вiд опери до кiнця Сихова 8.5 км
Спеціально завтра перевірю , єдине кінець це де

Якi цiни в новобудовах на 1-но кiм, пане , будiвельнику?
Нормальна в місті 40 кв м -від 45 000 ( якщо пощастить )
|
|
![]()
Спеціально завтра перевірю , єдине кінець це де ![]() ![]() ![]() ![]()
Нормальна в місті 40 кв м -від 45 000 ( якщо пощастить )
![]()
Переплачується не за те, що вона де юре в місті, а переплачується за зручність та інфраструктуру. Скільки маршруток іде в рясну руську, а скільки в сихів? а наявність шкіл, садочків, супермаркетів та іншого тут не до порівняння. ![]()
В середньому 1000-1100/кв. м.за вже зданий, або готовий-майже-зданий, на ті які будуються орієнтовна вартість 850-950. Правда все залежить від району. До речі відновлено будівництво в районі "пасічний", там вартість від 6500 грн - 825 у.е. ![]() Земельні ділянкиШановні, а які ваші думки з приводу цін на землю в найближчому майбутньому в Брюховичах/Cокільниках/Cолонці і так далі. Думаю ціни на землю привязані до цін на квартири частково.
Буду вдячний за відповіді.
![]() Re: Земельні ділянки
Як на мене то вартість землі в передмісті дуже сильно залежить від розташування і якості ділянки (форма, розмір, комунікації і т.д.). Суттєво впала в ціні малоліквідна земля - можна знайти ділянки за 2-3 тис/сот. А хороші длянки залишились майже в тій же ціні, впали тільки дуже незначно і зараз вже знову почали рости. Як на мене малоліквідна земля буде ще десь до кінця 2010 - початку 2011 залишатись в тій же вартості (якщо звичайно маклери штучно не піднімуть ажіотаж), далі незначний ріст, а хороші ділянки будуть поступово рости в ціні, і я думаю до середини 2011 досягнуть цін 2008 року. Що стосується квартир - зараз вже відчувається певна гарячка в маклерів, вони знову себе відчули богами, бо квартири почали дещо дорожчати. Знову повернулась розмова 2006-2008 роуків типу "буріть, завтра буде дорожче". Ріст дійсно спостерігається, але росте в основному хороше житло - чешки, житло в австрійських будинках. Писи я не маклер, не експерт - пересічний покупець львівської нерухомості - всі ці висновки тільки на основі моніторингу цін, спілкування з маклерами, будівельними фірмами. ![]() JezJersy
Ні, я не пайовик на пасічній, взагалі то ніколи старався не влазити в такого роду ризикові проекти. Так там дійсно була якась незрозуміла ситуація - ціни підвищували, всупереч ринковій ситуації - фактично витягували всі соки з пайовиків. Потім була розмова, що добудують тільки один будинок і все, а інфраструктуру (садочок, супермаркет і т.д.) розвивати не будуть, бо не вигідно. Зараз ніби знову йде будівництво, може бабло повернулось? Може є тут на форумі хтось з інсайдерів, може щось підкаже. Якна мене проект хороший і дуже амбітний, тільки потрібно цей проект робити кільком фірмам - площі там достатньо, грошей вистачить всім. А так галнафтогаз зажерся і чуть було не вдавився, якби не поспіла допомога у вигляді свіжого кешу. Але в будь-якому випадку, так виглядає, що раніше ніж через років 7-10 цей район не стане комфортним для проживання, тому напевно хіба вкладати гроші як інвестиції, чи планувати житло для дітей. Хто читав договір по пасічній - умови дуже кабальні - якщо інвестор протермінував оплату, то там до нього і санкції і т.д., а забудовник фактично жодної відповідальності не несе. І найголовніше - якщо почав інвестувати, то забрати звідти гроші нереально, або втрати при цьому сягають практично 50% від інвестованих грошей. І при всіх цих ризиках ціни практично на рівні середньольвівських. ![]() Добрий день , форумчани ! Цікавить нерухомість Львова більше первинний ринок . Хочу почути думку львіваян , так як сама не зі львова . Які "реальні " тобто не проблемні будівельні компанії у вас в місті ? Може хто мав з ними справи відгукніться ? В неті мало інфи на форумах на цю тему , або застаріла .Перечитала гілку ,є тут раціональні думки . Що порадите ?
|
|