Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 45678 ... 285>
Повідомлення Додано: Чет 15 кві, 2010 20:24

вiд опери до кiнця Сихова 8.5 км

Спеціально завтра перевірю , єдине кінець це де :?: Давидів :?: Санта-барбара :?: Шувар :?:
Якi цiни в новобудовах на 1-но кiм, пане , будiвельнику?

Нормальна в місті 40 кв м -від 45 000 ( якщо пощастить )
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 15 кві, 2010 21:02

iдьте через Новий Львiв на пряму на Санту ))
JezJersy

Подякував: 4 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 кві, 2010 12:45

budivelnik написав:
Пан будівельник взагалі пропонує в передмісті, тому порівнювати ціни як на мене некоректно.

Порівняти можна що хочеш , з чим хочеш , якщо мати чітке уявлення що хочеш .
Рясна-Руська - знаходиться на відстані 2 км від Рясне -2 і наприклад 12 км від Оперного , той самий Сихів - від оперного знаходиться на пару км далі , при цьому ціна що на Сихові , що в Рясне-2 на 25-30% - вищі від моїх . Питання на засипку
Чи вартує на квартирі в 80 кв м переплачувати 15 000 доларів тільки тому що де -юре вона знаходиться в місті :?:

Переплачується не за те, що вона де юре в місті, а переплачується за зручність та інфраструктуру. Скільки маршруток іде в рясну руську, а скільки в сихів? а наявність шкіл, садочків, супермаркетів та іншого тут не до порівняння.
Kropa

Подякував: 0 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 кві, 2010 12:50

JezJersy написав:вiд опери до кiнця Сихова 8.5 км

Якi цiни в новобудовах на 1-но кiм, пане , будiвельнику?

В середньому 1000-1100/кв. м.за вже зданий, або готовий-майже-зданий, на ті які будуються орієнтовна вартість 850-950. Правда все залежить від району.
До речі відновлено будівництво в районі "пасічний", там вартість від 6500 грн - 825 у.е.
Kropa

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 кві, 2010 21:29

...ще оперативно будуэться (за 2 роки 1 зданий) 7400 грн Вернадського-Скрипника - (до нового стадiону 2км полем:) :), в майбутньому забудують)

Як на мене (можливо бо там живу:), на Сиховi вiдмiнний транспортний звязок, хороша iнфраструктура...
JezJersy

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 кві, 2010 22:26

Ви часом пайовик на пасiчнiй?
Випадково попав на якийсь типу форум по "пасiчнiй"...з кiнця 2008 року до середини 2009 вiд замовника нi слуху, нi духу про причини зупинки будiвництва та ситуацiю, тобто вiдношення до клiэнтiв нiкчемне....
JezJersy

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 кві, 2010 23:24

Земельні ділянки

Шановні, а які ваші думки з приводу цін на землю в найближчому майбутньому в Брюховичах/Cокільниках/Cолонці і так далі. Думаю ціни на землю привязані до цін на квартири частково.

Буду вдячний за відповіді.
harry123

Повідомлення Додано: Пон 26 кві, 2010 10:38

Re: Земельні ділянки

harry123 написав:Шановні, а які ваші думки з приводу цін на землю в найближчому майбутньому в Брюховичах/Cокільниках/Cолонці і так далі. Думаю ціни на землю привязані до цін на квартири частково.

Буду вдячний за відповіді.

Як на мене то вартість землі в передмісті дуже сильно залежить від розташування і якості ділянки (форма, розмір, комунікації і т.д.). Суттєво впала в ціні малоліквідна земля - можна знайти ділянки за 2-3 тис/сот. А хороші длянки залишились майже в тій же ціні, впали тільки дуже незначно і зараз вже знову почали рости. Як на мене малоліквідна земля буде ще десь до кінця 2010 - початку 2011 залишатись в тій же вартості (якщо звичайно маклери штучно не піднімуть ажіотаж), далі незначний ріст, а хороші ділянки будуть поступово рости в ціні, і я думаю до середини 2011 досягнуть цін 2008 року.

Що стосується квартир - зараз вже відчувається певна гарячка в маклерів, вони знову себе відчули богами, бо квартири почали дещо дорожчати. Знову повернулась розмова 2006-2008 роуків типу "буріть, завтра буде дорожче". Ріст дійсно спостерігається, але росте в основному хороше житло - чешки, житло в австрійських будинках.

Писи я не маклер, не експерт - пересічний покупець львівської нерухомості - всі ці висновки тільки на основі моніторингу цін, спілкування з маклерами, будівельними фірмами.
Kropa

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 кві, 2010 10:53

JezJersy

Ні, я не пайовик на пасічній, взагалі то ніколи старався не влазити в такого роду ризикові проекти. Так там дійсно була якась незрозуміла ситуація - ціни підвищували, всупереч ринковій ситуації - фактично витягували всі соки з пайовиків. Потім була розмова, що добудують тільки один будинок і все, а інфраструктуру (садочок, супермаркет і т.д.) розвивати не будуть, бо не вигідно. Зараз ніби знову йде будівництво, може бабло повернулось?
Може є тут на форумі хтось з інсайдерів, може щось підкаже.

Якна мене проект хороший і дуже амбітний, тільки потрібно цей проект робити кільком фірмам - площі там достатньо, грошей вистачить всім. А так галнафтогаз зажерся і чуть було не вдавився, якби не поспіла допомога у вигляді свіжого кешу. Але в будь-якому випадку, так виглядає, що раніше ніж через років 7-10 цей район не стане комфортним для проживання, тому напевно хіба вкладати гроші як інвестиції, чи планувати житло для дітей.

Хто читав договір по пасічній - умови дуже кабальні - якщо інвестор протермінував оплату, то там до нього і санкції і т.д., а забудовник фактично жодної відповідальності не несе. І найголовніше - якщо почав інвестувати, то забрати звідти гроші нереально, або втрати при цьому сягають практично 50% від інвестованих грошей. І при всіх цих ризиках ціни практично на рівні середньольвівських.
Kropa

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 кві, 2010 17:36

Добрий день , форумчани ! Цікавить нерухомість Львова більше первинний ринок . Хочу почути думку львіваян , так як сама не зі львова . Які "реальні " тобто не проблемні будівельні компанії у вас в місті ? Може хто мав з ними справи відгукніться ? В неті мало інфи на форумах на цю тему , або застаріла .Перечитала гілку ,є тут раціональні думки . Що порадите ?
Fox

#<1 ... 45678 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє