх будинок на Окружній, мені цікаво хто там купує? Житло між жд колією і двохсмуговою трасою"
Задавався аналогічним питанням - там же і розв'язка на Кульпарківську, і товарняки йдуть що півгодини, і вигляд на промзону. Напевне, ділянка дешева була. ![]() Re: Нерухомість у Львовідуже гарний будинок бачу будує інтегралбуд на мучна 16, але ціна на бігборді від 9700 гр. вказана. хтось володіє інформацією про цей обєкт? район гарний . а веб сайт в них бідненький, інфо по мінімум
![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіПрозвонив кілька новобудов, + пройшовся по них. На місці одної з них стоїть старий 3 поверховий будинок. В буд компанії сказали, вони його знесуть, укріплять фундамент і збудують там багатоповерхівку.
Хтось стикався з таким? І наскільки такий фундамент безпечний? ![]() Мене цікавить чи варто взагалі цей об'єкт розглядати. В будівельній компанії мені про цей факт не сказали. Скільки добудованих будинків вже стоїть на таких фундаментах? Я взагалі то хочу знати - чи є це суттєвим фактом.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|