Укрпромбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 333334335336337 ... 1097>
Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2009 14:39

imam написав:Представители банка, можно глупый вопрос. Кредиты не даете. Депозиты никто не приносит. Все блокировано. Чем занято столько персонала банка.??? Ведь зарплату нужно платить.

Вопрос на пять балов. Я и сам до недавнего времени работал в банке кредитным экспертом, но только запахло кризисом для минимизации банковских расходов по зарплате, было плановое сокращение... :( Вот сейчас сижу безработный, да и депозит не могу забрать в банке, который мне ещё в мае месяце казался стабильным и надёжным.
Senator

Подякував: 2 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2009 14:54

finoks написав:я не представниця банку, але...
Ви навіть не уявляєте, скільки у банку паперової роботи та щоденної звітності!
Приходилося мати справи як клієтну з банками на Заході та на Сході. Черепаша швидкість обслуговування клієнтів в наших банках вражає... Об'єм "паперізму" також...
Black Doddy

Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2009 14:58

Black Doddy написав:
Приходилося мати справи як клієтну з банками на Заході та на Сході. Черепаша швидкість обслуговування клієнтів в наших банках вражає... Об'єм "паперізму" також...

а також дуже низька кваліфікація банківського пероналу і повне незнання цілком простих речей у банківській справі!
finoks

Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2009 15:19

finoks написав:
Black Doddy написав:
а також дуже низька кваліфікація банківського пероналу і повне незнання цілком простих речей у банківській справі!
Причому ставлення до клієнта як до потенційного лоха.

Я обслуговувався тивалий час в Авалі і ні одна гнида з банку мені не сказала, що у них є Віпцентр!

Про Укрпром взагалі мовчу. У відділеннях усі сидять один у одного на голові. Ти стоїш в касі рахуєш $5К баксів, а з-за спини якийсь у*** лізе з питаннями, що в нього на пенсійній картці на 4.36 грв менше, ніж він собі нарахував.
Black Doddy

Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2009 15:19

Народ! Так что же все таки делать: продлевать депо или оставить на счете? Если оставлять на счету какие справки, заявления и т.д. требовать от банка? Давайте подумаем как лучше! :?:
kln10

Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2009 15:23

Black Doddy написав:
finoks написав:
Black Doddy написав:
Причому ставлення до клієнта як до потенційного лоха.

Я обслуговувався тивалий час в Авалі і ні одна гнида з банку мені не сказала, що у них є Віпцентр!

Про Укрпром взагалі мовчу. У відділеннях усі сидять один у одного на голові. Ти стоїш в касі рахуєш $5К баксів, а з-за спини якийсь *** лізе з питаннями, що в нього на пенсійній картці на 4.36 грв менше, ніж він собі нарахував.

Так-так... Дуже зневажливе ставленя, так нібито клієнти їм винні, а не навпаки...
finoks

Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2009 15:25

Вот тоже мучает вопрос. А не проще 3/4 уволить. А через 6 месяцев набрать новых, с меньшим окладом. Ведь какая ОГРОМНАЯ економия будет, может и деньги на возврат депозитов насобирают за 6 месяцев. Ведь безработица ужасная и будет нарастать. :shock:
Может даже люди согласятся и за 40% нынешних окладов работать. Ведь голод не тетка.
imam

Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2009 15:31

kln10 написав:Народ! Так что же все таки делать: продлевать депо или оставить на счете? Если оставлять на счету какие справки, заявления и т.д. требовать от банка? Давайте подумаем как лучше! :?:

Ніхто замість Вас рішення не прийме. Тож вибирайте самостійно на свій страх та ризик, зважавши всі варіанти розвитку подій та можливі втрати.
finoks

Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2009 15:36

kln10 написав:Народ! Так что же все таки делать: продлевать депо или оставить на счете? Если оставлять на счету какие справки, заявления и т.д. требовать от банка? Давайте подумаем как лучше! :?:

Только что звонил другу работающему в УкрПроме. Дела очень плохо, он повторил это два раза! Покупателя нет на банк тоже. Из сотрудников кажется уже никто не верит в то что банк воскреснет.. НацБанк вчера заявил что Укр пром не значится в списке тех кому он будет помогать.Нас снова кинули всех!!! А фонд гарфнтирования будет возмещать(если будет) 15 лет , когда буханка хлеба будет стоить 50 000.Сейчас иду перекладывать 10 000USD(вчера истек) может что то еще получу от этих у***.
P.S почему я не полушал маму не играть с банками :(
RedDwarf

Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2009 15:48

RedDwarf написав:

Только что звонил другу работающему в УкрПроме. Дела очень плохо, он повторил это два раза! Покупателя нет на банк тоже. Из сотрудников кажется уже никто не верит в то что банк воскреснет.. НацБанк вчера заявил что Укр пром не значится в списке тех кому он будет помогать.Нас снова кинули всех!!! А фонд гарфнтирования будет возмещать(если будет) 15 лет , когда буханка хлеба будет стоить 50 000.Сейчас иду перекладывать 10 000USD(вчера истек) может что то еще получу от этих ***.
P.S почему я не полушал маму не играть с банками :(

27 років -- життя ще попереду. $10000 не такі вже й великі гроші. Втішайте себе тим, що відносно дешево отримали урок. Гірше тім, кому наразі за 40...
Black Doddy

#<1 ... 333334335336337 ... 1097>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ