Ferlakur написав:bankir написав:Стаття 232. Розголошення комерційної або банківської таємниці
Умисне розголошення комерційної або банківської таємниці без згоди її власника особою, якій ця таємниця відома у зв'язку з професійною або службовою діяльністю, якщо воно вчинене з корисливих чи інших особистих мотивів і завдало істотної шкоди суб'єкту господарської діяльності, -
Вы сначала разберитесь, что такое банковская тайна.
Закон про банки і банківську діяльність, ст. 60.
Банківською таємницею, зокрема, є:
1) відомості про банківські рахунки клієнтів, у тому числі кореспондентські рахунки банків у Національному банку України; { Пункт 1 частини другої статті 60 в редакції Закону N 997-V ( 997-16 ) від 27.04.2007 }

dalvo
У меня информация, про кредитную линию 1,3 млрд, из которых получены были только 300 млн, т.е. еще 1 млрд вскоре будет получен. Я в свою очередь не знаю, почему нужно именно 4 млрд для нормальной работы, а не 7,5 или 10. Может конечно и так - много денег не бывает...

Кред. линия 1,3млрд. - это и есть кореспондентські рахунки банків у Національному банку України.
2) операції, які були проведені на користь чи за дорученням клієнта, здійснені ним угоди;
3) фінансово-економічний стан клієнтів;
4) системи охорони банку та клієнтів;
5) інформація про організаційно-правову структуру юридичної особи - клієнта, її керівників, напрями діяльності;
6) відомості стосовно комерційної діяльності клієнтів чи комерційної таємниці, будь-якого проекту, винаходів, зразків продукції та інша комерційна інформація;
7) інформація щодо звітності по окремому банку, за винятком тієї, що підлягає опублікуванню;

коди, що використовуються банками для захисту інформації.
Я вже не говорю про те, що на форумі викладуються внутрішньобанківські нормативні документи.
DALVO - це працівник Укрпромбанку. Десь рівень начальника.