|
|
![]() Ще цікавить питання де краще жити у Львові . Хотілось не "мурашник ", де будинок на будинку , що немає ні дитячих майданчиків , ні парків .Ви знаєте своє місто , де би ви хотіли жити ?
![]() Це риторичне питання - тут все чітко відображають ціни - вищі ціни кращий район. Потрібно визначитись - що більш важливіше - район чи площа квартири. А ще простіше маючи певну суму, за яку ви готові купити квартиру проаналізувати що можна за неї купити в різних районах, а тоді вже вибирати. Є наприклад райони де в основному будинки особнякового типу, але я б не хотів там жити - наприклад район Новознесенської.
Ще також залежить, яка обстановка вам потрібна - наприклад молодій сім"ї з дітьми більш підійде район з високими багатоквартирними будинками, оскільки зазвичай в таких районах добре розвинута інфраструктура - транспорт, дит.садочки, школи, супермаркети і т.д. (звичайно це моє ІМХО). ![]() Добрий день! У своїй відповіді Ви згадали про ФФБ........ Підкажіть будь ласка на скільки це ризиковано і чи чули якусь інформацію про Фінансову компанію Енергія-інвест (через неї раніше фінансувалося будівництво Будінвестом, а зараз Львівцентробудом). Дякую!
![]() Взагалі то будь-яке інвестування в житло, без різниці чи це ФФБ чи інші схеми є ризиковим. ФФБ вимагають наявність юридичної особи, яка має фінансові види діяльності, які при тому ж ліцензуються. Такі компанії не створиш за один день. Тому так виглядає що ФФБ це найбільш надійний, з точки зору банального кидалова, тип інвестування в житло. В реалії, все залежить від реального інвестора - оскільки зазвичай всі такого роду інвестиційні юридичні особи створюють при великих будівельних компаніях. Інвестиційна компанія зазвичай це просто юридична оболочка необхідна для здійснення необхідних для закону процедур.
Стосовно вказаної Енергія-інвест нічого не скажу бо не мав з ними справи - але все ж таки, я б більше звертав увагу на будівельну компанію, тому що реально все залежить від неї. А компаній Будінвест та центробуд - це дуже споріднені компанії, швидше за все зі спільними власниками, вони навіть знаходяться за однією адресою, і швидше за все Енергія-інвест має тих же власників що і Будінвест та Центробуд. Будінвест та центробуд мають непогану репутацію - Будінвест будує зазвичай дороге житло та офіси, працює досить давно. Центробуд - зазвичай недороге соціальне житло. ![]() budivelnik
Доброго дня пане Будівельник. Цікавить ваш варіант: 3-х кімнатна в Руській - Рясній. Якщо ще актуально - буду вдячна за детальнішу інформацію на скриньку або в приват. Дякую .
![]() ЗДАМ КВАРТИРУ У ЛЬВОВІЗдам 2к хрущовку на В.Великого
1500грн+лічильники пишіть в приват
![]() Эти цена на малоэтажку будет минимальной .1.Вартість спорудження 1 м2 будинку «під ключ» включаючи вмонтовані меблі, побутову техніку, обладнання не перевищує 2,5 середньомісячних заробітних плат по регіонам:
до 680$/м2 2. Терміни будівництва «під ключ» не мають перевищувати: 100 робочих днів. 3. Терміни довговічності експлуатації будинку складають не менше: 100 років. 4. Усереднена середньорічна вартість комунальних платежів для сім’ї до 4 осіб не має перевищувати: 2,5 грн/м2/місяць включаючи: - газопостачання для обігріву, гарячого водопостачання, кухонних потреб; - холодне водопостачання; - електропостачання, в т.ч. для кондиціювання. 5. Збереження принципів здорового житла: - антирадоновий захист будинку; - рекуперація проточно-витяжної вентиляції будинку; - забезпечення постійного температурного режиму: 22-24°С протягом року; - мінімізація застосування бетону та металевих конструкцій, шкідливих для здоров’я людей. Ціна будинку включає: А. розробку проектної документації будинку на конкретну земельну ділянку; Б. виконання будівельних, інженерних та оздоблювальних робіт; В. вартість будівельних матеріалів, меблів та вмонтованої побутової техніки;
![]()
Шукаю зараз 1-к квартиру купити, розраховую до 30000 у.о. Почав тільки на цьому тижні шукати, дивився поки що 2 квартири: одна в особняку 40м2 частково ремонт, джакузі, але в будинку ніхто не живе і водою довший час заливало, то там сиро як в печері ))) просять 35000 у.о. інша убіта наглухо (певно була наркоманська хаза) 25000 у.о. за 30м2. Ні один варіант мені не підходить, далі в пошуках. ![]()
Розшифруйте мені чим бетон який складається з піску +щебню-цементу-води - є шкідливий для людини А також поясніть як присутність наприклад арматури в будинку робить його шкідливим .
На мою думку шансів знайти нормальне житло за такі гроші у Вас практично 0 . Але якщо знайдете , обовязково скиньте де і що знайшли , буде цікаво всім .
|
|